Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעזרתו הנדיבה של zohar e רכשתי את המחשב הנ"ל מארה"ב.

המחשב עובד נפלא, מהיר וחלק ומצדיק את המוניטין של DELL בכל הדגמים ממשפחת XPS.

כמו בעוד ניידים שהם 13.3 עם מפרט חזק שעליהם כבר שמעתי, גם המחשב שלי מתחמם מאוד בפעולה מאומצת (או אפילו אחרי זמן עבודה ממושך ללא עומס). אולי ככה זה שכ"כ הרבה דברים טובים דחוסים בנייד קטן וקל משקל.

מקריאה בפורומים שונים ברחבי העולם הבנתי שהוא פשוט מתחמם אולי קצת יותר מהממוצע, וזה בסדר בכל מקרה.

המליצו לי ביומיים האחרונים על משטחי קירור לנייד.

התסכלתי בזאפ ולא ראיתי תגובת ודעות לגבי כלל המוצרים.

בשל חיבורי ה-HDMI אני מתכוון לחבר את הנייד לפלזמה ע"מ לראות סרטים (או אפילו סתם לצורך עבודה) ככה שמשטח קירור לזמן הקרנת סרט או לזמן משחקים במחשב לא יפגעו כלל בניידות שלו!

בלימודים כמובן שלא אזדקק למשטח.

משטחים מתחילים ב-100 ש"ח בערך ומגיעים עד ל-300 ומעלה.

האם באמת משטח טוב ישמור על חיי המעבד?/רכיבים שונים אחרים?

האפ מישהו הכיר/התנסה עם זה בעבר?

האם קירור של המעבדים עם המאווריים יתן גם ביצועים טובים יותר מלבד שמירה על אורך חיים?

תודה,

אמיר.

פורסם

כל עוד וההתחממות לא משפיעה על הביצועים\יציבות והמחשב לא עושה DOWNCLOCK\חם לך יותר מידי על הברכיים

אין לך מה לשים משטח קירור

שיתחמם - הוא אמור לעבוד בחום שהוא מייצר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה הטמפרטורות של המחשב שלך ? אם זה בסביבות ה 50 מעלות אז זה סביר ללפטופ חזק. השאלה מה אתה מריץ על המחשב , אם זה תוכנות רגילות ואינטרנט אני לא חושב שאתה צריך משטח קירור , אם זה תוכנות גרפיות כבדות או משחקים חדשים (למרות שאם ה 9400 אי אפשר להריץ כל כך משחקים חדשים) אז החום יכול להגיעה לאזור ה 80-90 מעלות ואז אפשר לקנות משטח קירור, שלא תצפה לניסים המשטח בלבד יוריד לך את הטמ" גג אולי ב 10 מעלות .

כמו שאמרתי אם אתה משתמש כבד (משחקים כבדים ותוכנות כבדות) האופציות הכי טובות לקירור מחשב :

א. משטח קירור (לא חייב הכי יקר)

ב.(אלול לפגוע באחריות אבל עוזר מאוד)בזמן הפעולה מומלץ להוריד את הפאנל בתחתית המחשב מתחת למעבד וכרטיס מסך (יתן למאוורר של המחשב הרבה יותר אויר=קירור טוב)

ג.אם יש לך שקע PCMCIA (בטוח יש) יש מאוורר שנכנס לתוך השקע ומזרים אויר קר לתוך המחשב, יכול להוריד בסביבות ה 6-7 מעלות במיוחד אם הכרטיס מסך שלך נמצא באותו האזור ב EBAY :

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=PCMCIA+Cooler+&_sacat=See-All-Categories

פורסם

לפני קניית משטח קירור, למחשב הנ"ל ספציפית היתה בעייה ידועה של התחממות שנפתרה ע"י עדכון ביוס שיצא לפני כחודש וחצי.

ממליץ לעדכן את הביוס מהאתר של DELL ולראות אם הבעיה נעלמת או נחלשת מאוד.

התגובות בחו"ל טובות מאוד לגבי הפתרון.

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם

תודה לעונים.

המחשב לא מריץ כרגע שום תוכנה כבדה כלשהי.

את ה-SOLIDWORKS כרגע אני לא יכול להתקין כי הוא לא תומך בויסטה 64 ביט (התוכנה שמסופקת לי).

המחשב משמש בעיקר לאינטרנט (לימודים) ובעתיד גם לתוכנת שרטוט.

משחקים יהיו על המחשב אבל לא משהו מיוחד שידרוש מעבר למה שהמחשב יכול לקבל (בגלל ה-9400 למשל).

אני לא יודע מהי הטמפ', עדיין לא הורדתי תוכנה שמראה טמפ' וחבר אמור להביא לי כזאת בקרוב.

יש לכם תוכנות מומלצות לבדיקת טמפ' מלבד Speedfun ?

המשטח קירור לא מיועד לשפר את הביצועים או כל דבר כזה או אחר.

חשבתי להשקיע את ה-300 שקל האלו (עבור משטח של זלמן) בשביל לשמור על אורך החיים של הנייד שדלוק במשך זמן ממושך.

סה"כ המחשב עלה לי בארה"ב חצי ממחירו בארץ. לא אכפת לי לאפשר לו גם טמפ' עבודה טובה יותר.

פורסם

אצלי פתח כניסת האוויר נמצא בחלק התחתון והאחורי של המחשב (לפי התמונה גם אצלך הוא נמצא שם).

כשאני עם המחשב בבית אני מגביה קצת את המחשב בעזרת ספר שאני מכניס מתחת לחלק האחורי שלו וכך האוויר נכנס יותר בקלות. זה יכול לקרר במעלה שתיים, בטח לא מזיק.

21bd811852.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רכשתי אחד לאחרונה.

רכשתי אותו כי המקבוק שלי מתחמם כשאני משחק פוקר בפייסבוק.

עלה פחות מ-10 דולר כולל משלוח.

בפוקר בעומס מטורף יכול להוריד עד 10 מעלות מהנייד.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=230327872845

קישור לקניה שלי.

משתלם תאכלס :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...