Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בקסרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני יודע שקסרה זה לא הרכב הכי אמין שיש אבל בכל זאת,

לאחרונה הגיר החליט שהוא לא משתף פעולה ובכל נסיעה הגיר קופץ מהילוך 4 ל3 ונתקע על 2.

כיבוי והתנעה מחדש עוזר אבל לא להרבה זמן.

אז נכנסנו למכון לגירים , התחברו למחשב ולא הצליחו להוציא את התקלה.

אמרו שהמחשב שלהם לא מצליח לאבחן את התקלה.

כלומר הוא רושם שיש תקלה אבל תקלה לא ידוע.

המליצו לנסוע למוסך של סיטרואן וששם יאבחנו את התקלה.

כמובן שבמוסך יקחו מאיתנו 250 ש"ח על קריאת התקלה.

יש אפשרות שבנוסף לגיר גם מחשב הרכב הלך או שזה אולי כי למכון גירים את את התוכנה המתאימה?

אני כבר מתחיל לחשוב על לצבוע בכחול ולזרוק לים אם זה גם מחשב רכב.

מישהו עבר את זה פעם?

פורסם

אל תהיה כל כך קיצוני תקלות יש גם בהונדה וטויוטה מודל 02.לעניין תיגש למורשה כמו שהיית צריך לעשות מההתחלה ותבצע דיאגנוסטיקה ואם לא מופיעה תקלה במחשב אז שבוחן יבצע נסיעת מבחן.

פורסם

האוטו כבר במוסך סיטרואן ואנחנו עכשיו מחכים שיתחברו למחשב ושינסו להוציא את הקוד התקלה ונראה משם מה עושים.

מישהו זרק שיתכן וזאת בכלל תקלת חיווט או תקלה אלקטרונית שלא קשורה בכלל לגיר

פורסם

דווקא קסרה רכב לא רע בכלל מבחינת האמינות, לפני שאתה זורק לים, דבר איתי, אני אשמח להציל אותה ממך.

בריאות לכולם!

פורסם
דווקא קסרה רכב לא רע בכלל מבחינת האמינות, לפני שאתה זורק לים, דבר איתי, אני אשמח להציל אותה ממך.

אני אתפוס אותך במילה...

פורסם
קח אותי בחשבון כשאתה זורק :-)

תמשיכו ככה ואני פותח מכרז

קסרה 2002 1600 סמ"ק 130K ק"מ יד שלישית עם התחייבות למנוע ושילדה!

כמה נותנים? :-D

פורסם

15K ש"ח נשמע לא רע

קיצר , קיבלנו הצעת מחיר מהמוסך:

2000 ש"ח על החלפת שסתום לחצים או משהו כזה + כמה שיעלה טיפול 20K לפני הטסט ושנה הבאה טיימינג

אמרו שאם זה לא יעזור אז נעשה שיפןץ כלל של הגיר ויתכזזו איתנו על ה 2000 ש"ח הללו.

הגיוני מה שאמרו?? מחיר הבנתי שזה המחיר ממה שקורא כאן בפורום.

• תוכן חדש...