Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמעט שנה לפי המלצתם רכשתי 206XS עם 110 כ"ס מודל 2001.

עכשיו כשנה אחרי כבר באמת מרגיש לי קצת צפוף וכואב בגב.

107 קילו ו1.88 מטר זה לא בדיוק אידאלי באוטו כזה.

לעומת זאת צריכה דלק של 1 ל11 בירושלים, עלויות אחזקה די זולות והעובדה שהאוטו "סוחב", גורמות לי להסתכל על אחי עם איביזה ספורט 2003 ולהיות מבסוט על הרכישה.

השאלה איזה אוטו שיהיה מרווח יותר ונוח יותר מבחינתי עדיין יהיה נוח לאחזקה (יחסית לא מצפה לאותם עלויות), ו"יסחב" יש בשוק.

אני נוסע 50 קילומטר ביום, בחודש יש לי בערך 2 נסיעות בין עירוניות,ואני מעוניין ברכב ידני בלבד.

ראיתי 307 עם אותו מנוע כמו שלי, A3 וגם גולף דור 5 (שאומנם חורגת קצת מהתקציב) ולאון, השאלה אם יש עוד אופציות ואם לא אז איזה מהאופציות האלה משתלמת.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מכיוון שאני בממדים שלך אני יכול להעיד שיש סיבה שאני לא מוכר את ה307 שלי {2002} חוץ מהעובדה שהרכב מראה עמידות מופלאה הנוחות והמרווח פשוט מעולים גם אחרי נסיעה של שעות הגוף מרגיש רענן בסיבובים הגוף שתול בכסא ולא נע לצדדים.ואפילו מאחורה אפשר לשבת בנוחות מכל הכיוונים.בקיצור אני ממליץ על הרכב.

פורסם

אם הבעייה היחדיה עם האוטו היא הכסא (לא חוסר מקום, כי אפשר למשוך את הכסא אחורה) - אפשר לשפץ את הכסא עפ"י צרכיך ו/או להחליפו בכסא אורטופדי.

אם תחליט ללכת על ה-307, אל תתפשר על פחות מה-XT, או - אם תמצא - XSI. זו לא חיית רמזורים, אבל הוא סביר (307 ידני הוא די נדיר).

פורסם
הגולף קרובה יותר במידות הפנימיות ל 206 מאשר ל307.

לא יאומן כי יסופר...

מתברר ש ה 307 היא הלימוזינה שכולם חיפשו.

וברצינות: ל 206 מרווח מצומצם ותנוחת ישיבה גרועה. ה 307 עדיפה בהרבה, וגם גולף נוחה ומרווחת בהרבה מ 206, בעיקר לנהג.

תנוחת ישיבה ונוחות צריך לבדוק בכל אוטו פרטנית. כל אחד והדרישות שלו.

פורסם

גם לנו היתה 307 והיינו ממש מרוצים, שווה לך לבדוק אחת מקרוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא יאומן כי יסופר...

מתברר ש ה 307 היא הלימוזינה שכולם חיפשו.

וברצינות: ל 206 מרווח מצומצם ותנוחת ישיבה גרועה. ה 307 עדיפה בהרבה, וגם גולף נוחה ומרווחת בהרבה מ 206, בעיקר לנהג.

תנוחת ישיבה ונוחות צריך לבדוק בכל אוטו פרטנית. כל אחד והדרישות שלו.

כנראה שהדרישות שלך ברצפה כי הקורולה זה אחד הרכבים הכי לא נוחים שיש בארץ עם כסא שיש עליו הפנייה בילט אין לכירופרקט.

• תוכן חדש...