Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר שהוא צולם מספר פעמים ע"י מצלמות מהירות במהירות של 200 קמ"ש

כל מי שהוא עבריין תנועה מועד ששם זין על החוק ועובר עליו דרך קבע .

ואני מבין שאתה לא עובר את המהירות המותרת נכון?

לא מוריד את היד להחליף תחנה ברדיו בזמן נהיגה?

בחיים לא קיבלת דו"ח תנועה?

אתה שם לב לאיזה הבדל תהומי בין מה שאני כתבתי לבין מה שאתה כתבת?

ברור שבמודע (או שלא במודע) כולנו עושים מידי פעם עבירות ואנחנו עוברים אותן בשלום או שמקבלים דו"ח.

מי שעושה את זה כדרך קבע מיתוך איזה שהיא אידיאולוגיה, צריך לרדת מהכביש וישא"ק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי עו"ד דודי קלגסבלד יצא מהמקרה הזה מבלי להיענש בצורה חמורה. למרות שזה מה שהיה צריך לקרות.

וכל זה בגלל שיש לו כסף, ושהוא שכר עו"ד טוב.

המקרה הזה היה פשוט משל לכל המקרים בהם הכסף הוא מה שמשחק במערכת המשפט.

אני רואה את הסיפור הזה כדריכה גסה של העשירים על מיעוטי היכולת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אתה מקשקש. אאל"ט FALOU כבר הביא פעם כמה דוגמאות לעונשים שניתנו ל"פשוטי העם" בגין עבירה דומה.

מכיוון שעוה"ד הנ"ל לא הואשם בנהיגה בשכרות (לא אני ולא אתה יודעים אם היה שיכור או לא), הרי שעל עבירה דומה ניתנים (בהרבה מקרים) עונשים פחותים מאלה. יש הבדל בין הענשת מי שטעה בהיסח הדעת, גם אם תוצאות טעותו נוראיות, לבין הענשת מישהו שעובר עבירה בכוונה ובמודע.

פורסם
לקבוע שזה לא לעניין בלי בכלל לדעת את העובדות זה גם כן לא לעניין.

המשטרה שמה עליו עין לאחר שהוא צולם מספר פעמים ע"י מצלמות מהירות במהירות של 200 קמ"ש אבל בגלל המדבקות הם לא הצליחו לקרוא את מספר הרכב, מה שגרם להם לגשת ליבואן, לזהות את הדגם, משם הדרך הייתה קצרה למעקב פרטני עליו.

זה לא שהם קמו בבוקר, אמרו "בא נחפש נהג פורשה אקראי ונראה איך הוא נוהג במשך 24 שעות".

בקשר לשאלתך, התשובה היא, כן, בהחלט!

כל מי שהוא עבריין תנועה מועד ששם זין על החוק ועובר עליו דרך קבע בגלל כל אידיאולוגיה שלא תהיה (אני מליין מסביון, יש לי רכב שיכול, יש לי עו"ד מצוין, אני לא מזיק לאף אחד וכו') מבחינתי אין לו מקום על הכביש.

אין ספק שאתה צודק בהחלט.

פורסם

ואין ספק שאתה צודק

ואין ספק שכולם צודקים, כל אחד בשלו

ואין ספק שהמשטרה עשתה הצגה ענקית מהבנאדם

אבל גם אין ספק שאותו אחד כבר מזמן עבר את גבול התמימות וצריך לרדת מהכביש

ואין ספק שראשי המשטרה שלנו לא חושבים ישר, כי למה לעשות מזה סיפור מלכתחילה

ואין ספק שזה מטומטם וחסר אחריות לנסוע 200 קמ"ש עם הילדים שלך באוטו, ועוד על אספלט ישראלי

ואין ספק

ואין ספק

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ואני מבין שאתה לא עובר את המהירות המותרת נכון?

לא מוריד את היד להחליף תחנה ברדיו בזמן נהיגה?

בחיים לא קיבלת דו"ח תנועה?

התכוונת אלי ?

אני לא מבצע עבירות תנועה מסיבות פרקטיות לחלוטין - ב 750 ש"ח שעולה דוח תנועה אני יוצא לסופ"ש עם זוגתי, ובערבים אני מנעים את זמנכם בפנינים שיוצאים לי מהמקלדת, במקום לשבת 3 שעות בנהיגה מונעת..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל מי שהוא עבריין תנועה מועד ששם זין על החוק ועובר עליו דרך קבע בגלל כל אידיאולוגיה שלא תהיה (אני מליין מסביון, יש לי רכב שיכול, יש לי עו"ד מצוין, אני לא מזיק לאף אחד וכו') מבחינתי אין לו מקום על הכביש.

כמה מגולשי הפורום הזה עונים לדעתך על ההגדרה הזו?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

חח צודקת ב-100 אחוז במיוחד בקטע שהם פירסמו את המדבקות.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

טל,

בהקלדות בפורום, כולם גיבורי מקלדת.

הלכה למעשה, מאחורי ההגה אני מאמין שבודדים כאן עונים להגדרה הזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מי שעושה את זה כדרך קבע מיתוך איזה שהיא אידיאולוגיה, צריך לרדת מהכביש וישא"ק!

אתה , בתור אחראי פורום שיפורים, מודע לכך שכל מי שמשפר את רכבו, עפ"י תקנות התעבורה - הינו עבריין מועד וקבוע - אלא אם קיבל אישור בכתב מטעם משרד התחבורה... :idea:

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך אני מוריד את הסירטון הזה ..?. מהאתר שלהם

או ממקום אחר

מה שכן אני מאוד רוצה להראות אותו אצלנו בבסיס !

ולהוריד כמה אנשים מהעץ ! שהם יושבים עליו ...

