Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. לא כ"כ בטוח, מנועי ה1.8T הרבה יותר אמינים.

ב. למרות אהדתי הגדולה לאלפא רומיאו, אין מה להשוות בין שני הדגמים הנ"ל.

הקורדו היא קלאסית ה33 הרבה פחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לגבי חלקים- את רוב החלקים המכניים עדיין מייצרים ככה שגם אם אין במלאי בצ'מפיון ישמחו להזמין מגרמניה תמורת סכום סמלי.

פורסם

לדעתי יש אותן מעט כי בזמנו המחיר של חדשות היה מוטרף לגמרי.

לחבר שלי יש VR6 בכחול-בהיר כזו.

זו כבר שניה - הראשונה לבנה נגנבה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כמו שנאמר , אכן אין קוראדו רבות בארץ .

בזמנה , לא זכתה הקוראדו לפופולאריות רבה מפאת המחיר שהיה גבוה לכל הדעות באופן כללי ובהשוואה למכוניות ספורט אחרות באותה העת .

אני לא בטוח בהבדלים שבין הדגמים השונים של המכונית , אך אני כן יודע שה-G60 הפתיעה אותי מאוד (עלייה נהגתי לא מעט) .

קודם כל מבחינת ייחודיות , היא נראת טוב עם מרכב קופה יחסית נמוך ורחב שנעשה רחב עוד יותר בחלקו התחתון , וגם בפנים הסלון נותן תחושה מאוד ספורטיבית (המושבים מאוד נמוכים , וכל המכונית נבנתה מסביב להם בצורה שגורמת להם להרגיש אפילו עוד יותר נמוכים) .

כמו כן , מבחינת האיכות (לפחות של הסלון) היא מרגישה מוצקה , ונטולת כל רעש או קרקוש למרות שמדובר על מכונית בת כמעט 20 (!) .

לבסוף האבזור , שלמרות שמדובר על מכונית המיוצרת בעשור-שניים הקודמים , מספיק כדי לבייש לא מעט מכוניות מודרניות .

בתחום הביצועים , אני לא יכול לתת חוות דעת ראוייה היות והייתי מאוד עדין עם המכונית , כמו גם הבעלים שלה .

אבל כשנוהגים בה מקבלים תחושות המרמזות על יכולות גבוהות של השלדה ומערכת היגוי שיחסית מפרגנת בפידבק (טוב נו , כיום בתור אחד שנוהג במכונית עם "הגה חשמלי", גם להגה של יאכטה יש הרבה פידבק עבורי) , ומבחינת המנוע למי שלא יסתפק ביכולות בהתאם לגירסא (במקרה של ה-G60 מדובר על 158 כ"ס) , כמו לא מעט מאחיותייה במשפחת VAG איך אומרים - "הכל פתוח" , משדרוגים ועד (בעיקר) להשתלות .

לדעתי האישית , הייחודיות של המכונית הזו מספיקה כדי להפוך אותה לקלאסיקה , קלאסיקה ישנה לטובו לרע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני לא חושב שזה "זה"

ב-2003 היה במגזין אוטו כתבה של ספורטיביות חדשות וישנות.

עד כמה שזכור לי הקוראדו בפאן הזה נשארה הרבה מאחורה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

השנתונים שייצרו את הרכב 90 עד 92 אם אני לא טועה

דווקא יוצרה בין השנים 88-95

כעיקרון הרכב מורכב מכמה רכבים שונים אחורה פסאט קדימה גולף

קשקוש, מבוססת על הגולף MK2.

הגירסה שהגיעה לארץ אם אני לא טועה היא 1.8 טורבו אבל חבר שלי אמר שאם הוא היה יכול הוא היה מביא את הגירסה של המנוע 3.2 שזה בעצם VR6

אין 1.8 טורבו, יש 1800 16V, יש G60, יש 2000 16V ויש VR6 בנפח של 2900.

ב 95 היה גם דגם עם מנוע 2000 8V אבל אני בספק אם הוא הגיע לארה"ק.

אני בספק אם יש 5 כאלה שעדיין נוסעות

יש הרבה יותר מ 5 ובקיצור, חוץ מהשם שלך לא כתבת שום עובדה נכונה!

להבא, נא לבדוק עובדות לפני שמפרסמים טעויות, אנחנו לא סלחניים להתנהגות שכזאת כאן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...