Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

האם מישהו יודע האם אפשרי להתקין מערכת סטריאו בפג'ו 206cc כי לפי הבנתי קיימת בעייתיות

בגלל הגג המתקפל פנימה (מבחינת סאב וופר) ואין מקום לרמקולים 9*6 אני מעוניין לקנות רכב מסוג זה

וחסר לי ידע בעניין, זקוק לעזרה ממבינים והאם הדבר אפשרי?

מבקש את עזרתכם מודה מראש :-)

פורסם

סאב 8" נכנס בקלות, גם 10" עם תיבה מותאמת.

לגבי 6x9 אתה לא צריך וגם אין מקום, קומפוננט טוב יסדר לך את הבעיה.

פורסם

היי

למה הכוונה תיבה מותאמת ? והיכן אני משיג ?

והשאלה האם העניין שיש את הגג שנמצא בפנים מקופל מפריע לעניין של איכות השמע ?

פורסם

תחפש הודעות של חבר פורום בשם "בוגדני מגעיל 1"... :-D

עשה דברים מאוד יפים עם 206CC

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן ראיתי באמת מדהים :-)

אבל לצערי אין ברשותי את האמצעים הכלכליים לשינוי שכזה

לכן הייתי מעוניין לדעת על האפשרות של סאב שמותאם ל-cc

אני באמת לא מבין איך יצרן הרכב לא חשב על

האופציה למערכת ברכב הזה הקהל יעד של הרכב הזה

מראש הוא צעיר וצריך היה להלקח בחשבון העניין הזה.

לא נורא עכשיו השאלה היא מה עושים בכדי להנות ממוזיקה טובה

ברכב הנ"ל.

אם מישהו מכם בעבר היה בסיטואציה הזאת אשמח לשמוע

ואפילו במידה ויוכלו להפנות אלי למתקין מסוים שמתעסק עם זה

כי לא כל אחד מוכן לצערי הסאב של רוקפורט P1 12 אינץ' שיש לי

מהרכב הקודם שלי אפילו בחלומות הכי ורודים שלו לא יכנס לשם :wink:

פורסם

היי

האם למישהו כאן יש תמונות של סאב וופר בתוך 206cc ?

מעניין אותי לראות ובכלל מבחינת בניית מערכת ברכב

חסרים לי פרטים

אם למישהו יש תמונות אני אשמח

בתודה מראש

יוסי

פורסם

מה שהתכוונתי זה שתנסה ליצור איתו קשר בהודעה פרטית, נראה שיש לו היכרות מעמיקה עם הרכב :-P

אתה יכול גם להוועץ עם מתקיני על כגון יוסי (אלפיין) או סאונדטורם לגבי התקנות מיוחדות לרכב כזה, בלי להסחף כמו מה שראית אצל אדון בוגדני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי הסאב אני לא יודע, אבל אתה יכול להתקין קומפוננט, בדלתות מקדימה יש מקום ל6.5 אינץ

וגם יש מיקום טוב במשולשים לטוויטרים.

פורסם

בדיוק לדרישות האילו לרוקפורד יש סאב P3 שטוח שמתאים לטנדרים או לרכבים כמו שלך שאין הרבה מקום בבגז'

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=8481

פתרון אחר וקל זה ללכת על סאב 10 עם תיבה קטנה ומותאמת אישית שתיבנה אצל נגר לפני נפח שמוגדר

בהוראות היצרן ,כך שתתאים בדיוק למיקום ברכב שלך.

פורסם

כול מה שצריך לעשות זה לבנות תיבה מותאמת לבאגז אני בזמנו בהתחלה הכנסתי L5 אם תיבה מאוד גדולה ומאוד שטוחה שבנייתי במיוחד לבאג'ז זה לא סוף העולם, כול מה שאתה צריך לעשות זה למדוד את הבאג'ז לקחת את הנתוני יצרן ולחשב את זה ככה שיהיה לך את הליטרים הרצויים ומרחק מגנט רצוי ושהנתון היחיד של ישתנה לך בחישוב הוא הגובה זה הכול. ועוד ישאר לך מקום לזוג מגברים סבירים

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד אני יבדוק את האופציות הללו

נראה מהמם הרוקפורד P3,עכשיו מה שנותר לי הוא לבדוק עלויות

מול בנייה אישית כפי ש"בוגדני" ציין כאן.

אני יבדוק ויחזור אליכם.

פורסם

לחבר שלי יש רכב כזה לפי מה שהבנתי מותקן אצלו קומפוננט6.5 מקדימה של בוסטון וסאב כפול של בוסטון G5 או משהו כזה.

שמיעה חלומית. אין מצב שהוא עובר ליד הבית שלי וכל הבית רועד{קומה4}

עם תרצה אוכל לברר לך איפה התקין עלויות וכו'.

bmw-530i 3.0L

פורסם

למה בית רועד = שמיעה חלומית ?

אליקו? :-P

Pioneer TS-X150

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי לכולם,

לפני כמה ימים בשעה טובה קניתי cc ואני מרוצה מאוד

עכשיו אני רק צריך מערכת טובה.

אני יבדוק את מה שנאמר לי כאן תודה רבה לעוזרים.

• תוכן חדש...