תודה לכולם ושבת שלום !:wink:

פורסם

אני לא חושב שלמשטרה הייתה את האופצייה בכלל לבחור האם הכתבה תשודר או לא - את הכל בחרו העורכים של החדשות.

ברגע שערוץ מסויים החליט לשדר את "הסקופ" הזה - כבר כל שאר הערוצים היו חייבים - כדי לא להשאר מאחור.

אתם עושים עניין מאייטם חדשותי שזהה שחשיבותו לעיתון של אתמול.

באותה צורת "סקופ חדשותי" אפשר להכניס את:

המקרים שנתתם כאן ברמת התאונות , הרי לא כל תאונה משודרת-רק אלה עם הדם על הכביש.

המקרים של חיסול אלפרון או נסיונות חיסול בעולם התחתון ברמת הפשיעה (שביננו לא מעניינות את אף אחד)

את אשתו של סרקוזי כאייטם כזה או את בר רפאלי כאייטם אחר

בסופו של יום - זו בחירת העורך הראשון שמקבל את ה"חדשה" על הבוקר-ו200 קמ"ש בשביל עכבר חדרי עריכה נשמע כמו בוגאטי ויירון בישראל בשבילנו..והמרדף אחריו נראה לו מינימום בין לאדן נוהג..

בלי קשר לכלום - הסרטון מעלה דברים שלא כולנו ראינו בפעם הראשונה והדברים של דני רק גרמו לנו לפתוח שוב את העיניים.

פורסם
פעולת עיקוב קלאסית שכוללת המתנה לביצוע העבירה החמורה ביותר (ברור שלא תקף לאלימות פיזית)בכדי ליצור קייס מבוסס ביותר כלפי העבריין, נוהל סטנדרטי לחלוטין בכל כוחות השיטור מסביב לעולם.

אם הם היו עוקבים אחריו כשהוא נוסע במהירות חוקית ומחכים שהוא יעבור עליה זה מתקבל, אבל מאיפה הם ידעו שהוא יגיע ל200? הם חיכו דווקא למספר הזה שנחשב למהירות מטורפת לחלוטין על מנת לעצור אותו. גם 150 ו170 זו מהירות ממש גבוהה אבל מסיבה כלשהי הם בחרו שלא להינעל. ואם הוא לא היה מגיע ל200, מה אז?

באור יום נהג הפורשה זיגזג כמו פסיכי חסר סבלנות וגם לא אותת.

ישב על זנב של אנשים שנוסעים לתומם על בכביש צפוף במהירות של 70-80 קמ"ש.

הוא מסכן את עצמו, את שאר הנהגים, והשוטר שרדף לא היה זהיר הרבה יותר מנהג הפורשה.

רק על זה צריך לעצור אותו, בלי לעשות קירקס תקשורתי מהמהירות המופרזת בשעת לילה מאוחרת.

כשהמשטרה תסביר שהכביש זה לא סלאלום ומכוניות נוסעות זה לא פילונים, אולי יתחיל לזוז כאן משהו.

עד אז, שומר נפשו יעדיף לנסוע שלא בשעות העומס ולהתרחק מצרות.

אם כך, צריך להעמיד גם את השוטר למשפט. גם הוא נסע באותה הצורה בדיוק. זה שהוא היה במעקב לא מאפשר לו לשים פס על חוקי התנועה ולסכן(באותה מידה כמו נהג הפורשה) את שאר הנהגים על הכביש.

יש לציין שהשוטר נסע עם יד אחת על ההגה ודיבר במכשיר הקשר במקביל. אני לא מאמין שנהג הפורשה דיבר בפלא' או אפילו נסע עם יד אחת. יתרה מכך, במצב מסוכן סביר שנהג הפורשה היה מגיב יותר מהר(מרוכז בנהיגה ולא במדרף אחרי מישהו) + הרכב שלו מסוגל לבלום הרבה יותר מהר מהג'טה המשטרתית. כך שיוצא שנהג המשטרה סיכן יותר את הסובבים.

ולא פעם שוטרים עוברים על החוק בצורות ממש חמורות. עושים להם משהו? לא. אז למה שיעשו משהו לנהג הפורשה? אם יש לו את היכולת והממצעים לצאת מזה נקי - כל הכבוד. אני תומך בו.

פורסם

אז הם היו מחכים עוד כמה ימים במעקב בשביל להראות שהוא כן מגיע.

סיכום ביניים של השרשור, לעצלנים:

1) המשטרה יצאה מניאקית לחלוטין ובזבזה את הכסף של כולנו על תפיסת עבריין בשביל שיהיה לה מה לספר.

2) השוטרים האלו נהגו כמו חוליגנים והיו יותר גרועים מאותו נהג, שאותת ושמר יחסית מרחק.

3) המטרה היחידה של המשטרה היא להפחיד אותנו ולהוציא מאיתנו כסף. לא אכפת להם מאכיפה אמיתית.

4) אותו נהג אומנם לא סיכן הרבה אנשים אבל מגיע לו לקבל שלילה.

5) לא סביר שהוא יקבל שלילה.

6) פרומצ'נקו הוא בעל אותו רכב כמו העבריין, אבל הדברים שלו אמיתיים לגמרי, בלי קשר לאיזה רכב יש לו ואיך זה משפיע עליו.

7) כמעט כל האנשים פה בפורום הם עבריינים מועדים, בין השאר בגלל שהחוקים והאכיפה במדינה הזאת פשוט דביליים.

8) אותו נהג עבריין הגזים וצריך להיענש, אבל המשטרה טעתה אפילו יותר וצריך לשים סוף להתנהלות הבזויה של משטרת ישראל ולהתחיל לאכוף חוקים ונהלים, גם אם זה אומר לדפוק את השוטרים שנהגו כמו חיות ולתת להם קנסות.

• תוכן חדש...