Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ח'ברה.

פתחתי בחיפושים אחר רכב חדש,

הרכב ישמש אותי ואת אמא שלי לנסיעות עירוניות במשך השבוע,ויציאות בין עירוניות אוליי עד 2-3 פעמים בחודש.

אנחנו מחפשים משהו זול ונוח לאחזקה מבחינת דלק,תיקונים וביטוח.

רצוי שהמכונית תהיה משפחתית, גיר-אוטומט, מנוע 1600-2000 סמ"ק, נוחה, מהנה לנהיגה עד כמה שאפשר, שנת יצור 2000 ומעלה.

תודה מראש לעוזרים =]

פורסם

אני ממליץ לכם על ניסן אלמרה פרפקט 2001-2002 מנוע 1800 סמ"ק:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=25&SubModelID=222&FromYear=2001&UntilYear=2003&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מכונית אמינה מאוד (במידה וטופלה בצורה נכונה), הביטוחים לא יקרים, צריכת דלק דומה למשפחתיות אוטומטיות עם מנועי 16000 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי תודה.

יש אוליי עוד הצעות למכוניות אחרות? למרות שממש אהבתי את האלמרה...

חשבתי אוליי על מאזדה 323, או אוליי הונדה סיוויק.

מה דעתכם? איזה אוטו עדיף ומה הייתרונות של כל אחד?

פורסם

אם אמא שלך תסע לרוב לבד,במיוחד כש רוב הנסיעות יהיו עירוניות אז למה היא רציכה רכב בגודל משפחתי? לא עדיף לה לקחת מיני כמו רנו קליאו?זהו רכב בטוח נוח ואמין בתנאי שטמפלים בו כהלכה.

האם לאמא שלך יש העדפה מסויימת לגיר כול שהוא? אם אין לה בעיה עם ידני אז בכלל יהיה מצויין.

הנה כמה דוגמאות טובות:http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=763224&Code=c75631b72292fbaeb7d0e325956e5cf0

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1104317&Code=c75631b72292fbaeb7d0e325956e5cf0

אפשר גם להוסיף לרשימה את פיאט פונטו,בתקציב שלך בכיף אפשר למצוא פונטו ממודל 05-06

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1097439&Code=c75631b72292fbaeb7d0e325956e5cf0

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1098445&Code=c75631b72292fbaeb7d0e325956e5cf0

מצטער לא שמתי לב שאתה מתמקד במשפחתיות,אך עדיין ממליץ לך לבדוק את הקטע של סופר מיני עם אמא שלך.ולכול הדגמים שהבאתי אפשר בקלות גם למצוא דגם אוטומט.

לגבי ניסן אלמרה,מנסיון של אחותי זה אחלה אוטו שבעולם הוא יחסית נוח ועושה את העבודה כמו שצריך.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לא רק אמא שלי תסע באוטו, לרוב אני אשתמש בו.

ת'אמת אני לא רוצה ללכת על סופר מיני רק בגלל הגודל ונפח המנוע.

אני חובב של מכוניות גדולות יותר בסגנון של אמריקאיות למרות שאני יודע שאין לי סיכוי למצוא אמריקאית שהיא חסכונית בדלק וגם לא משנתון נמוך מדיי.

לכן אני מעדיף משפחתית כמו הניסאן והמאזדה.

אבל אני מחכה לעוד הצעות, איזה עוד מכוניות אפשר...

ואם במקרה למישהו יש נסיון עם המכוניות אוליי יש איזה השוואה בין המכוניות...אשמח לדעת=]

מבחינתי אין לי העדפה לגיר כלשהו אבל אמא שלי מעדיפה אוטומט(לצערי הרב).

חשבתי אוליי על האודי A4.

איך היא מבחינת דלק, מנוע, תחזוקה(טיפולים, חלקים, ביטוחים)?

פורסם

בנוסף לזה עלתה במוחי מחשבה על מיצובישי גאלאנט שנת 2001 שמתאימה לתקציב עם מנוע של 2000 סמ"ק נשמע לי מפתה:roll:

פורסם

אל תחפש צרות, האודי תהיה משנתון יותר נמוך וכפועל יוצא כנראה מועדת יותר לתקלות.

מה גם שיקרה כנראה יותר לאחזקה.

גם הגאלאנט, לא שהיא רכב לא טוב, אבל מה אתה צריך אוניה לשני אנשים? ודלק היא שותה תהיה בטוח....

חפש לך יפנית 1.6 נחמדה במצב מעולה, בלי הרבה בעיות, לנטיס, אלמרה,טויוטה.

