Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את הרכב?

VW קורדו בין השנים 92 ל96.

מה דעתכם על הרכב? (שאלה כללית).

זה רכב עם יכולות ספורטיביות או פשוט

רכב יפה?

ולמה יש בודדות כאלה בארץ?

לא יבוא את הרכב באופן סדיר?

אני דיי אוהב את הרכב באופן כללי

וכשחיפשתי ביד 2 מצאתי אחת יחידה עם מנוע

אודי בישראל. :shock:

תודה:)

תמונות:

corrado_org_gross.jpg

VW_Corrado_rear_20070920.jpg

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

רכב מהמם חבר שלי ייבא אחת לפני 7 שנים

השנתונים שייצרו את הרכב 90 עד 92 אם אני לא טועה

כעיקרון הרכב מורכב מכמה רכבים שונים אחורה פסאט קדימה גולף

הגירסה שהגיעה לארץ אם אני לא טועה היא 1.8 טורבו אבל חבר שלי אמר שאם הוא היה יכול הוא היה מביא את הגירסה של המנוע 3.2 שזה בעצם VR6

רכב פשוט מהמם הספוילר האחורי עולה לבד ב 130 ק''מ או שאפשר לשלוט בו ידני

הבעיה עם הרכב שהוא היה מאוד יקר ולכן לא קנו אותו הרבה אנשים ובגלל זה אין גם הרבה כאלה בארץ

אני בספק אם יש 5 כאלה שעדיין נוסעות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ה-VR6 היה עם מנוע 2.8 ל' ולא 3.2. קצת קשה לי להאמין שיש רק 5 מכוניות כאלה שנוסעות, אני כמעט בטוח שיש יותר (רק השבוע ראיתי 2 קוראדו).

פורסם

ה-VR של קוראדו בנפח 2.9,ולא 2.8 כמו שצויין.

ואין שום 3.2 בקוראדו במקור.

דגמים נוספים שהגיעו ארצה הם 1.8 16V (דגם מנוע KR),ו-G60 עם סופרצ'רג'ר.

ישנם כמה אקזמפלרים בארץ מושתלים 1.8T מודרניים,אך אלה אינם הגיעו עם המנועים האלה מהיצרן.

אם כבר קוראדו - אז רק VR :twisted:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

לאירופה וקנדה היא שווקה עם VR6 2.9.

לארה"ב היא שווקה עם VR6 2.8 12V,אבל זה לא אקטואלי אלינו.

לגבי מחיר - אין.כל דגם לגופו.מה גם - לא נראה לי שנשארו בארץ קוראדו עם מנועים מקוריים,לכן מחיר נקבע ע"פ גודל ההשקעה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
כעיקרון הרכב מורכב מכמה רכבים שונים אחורה פסאט קדימה גולף

צודק, הקוראדו יוצרה בקלקיליה ובכפר קאסם.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שהם לקחו חלקים שכבר היו להם כמו:

מתלה אחורי מהפסאט ואת העיצוב של הפרונט עם המערכת היגוי של הגולף (אם אני לא טועה)

והיום בטופ גיר או בהילוך חמישי הייתה קוראדו עם מנוע 3.2 והם אמרו שזה בעצם המנוע של VR6

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

האמת היא שהקוראדו בנויה על שילדת וריצפת הגולף דור שני.

הפרונט לא שייך לפאסאט וגם לא דומה לדעתי.

וזה שלקחו חלקים שכבר היו להם זה דבר נורמלי.

פורסם
ה-VR6 היה עם מנוע 2.8 ל' ולא 3.2. קצת קשה לי להאמין שיש רק 5 מכוניות כאלה שנוסעות, אני כמעט בטוח שיש יותר (רק השבוע ראיתי 2 קוראדו).

חבל שאתה סתם מעלה השערות לא נכונות. לפני שבוע נפגשו מספר חברים לשחק קצת סנוקר בראשל"צ ובחניה חנו להם 4 קוראדו. אני וחבר שלי ספרנו כבר לפחות 12 שאנחנו מכירים במצב נסיעה ובטוח יש עוד כמה בכל מיני מקומות נידחים.

המחיר הוא פונקציה של מצב הרכב, לפי העסקאות האחרונות שנסגרו בכמה שנים האחרונות המחיר נע בין 30-40 אלף ש"ח לדגם ה-16V ו-50-70 אלף לאחת מושתלת 1.8T.

הרכב הזה לא מתאים לכל אחד, צריך באמת לאהוב את הדגם הספציפי הזה מכיוון שהמחיר קניה לא זול, הרכב יחסית ישן (לטוב ולרע) ורוב החלקים לא זמינים פה בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה מחפש רכב מהנה לנהיגה במחיר סביר יותר אתה יכול לחפש אלפא 33, אחת שמורה תעלה בסביבות ה12k+-.

גם פה האחזקה לא תהיה זולה אבל מה שבטוח יותר זולה משל הקורדו.

• תוכן חדש...