Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר במחיר 1250 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות משלוש שנים החלפתי מצבר לרכב שלי,שברולט קווליר.

היום במוסך UMI אמרו שטעינת המצבר חלשה והסכמתי להחליף מצבר,

אבל המחיר ניראה לי גבוה מדי, האם 1250 ש"ח זה מחיר הוגן כולל העבודה

רק בשביל מצבר לרכב?

כללי 054.jpg

פורסם

לא ציינת איזו פירמה - המחירים שונים באופן משמעותי מסוג אחד למשנהו.

אבל בכל מקרה לרכב פרטי זה מחיר שחיטה.

על איזו עבודה מדובר, בדיקת המצבר שלוקחת 3 דקות + הרכבה של 4 ברגים שלוקחת 7 דקות ?

פורסם

לקחו לך 100 שקל על משהו שאתה יכלת לעשות בעצמך

אני אישית החלפתי לי ולעוד אנשים מצברים זה כולה 3 4 ברגים וסיימת

בנוגע למצבר- תלוי איזה סוג, אני גם הייתי צריך מצבר לרכב וגם רצו מעל 1000 שקל אבל שלי זה רכב מסחרי ולא רכב רגיל...

בכל מקרה יש משהו שרציתי לציין

לא תמיד חייבים להחליף מצבר לפעמים צריך רק להוסיף לו מים

קובי

פורסם

אני אישית לא מכיר את המצבר הזה ואני לא רואה גם כמה אמפר הוא

אבל אני לא אחד שמבין עד כדיי כך בסוגי המצברים

קובי

פורסם

אני לא מכיר את סוג המצבר, ולכן לא אתייחס.

לקחת כסף עבור הרכבת מצבר זוהי פעולה לא הוגנת, שלא היתה מבוצעת בשום מוסך או חנות המכבדת את עצמה.

פורסם

אכן מקום "נורמלי" לא היה גובה עבור ההרכבה של מצבר שהוא מוכר, אבל יש תמורה לתשלום.

אדם שלא מבין, יכול להחליף מצבר ולחזור שוב עם אותה תקלה לאחר חודש, כי צריך לבדוק את תקינות מערכת החשמל כשהמצבר "נגמר". לפעמים מקור הבעיה למשל באלטרנטור עם טעינת יתר, שהרגה את המצבר, ותהרוג גם את המצבר החדש אם לא תטופל. ועוד רכיבים רגישים על הדרך.

הצד הימני של המדבקה נגזר? או מוסתר? שם יש את הנתונים הטכניים שלו.

פורסם

גם אם מחיר ההתקנה הוא 100 ש"ח .מחיר של 1150 ש"ח למצבר הוא מופקע לגמרי. שמתי מצבר למאזדה VOLTA ב650 ש"ח אז איפה הפרופרוציה.

הטעות היא שלך היית צריך לברר לפני. למרות זאת תנסה לפנות אליהם אולי יעשו לך הנחה כלשהיא.

פורסם

האם אתה לקוח קבוע של המוסך או לקוח מזדמן ,את האמת ניראה שהמוסך לא ישר במיוחד בעקבות מה שרואים כחיתוך נתונים מהמדבקה של המצבר רואים זאת בהגדלה של התמונה , המצבר הוא מצבר של חברת AC חברה המיצרת ליצרן הרכב חלפים עדיין זה לא מבטיח שהמצבר הוא אמריקאי ,כמו כן המצבר ניראה כמצבר שפורק מרכב מדוע הורדו נתוני היצרן ושנתון המצבר על ידי חיתוך המדבקה ,האם קיבלת ניירת מקורית ותעודת אחריות למצבר של היבואן , מצבר חליפי הנמכר בכל חנות חלקי חילוף עולה 85 עד 1100 ש"ח למצבר בעל קוטבי צד כמו המצבר המצולם שנקרא דגם אמריקאי , אם אפשר להחליף למצהר רגיל ללא בעייה אתה חוסך כ 300 שקלים בגלל חיבורי הצד במצבר דגם אמריקאי

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

חברים יקרים להירגע!!!

החלפתי לסובארו לגאסי שלי מצבר 60 אמפר מדגם פשוט שעלה לי 500 שקל!!!

שברולט קוואליר צורכת בין 55-85 אמפר וזו סיבה מספיק מוצדקת למחיר שכזה.

לדעתי יש כאן סטייה של 150 ש"ח מקסימום

:-P הכי טוב בלי חתימה בינתיים :arrow:
פורסם
לקחו לך 100 שקל על משהו שאתה יכלת לעשות בעצמך

אני אישית החלפתי לי ולעוד אנשים מצברים זה כולה 3 4 ברגים וסיימת

בנוגע למצבר- תלוי איזה סוג, אני גם הייתי צריך מצבר לרכב וגם רצו מעל 1000 שקל אבל שלי זה רכב מסחרי ולא רכב רגיל...

בכל מקרה יש משהו שרציתי לציין

לא תמיד חייבים להחליף מצבר לפעמים צריך רק להוסיף לו מים

המוסך חייב אותו 30 דקות עבודה לפי שעתון יצרן,

פירמוט והתקנת מחשב זה כולה שעה וחצי עבודה (שתאחלס אתה מריץ סקריפט - המחשב עובד שעה וחצי, אתה חמש דקות)

לוקחים על זה באיזור ה350 שקל.

החלפת גיר ברכב זה כולה חצי יום עבודה, לוקחים על זה כמה אלפיות.

בניית בית זה כולה שנה עבודה, לוקחים על זה מאה אלף דולר.

זה מאוד יפה להסתכל על כולה פה וכולה שם, אם לך יש את הידע\כח\רצון\סבלנות להחליף לבד, סבבה.

אבל מאה שקלים עבור החלפת מצבר במוסך מורשה זה לא מחיר חריג או הזוי.

על עבודה משלמים - נקודה !, ולפעמים אפילו עבודה שיודעים לבצע הולכים למוסך ומשלמים, מתוך נוחות\עצלנות וכו'.

*ולכל אלו שזורקים מחירים, אין דין מצבר "מגה וואט" כדין וולטה, ואין דין וולטה כדין שנאפ, ואין דין שנאפ כדין בוש, ואין דין בוש כדין מצבר "מקורי" אפילו שבמקור הוא מיוצר ע"י בוש !,

ואולי זה מצבר ג'ל בכלל ? או דיפ-סייקל, גם אז המחיר יקר ? הריי מצבר דיפ-סייקל של "קינטיק" מגיע בקלות ל3000\3500 שקל

הבחור נכנס למוסך, אבחנו לו תקלה, ביצעו בדיקה יסודית - החליפו לו את המצבר למצבר מקורי וכן - כל ההליך והחלק עולים כסף, הרבה יותר מאשר לקנות מגה וואט אצל חנות אלמונית ביצחק שדה !!

• תוכן חדש...