Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנורות בסדר וכך גם הפיוז.

איפה ממוקם החיישן רוורס ואיך בודקים אותו?

מה עוד יכול להיות תקול?

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

או תקלה בחיווט או שהחיישן תקול החיישן הנ"ל נמצא על הגיר אם אתה מצליח לאתר אותו תנתק את הקונקטור תעשה "גשר"

במידה ואכן נדלק אור הרוורס אזי שהחלק פגם במידה ובכל זאת לא נדלק אז יש בעיה בחיווט.

אם אתה לא יודע בוודאות שזה החיישן ולא מצליח לזהותו עדיף שתלך לבעל מקצוע.

פורסם

תודה , אבל את כל זה אני יודע , חשבתי אולי מישהו יודע איפה בדיוק ממוקדם החיישן כי האוטו הזה צפוף...

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

הילוכים ידניים או אוטומטיים?.

יש 2 מומחים לסוזוקי ג'ימני, האחד בראשון לציון והשני בנורדיה, שיוכלו לבדוק לך את מקור הבעייה (כנראה ללא תשלום)

ואז תוכל להחליט אם גם לתקן אצלם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה,

אין לי בעיה לבדוק אותו בעצמי , רק אם מישהו יוכל לכוון אותי לאיזור בו נמצא החיישן , אני גם ככה צריך להחליף היום כבל מצמד.

פורסם

בררתי עבורך ונמסר לי ע"י ליאור מ"זוקי לנד" על מיקום המתג רברס בגיר ידני בג'ימני.

תוכל לראותו מתא המנוע בצד שמאל של הרכב (צד ההגה) מותקן מלמעלה על בית הגיר, בערך מתחת ל"קיר האש"

ומתחברים אליו 2 חוטים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...