Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

רכשתי לאחרונה סיטרואן c5 שנת 2003 מנוע 2000 .

עכשיו אני צריך לעשות טיפול טיימינג שעולה במרכזי כ 1700 ש'ח האם כדי לעשות במוסך סיטרואן רגיל שם העלות כמובן תהיה נמוכה יותר אבל השאלה שלי האם איכות הטיפול תהיה אותה?

כי האוטו מלא חיישנים ואני מפחד שלא יעשו לי בעיות במוסך רגיל.

וגם מבחינת השלכות כלומר אם אני אעשה טיפול במוסך רגיל ואת העשרת אלפים אני אעשה במרכזי האם זה יהיה אפשרי מבחינת המוסך המרכזי ???

תודה אבה מראש!!!

פורסם

מוסך מורשה יבואן אמור להיות שקול באיכותו למוסך המרכזי, או לפחות שווה מבחינת אחריותו לעבודה (אגב, גם המחיר דומה).

אם זה לא מוסך מורשה יבואן - זה משהו אחר. אמנם רצועת טיימינג אינה תורה מסיני, ולא מערבת שום חיישנים, אבל זה כבר שיקול שלך. עד כמה אתה מכיר את המוסך וסומך על עבודתו?

פורסם

אתה קובע איזה טיפול יעשו לרכב שלך אפילו במרכזי זכותך לדרוש רק 10000 .דווקא טיפול טיימינג חשוב לבצע במקום שיעשה את הטיפול במקום אמין ומקצועי אחרת תשלם יותר על עבודה של חאפר. תחפש מקום אמין וטוב ותשווה למוסך מורשה

ותשקול את הפרשים במחיר.

פורסם

אני הייתי מטפל שם בפז'ו הישנה שלי והטיפול היה סביר עכשיו זה אוטו הרבה יותר חדש ומורכב ואני לא יודע אם יש להם הכלים הדרושים לכך.

תגיד אבל למוסך המרכזי לא יהיה איכפת אם אני אעשה את זה לא אצלם כלומר בעתיד אני אוכל עדיין לטפל במרכזי אחרי שביצעתי תיקון במוסך אחר??

פורסם

c5 היא די קלה ופשוטה לטיפולים שוטפים.

כל עוד מדובר בהחלפת שמן מנוע, פלאגים, פילטרים, נוזל קרור, נוזל בלמים ורפידות בלמים כל מוסך ממוצע יוכל לבצע ובלבד שהחלפים והשמנים יהיו באיכות טובה.

אם מדובר בטיימינג תלך למשהו שיש לו ניסיון עם הרכב הזה או למוסך החברה.

שמן גיר ושמן הידראולי של המתלים לא מחליפים בדגם הזה אלא רק בודקים את הכמות ושאין נזילות, יש נוהל ושיטה איך עושים את זה, תוודא שהמוסך שלך יודע את הנוהל.

החלפת צלחות הבלמים האחוריות היא קצת בעייתית, פירוק הקליפר הוא קשה והידוק הברגים מצריך שימוש בדבק הברגות, וודא שהמוסך יודע להתמודד עם זה אחרת עלול להיות שם נזק.

אלו פחות או יותר הדברים שצריכים להתבצע ב"טיפול תקופתי" ב C5 עכשיו ההחלטה שלך לאיזה מוסך אתה הולך

• תוכן חדש...