Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני הבעלים הגאה של סוזוקי סוויפט שנת 96 1300 סמ"ק, שמנועו התבשל, ולפי בדיקת בעל מקצוע אמין סיים את חייו.

קיבלתי מאביעד מוטורס בירושלים, שמייבאים ומתקינים מנועים וגירים, הצעה למנוע מיבוא ב- 3500 ש"ח, כולל עבודה באחריות. מה שאומר שבתוספת גרירה, ניקוי רדיאטור והחלפת רצועת טיימינג ומחזירי שמן, מדובר על עלות אטרקטיבית של כ- 4000 ש"ח.

העניין הוא שאין לי שום היכרות עם העסק הזה, וגם חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה שום אזכור של אביעד מוטורס, לא המלצות ולא תלונות.

אז בקיצור, האם ישנו בעל ניסיון שיכול לפזר את הערפל, או אולי להציע הצעה אלטרנטיבית?

תודה!

פורסם

מאז שפירסמתי את ההודעה, קולגה 'מפרגן' של אביעד הפנה אותי ללקוח לא מרוצה שלהם, שסיפר לי שאת רכבי הלקוחות הם שולחים לואדי ג'וז או כיוב' לשם התקנת המנועים, ושבמקרה שלו המנוע שהותקן ברכבו היה מתחמם במאמץ. כשדרש מנוע אחר במסגרת האחריות, הם האשימו את האגזוז וכל מיני חלקים אחרים ברכב בבעיה, ושלחו אותו לבצע תיקונים באלפי שקלים, עד שלאחר חודש וחצי הסכימו סוף-סוף להחליף את המנוע. כמו כן הוא ציין שהם אינם תמיד זמינים (ועל כך גם אני יכול להעיד).

עוד מישהו בפורום זכה ליהנות משירותיהם?

פורסם

אם יש לך חשש וכנראה שהוא מוצדק אני ממליץ לך לחפש מנוע מייבוא באצל ספק מנועים אחר שהוא מוכח ובעל מוניטין .

שיהיה בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...