Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הסמויים" - ערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי היום בסדרה ואין לי מילים להגיד חוץ מכך שמדובר בכישלון מוחלט של מערכת המשפט.

למה אין ענישה ראוייה ? אני מבין לגמרי את השוטרים. למה לסכן את החיים כאשר הפושעים הללו אחרי שנה+ חוזרים לעסוק בסחר בסמים.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

*לינק למי שלא יודע על מה מדובר: http://docu.nana10.co.il/Section/?SectionID=10797

Veni Vidi Vici

פורסם

התמונות שהוצגו בפרק מאד קשות וכואבות, ואני בטוח שיש הרבה דברים שצינזר ולא הציגו.

חבל שהעונש לא מרתיע.

ופשוט תחשבו על המשפט שנאמר בסוף הפרק, " מספיק נורקומן אחד בשביל לפרק משפחה חזקה שלמה לחתיכות" , ועם הכמויות שהוצגו יש הרבה מאד נורקומנים.

פורסם

וואו, אני פשוט בשוק! זה לא שאני לצערי גיליתי משהו חדש התחקיר הנ"ל לא ממש חידש לי הרבה אבל מה שעצוב זה שאותו יחס רחמני ואפילו מצחיק הוא לא רק עם עברייני סמים אלה בכול תחום של הענשה בישראל. זה מה שעצוב כמו ששוטר אחד שיצא לי להכיר אמר"הבעיה של מדינת ישראל היא שאין לה שיניים". אני לחלוטין מבין את התסכול של השוטרים ואת חוסר הנכונות שלהם להקריב את הכול, אני לגמרי איתם.

עצוב לי שכך זה ואני באמת שלא מאמין שיכול להשתנות משהו בנידון.

והאמת אני די בעד לקחת את החוק בידיים במקרים מסויימים, לפעמים אני מרגיש שהחוק פשוט לא מגן עלי ואותו עונש שבית משפט יתן לו פשוט נראה לי בזיון.

תקראו לי עבריין\פושע מה שאתם רוצים אבל אם מישהו היה אונס את הבת שלי,או מטריד מינית את הילדים שלי הייתי דואג לארגן את זה ככה שלא יפלילו אותי ולא הייתי משאיר לו עצם אחת שלמה על הגוף.אני מודה שזה לא בסדר לקחת את החוק לידיים ונכון שאם כול יעשו ככה תהיה אנרכיה אבל היופי נפש שכול כך מאפיין את מדינת ישראל ואולי את עם ישראל כולו(אני מדבר מנק' מבט של מישהוא שחיי בחו"ל 10 שנות חייו ומסתכל על זה בעין חיצונית).הקטע של להיות מוסריים וצודקים הוגנים והומניים פשוט יתפוצץ לנו בפרצוף יום אחד.זה לא רק בסוחרי סמים אותו דבר עם נהיגה פרועה פשע מאורגן הכול, כול אספקט של עבריינות.

אני בהחלט בעד לתת עונש מקסימלי וחמור ביותר לאותם סוחרי סמים, זה יציל מאות אם לא אלפי נפש בישראל.

מחבינתי שיתרקבו בכלא 10-15 שנה בכיף בתנאים בסיסיים ביותר ללא שום פינוקים ומותרות רק אוכל מים וביקור רופא מדי פעם.

הרבה יחלקו על מה שאני אומר אבל אני מאוד מתוסכל מהעובדה שלא יחמירו עונשים והבית זונות שנקרא עונשים של מדינת ישראל ימשיך להתקיים.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

העונשים לא מספיק חמורים! מה זה 1-3 שנים? זה כלום! והבחור בתוכנית אמר נכון.אם X מרווייח ביום 150-200 אלף שקל והוא עובד שבוע -שבועיים והוא נעצר זה משתלם לו,אחרי שנה הוא יוצא ויש לו מספיק כסף שיסדר אותו להרבה זמן ואני גם בטוח שהוא לא יפסיק שם.

הסמים הם כמו רצח-זה פשוט מפרק את הבנאדם , המשפחה שלו ,חברים ולא יודע מה עוד..

אבל בקשר לסדרה-אחלה סדרה שלא ממש מבין בשביל מה היא, כי זה לא שפתאום העונשים יחמירו כי יראו מה הולך שם,בתי המשפט והמשטרה כבר מזמן יודעים בידיוק מה הולך שם בחורים האלה.