בא לך אירופאי, מנסיון אני מאד מאד ממליץ על פוקוס טובה, מרווחת מאד, בטוחה, יציבה כמו טנק על הכביש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לגבי הA4 אתה יכול להריץ עליה חיפוש בפורום דובר עליה רבות.אך אחזקתה תהיה גבוהה משמעותית מכול האופציות שנתת כאן בעיקר בגלל שזה אודי וכול החלפים בצ'אמפיון מוטורס יעלו לך הרבה יותר.אם אתה חושב שתוכל לעמוד בזה אז בכיף,לזכותה יומר שמדובר ברכב מאוד איכותי ונוח.

גאלאנט גם עליה תריץ חיפוש,אך כעקרון זהו רכב אמין ונוח.יכולה להיות אופציה מאוד מעניינת בשבילך

פורסם

כניראה אני באמת אלך על אחת היפניות, עכשיו השאלה היא איזה עדיפה ניסאן אלמרה, טויוטה קורולה, או מאזדה 323?

פורסם

אם תרחיב עוד טיפה את התקציב,ייכנס לך רנו מגאן (דור שני).הרכב זכה ב 5 כוכבי בטיחות מאוד נוח מאוד ומאוד מרווח.

אם אין ביכולתך להרחיב את התקציב אתה יכול להסתכל על פיג'ו 406,הרכב מאוד מאוד נוח ולגבי עיניין האמינות תריץ חיפוש בפורום.

ולגבי הלישיה ששאלת עליה,שלושת הרכבים הם בערך בלי אותם נתונים,לא משהוא מיוחד אך למצוא אלמרה שמורה יהיה לך יותר קל(מנסיון).אתה גם יכול להוסיף לרשימה סובארו אימפרזה ופורד פוקוס.

פורסם

וואי ממש נדלקתי על הרעיון של הסובארו אימפרזה ניו אייג' שנת 2001-2003 הם מתאימות במחיר אוליי עם טיפה חריגה ב1000 ש"ח.

למה הם כל כך זולות? יש לזה סיבה? איך הביטוחים, הטיפולים והצריכה שלה?

פורסם

הן לא כאלה זולות,כאילו הן גם לא כאלה יקרות לא יותר מכול משפחתומתית אחרת.

אולי הדגמים שראית שנראים לך זולים באופן חשוד הם דגמים מליסינג לשעבר או השכרה,מדגמים כאלה אני הייתי ממליץ לך להתרחק.תמצא לך אחד מיד פרטית שמורה עם היסטוריית טיפולים מלאה ותהנה משקט נפשי להמון זמן.

לגבי עיניין הביטוחים אין לי שמץ של מושג כי מעולם לא החזקתי כזה אבל תדבוק את זה במחשבון הזה:http://www.mekif.co.il/

שוב פעם מעולם לא הייתה לי כזאת והנסיון שלי איתה הוא רק משיחות עם אנשים וקריאה בפורום אך טיפולים שלה הן כמו לכול משפחתית 1.6,חלקים זמינים בכול מקום ובעיניין צריכת הדלק שוב פעם כמו שאר משפחתומיתיות 1.6

הייתי ממליץ לך בנוסף גם להסתכל על מיצובישי כריזמה רכב מצויין ועם תקציב שלך תוכל למצוא אופציות מאוד מעניינת.

אני בעצמי הייתה דילמה כמו לך לפני כשנה וחצי בער.חפשתי רכב לאחותי וגם לה הצעתי להסתכל על תוצרת צרפת אך היא רצתה רק יפנית.לכן חפשתי לה גם משפחתומתית 1.6.מאזדה 323 לא קל למצוא מציאה,ואם כן לרוב רוצים מעל מחירון.סובארו מצאנו אחת אבל בסוף התברר שהיא עברה תאונה קשה,ואז מצאנו אלמרה מאיזה זוג צעיר.באותו היום שראינו אותה הלכנו לדואר להעביר בעלות(אחרי בדיקה במכון כמובן).אחרי שנה וחצי עם הרכב אחותי מאוד מרוצה מהרכב חוץ מטיפולים שוטפים ואיזה משהוא קטן שהתקלקל לה(טוב בלאי מה לעשות) האוטו משרת אותה נאמנות.

אבל יש לי שכן שמחזיק באימפרזה שנת 03 והוא מאוד מאוד מרוצה מהרכב. כך שתסתכל על קריזמה תסתכל על סובארו תראה מה הכי נראה לך תמצא אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים ותהנה מהרכב!

• תוכן חדש...