Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה חד משמעית.ברשותי גולף 1999 מנוע 1800 אוטומטית.

ביצעתי לה לפני כחודש טיפול גדול אצל רון,הוחלפו פלאגים שמן כל הפילטרים מקוריים וכו.אני מאפס את מד הקמ ונוסע והרכב מגיע ל 360 קמ,לפניי שהנורה דולקת.מיכל של 55 ליטר.גם כשיחשבתי לפי למלא עד הסוף לנסוע 100 קמ ולחלק במס הקמ-יצא לי 1 ל 7.8.

אני לא מבין איך זה ייתכן?אני נוסע ממש רגוע ובבדיקות בלי מזגן לרגע.לדוגמא נסעתי בשברולט אופטרה מור הטנק החזיק לי 500 קמ ועם מזגן.אני לא מבין את זה.אני שוקל למכור את הרכב בגלל זה,למרות שנקשרתי אליו מאוד.

ישנה בדיקה מיוחדת לבדוק את העניין??תודה לכולם.

(אומנם אני נוסע בפפקים מדיי בוקר,אבל לא תמיד זה עדיין מוגזם לדעתי).

פורסם

דבר ראשון- אל תחכה עד שהנורה תידלק כי כל הדרעק מהמיכל נכנס למערכת.

דבר שני- אם הבנתי אותך נכון אתה בודק כמה דלק הלך לפי השעון וזאת שגיאה. אחרי שמילאת מיכל מלא ונסעת אתה צריך למלא עוד פעם מיכל מלא ולראות בדיוק כמה נכנס.

פורסם

בדקתי את כל הבדיקות האפשריות.ואני לא מחכה לנורה שתדלק.האוטו צורך דלק באיזור ה 1 ל 7.8.

אני ממש מבואס מזה.מה עושיםן כדי לבדוק את הבעייה?או פשוט ככה הרכב הזה צורך.

פורסם

מסכים שמדובר בצריכת דלק הגיונית, ואפילו טובה לרכב אוטומטי בנסיעות עירוניות.

עם זאת היתה לי פעם גולף 99, ותקלה אופינית היא נזילת דלק מהמשאבה שנמצאת מתחת למושב האחורי. חפש ריח דלק בסביבות הרכב או תרים את המושב ותפתח את המכסה של המשאבה. אם יש שם בריכה של דלק - יש נזילה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עם זאת היתה לי פעם גולף 99, ותקלה אופינית היא נזילת דלק מהמשאבה שנמצאת מתחת למושב האחורי. חפש ריח דלק בסביבות הרכב או תרים את המושב ותפתח את המכסה של המשאבה. אם יש שם בריכה של דלק - יש נזילה.

האם הבעיה הזאת נפוצה גם בפאסאט. כי אני סובל מאותה בעיה של צריכת דלק גבוה

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ואם יש בריכ קטנמה של דלק?

המקור הוא מצינורית קרועה אות מהמשאבה עצמה?

המיכל נראה שלם לחלוטין - ללא סדקים אבל עדיין יש לי נזילת דלק רצינית?

האוטו בדרל לךמוסך מחר עם גרר פשוט לא רוצה שיעבדו עלי..

תודה לעונים

• תוכן חדש...