פורסם

הכי לא ברור הוא זה שמשתש מכור לסמים מקבל אותו עונש כמו סוחר סמים מתחיל - ראו מקרה של אסי דיין.

זה בכלל לא מתקבל על הדעת....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

נאמר שאם העונש היה 10 שנים בכלא על סחר בסמים ולא משנה איך כמה ולמה, כל היתה נקיה מסמים.

אני מניח שעונש כזה אכן ירתיע, השאלה עד כמה יהיה קשה לתפוס את הסוחרים שיפחדו ויסחרו בצורה עוד יותר קשה לגילוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי זה לא ירתיע מספיק.

אבל לפחות לא תהיה דלת מסתובבת.

מצד שני - אין למדינה מספיק מתקני כליאה כדי להחזיק את כל הפושעים האלו.

לדעתי - לשלוח אותם לעבודות פרך - גם יהיה כוח אדם לבנות עוד מתקנים, גם חלקם לא ישרדו את כל התקופה ;)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בשביל הידע רק,

בניו יורק - בנאדם שנכנס לכלא על עבירות סמים(סחר אם אני לא טועה), ונתפס בפעם השנייה(אחריי הכלא) נכנס לכ7-14 שנים. משהו כזה.

כוח ההרתעה בידיים של השופטים הרחמנים.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

תוכנית מטורפת לגמרי

דרך אגב

הם לא מפחדים לחשוף את השוטרים בסיום המשימה ?

השוטרים לא יוכלו להישתל יותר מחשש לזיהוי

היתנקשות מעברינים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

השוטרים האלה מעידים בבית המשפט והסוחרים רואים אותם ומבינים שהם שוטרים ככה שברגע זה הם כבר שרופים ואין בעיה שהם יצטלמו לטלויזיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בשביל הידע רק,

בניו יורק - בנאדם שנכנס לכלא על עבירות סמים(סחר אם אני לא טועה), ונתפס בפעם השנייה(אחריי הכלא) נכנס לכ7-14 שנים. משהו כזה.

כוח ההרתעה בידיים של השופטים הרחמנים.

בארה"ב יש את חוק שלוש הפסילות (כמו בבייסבול), בקצרה הוא אומר שאם אתה נתפס שלוש פעמים עושה עבירות כבדות שהעונש בגינן הוא מאסר בפועל, את מקבל מאסר עולם.

דבר נוסף שיש להם זה תוכנית ריקו (RICO) שמיועדת להילחם בפשיעה מאורגנת ושחיטות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שוטר שעובד כסמוי כזה זה תפקיד חד פעמי.

אתה נכנס פעם אחת ויוצא.

זה לא תפקיד בילוש רגיל שאנשים עושים במשך שנים (כמו המפעילים שלהם).

אף אחד לא רוצה לעשות את זה, לכן שוטר שעושה את זה, דומה לקצין בצבא שלוקח תפקיד שאף אחד לא רוצה, אחרי שהוא מסיים אותו הוא מקבל שיבוץ מצויין לפי בחירתו + בונוסים אחרים.

אני שמח שיש את התוכנית הזאת.

חוצמזה שהיא מאוד מעניינת, היא גם מאוד מחנכת.

אנשים רואים שיש נרקומנים ברחוב.

רואים כספומטים בלוד.

וישר שואלים - "איפה המשטרה?"

המשטרה כאן.

והיא עובדת.

רק שכל העבודה שלה כמו שאומרים הסמויים בעצמם, הולכת לפח דקה אחרי שהיא נגמרה.

לא קל להשיקע כל כך הרבה במבצע.

ובסופו של יום התובע אין לו כוח ואין לו זמן, השופט גם. לפרקליט הגנה של העבריין יש זמן, כוח ומה לא.

וככה טיק-טק עסקת טיעון, תורידו שליש ובום, לא הספקתם להעיף אותו מהרחוב והוא חוזר.

זה בסדר אני מאמין שגם כאן בבוא היום תהיה ענישה יותר נורמלית.

רק המצב צריך לחריף טיפה יותר על מנת שגם מי שיושב במגדלי השן יראה את זה.

תמיד נהיה הכי חשוך לפני הזריחה. :wink:

פורסם
חבל שהעונש לא מרתיע..

למה שהעונש כן ירתיע?

מאחורי סורג ובריח אתה עולה למדינה כסף, מחוץ לסורג ובריח אתה משלם למדינה כסף, תחשבו לבד.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...