Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנסרות - היכן, למה, כמה ואיך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחד שכותב קונניות אולי הייתי קונה עץ למשטחים. (שזה רוב מה שהוא עושה מעץ דילול של ק"קל)

לא למוצר שצריך בו הבנה כלשהי בעצים ותכונותיהם.

כיום כבר לא צריך הרבה שנים לייבוש,קילנים עם תכנית ייבוש ממוחשבת היו די נדירים בזמן סטרדיבאריוס. מה שהמיתוס אומר שלא הצליחו לשפר הן הלאכות והדבקים שתרמו לצליל.בכל מקרה אם אתה הולך לבנות מלוח של דיקט כמו שהציעו כאן,ולא משנה אם זה בוצ'ר,סנדביץ' עם/בלי פורניר מהגוני או MDF מודבק בדבק פלסטי אתה כבר יכול לעשות גיטרה מפורמאיקה עם מיתרים מחוט דייג.בראס א שטן הוא מנגן על זה די יפה.

פורסם

אוקיי,

לגבי התיישנות העץ,

נכון שיש עדיפות לתת לעץ להתיישן אבל זוהי לא חובה. היום כבר ניתן להפיק צליל טוב גם מעץ "חדש".

לגבי סוג העץ,

אמרתי שאני מחפש סוגים ספציפיים מאד (מהגוני,מייפל,Rosewood וזהו בערך), MDF וסנדוויץ' זה לא מה שאני צריך.

כמו כן העובי של העץ חשוב לי.

לגבי איביי,

בדקתי (עוד לפני שפתחתי את השרשור), הבעיה היא המשקל של השילוח. המחיר לא כ"כ בשמיים (תלוי מה לוקחים).

אבל בלוק עץ גדול יהיה בעייתי, בהובלה ימית הוא יגיע רקוב, ובאוויר אני צריך למכור את הבית כדי לשלם על המשלוח.

מחר אתחיל לבדוק את המקומות שנתנו פה.

ערב נעים,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...