Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

תקציב: 900 +-

אוטו: A3 2003

מערכת: לא רלוונטי(בעיקרון התחלתי פרוייקט car-pc שנתקע - חוסר תקציב וזמן בגלל שאני סטודנט.. אבל הוא יסתיים מתישהו :roll:)

נראה לי שאני מעדיף יד שניה, אני אקבל יותר עבור הכסף.. לא?

חשבתי על החברות המוכרות morel וfocal.. אז מה אתם אומרים/ממליצים? דגמים מסויימים? לוחות יד שנייה לחפש בהם(חוץ מיד-2 ופה בפורום)

תודה מראש.

אורגת סחר בע״מ - ייבוא דבקים

פורסם

מצאתי פה supremo אני מניח שבלי טוויטרים(עדיין לא קיבלתי תגובה על השאלה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246081

כדאי לקנות בלי קרוס ולמוצא אח"כ? אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לhead unit ללא מגבר?

בבקשה קצת הכוונה :?:

אורגת סחר בע״מ - ייבוא דבקים

פורסם

בסכום הזה אתה אולי יכול למצוא איזה סט של מורל מדגם דוטק מארק 2 הישן או אולי בתוספת של עוד כמה שקלים ומתיחה של התקציב כלפי מעלה אולי תוכל למצוא דוטק אוביישן.

מה שכן אתה יכול לעשות הוא לקחת סט של פולס או טמפו ולשדרג להם את הטוויטר ל-mt22 למשל ולקבל סט זול עם מיד-באסים נחמדים וטוויטר מעולה.

בקשר למשהו מיד שניה אז אתה יכול להיכנס כאן בפורום ולראות מה יש שם מעניין.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...