Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקניה של רכב יד שניה במחירים שבאיזור ה-30-35K ש"ח.

וראיתי רנו קליאו קלאסיק שנת 2006 אוטומטית יד ראשונה עם 90K ק"מ.

במחיר של 34K ש"ח.

מה דעתכם על הרכב?

תודה רבה!!!

פורסם

לבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים, להכנס למוסך ולהוציא פלט של כל הכניסות למוסך ע"מ לבדוק אם הרכב חולני.

בדוק טוב טוב את התיבה האוט', נקודה רגישה בקליאו.

פורסם

ראיתי גם סיטרואן C3 מנוע 1.6 אוטומט(רובוטי)

שנת 2003 עם 110K ק"מ

מחיר: כ-30K ש"ח

יד 1 עם הסטורית טיפולים במוסך יבואן של סיטרואן

מבחינת הנוחות אין ספק שאני מעדיף את ה-C3, אולם אני קצת פוחד מתקלות בגיר, במיוחד שבקושי קיימים רכבים כאלב ויהיה קשה למצוא חלפים.

מה דעתכם?

תודה רבה!!!

פורסם

הגיר נקרא בדגם הזה "סנסודרייב" , השיווק שלו הופסק די מהר.

הפעולה שלו לא מוצלחת במיוחד ודיווחי האמינות די שליליים.

אם בכל זאת אתה מתעניין, הדבר הראשון שהייתי עושה זה לברר במוסך מורשה של לובינסקי מה עלות שיפוץ או החלפה במשופץ, חדש בטח יעלה כמו חצי רכב אם לא יותר.

אישית, בתור אחד שלא מת על הרפתקאות, הייתי מחפש אופציה אחרת. אם אתה רוצה להשאר בסגמנט, תתמקד על פיג'ו 206 שחולקת את אותה התיבה של הקליאו, סביר להניח שעם שינויים כאלה או אחרים, אבל הבסיס די דומה והפעולה הרבה יותר סימפטית לנהג הישראלי הממוצע מאשר הרובוטית.

בכלל - הרכבים האלה בגרסתם הידנית, יתנו לך סבירות של אמינות גבוהה יותר, צריכת דלק נמוכה יותר ועלויות תיקונים זולות יותר, לשיקולך.

אני אומר זאת אחרי שבבעלות אימי היו גם רנו קליאו 1.4 אוט' - כמו שאתה מתעניין בה, רק גירסת 5 הדלתות וכן 206 1.4 אוט'.

קח בחשבון, בשני האקזמפלרים האלה, הגיר היה בעייתי.

• תוכן חדש...