Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול רכשתי זוג קרוסים של מורל מדגם MX2.2. להפתעתי, לא ניתן למצוא על הקרוסים האלה שום מידע, לפחות לא בשפה האנגלית או העברית.

אם מישהו יודע חלק מאיזה סט היו הקרוסים האלה, או לחילופין יש לו PDF או כל מידע טכני אחר על הקרוסים האלה אשמח לשמוע. גוגל העלה מספר גדול יחסית של איזכורים בשפה הרוסית, אולי דוברי הרוסית כאן יוכלו לעזור.

תודה,

איתמר.

AMPA 001 (Large).jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

http://www.audiogearreviews.com/reviews/speakers/review-Morel_Hybrid_Ovation_6.asp

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=5954

למרות שהם נראים שונה.. אולי זה יעזור :)

http://www.morelhifi.com/products/mob_accuset.html

אולי מה שיש לך זה דגם ישן יותר, לפני שהם שינו את העיצוב.

http://www.morelhifi.com/products/mob_alignment_cross_mx20.html

הנה, זה די דומה... אולי תתקשר אליהם?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אם כבר, יש להם קרובי משפחה MX2.0, שהם לדעתי היו של הדוטק הראשון. יצא לי לראות את שני הקרוסים מבפנים ובכלל לא מדובר באותו קרוס, שונים מאוד.

לפני שאני אתקשר אליהם (ומי יודע מה אשמע, דיוק בנתונים טכניים זה לא הצד החזק של מורל :lol:) אשמח לדעת אם למישהו יש מידע כלשהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה הקרוסים של ההייבריד הישן.

מה שיש לי.

אני אחפש ספרות...

עריכה: מצאתי את הדף שהגיע עם הסט. שום נתונים טכניים או ספיסיפיקציות על הקרוס.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

מוזר מאוד :?.

גם המבנה הפנימי של הקרוס די מוזר, אבל מה, ככה קרוס אמור להראות :wink:

איתמר.

AMPA 002 (Large).jpg

פורסם

אם אני לא טועה זה הקרוסים של הדוטק הראשון.

אני חושב שאילו היו הקרוסים שיצאו עם הסט בתחילת דרכו, ואז הוא הוחלף לMX20.

ובזמנו היו בעיות בחיבורים עם הקרוסים הללו לוופרים(שריפה של סלילים).

בדיוק כמו שהיה בקרוסים שיוצרו עבור אקטנט בזמנו

under construction..

פורסם

הקרוס העברי הראשון יהיה זכרו ברוך. למרות שהוא היה טוב יותר מהקרוס המקורי של הפולס עדיין לא קיבלתי את התוצאה הרצוייה והחלטתי לחפש מגבר שני ערוצים וזוג קרוסים פאסיביים איכותיים.

היום שיחקתי קצת עם הקרוס הנ"ל וערכתי השוואה עם קרוס של זטק גרוויטי, ועל אף שהקרוס של הזטק איכותי משמעותית מהקרוס הזה - דווקא עם המורל קיבלתי תוצאה יותר נעימה לאוזן . ההרגשה עם הקרוס של הזטק הייתה שהסאונד מאוד נקי, אבל אני לא אוהב את זה. אני חושב שדווקא זה שהוופר נחתך ב 6DB במורל לעומת 12DB בזטק מכניס עיוות מסויים ועושה את המוזיקה יותר נעימה לאוזן, כן כן.

צרפתי תמונה של הזטק. כאמור אין בכלל מה להשוות מבחינת איכות הבנייה והתכנון של שני הקרוסים, אבל במבחן השמיעה דווקא יותר אהבתי את המורל (מורליסט נשאר מורליסט?)

ניר, לדעתי הקרוסים של הדוטק הראשון ענו לשם MX2.0. ה MX20 הגיעו עם הדוטק MKII.

איתמר.

AMP 002.jpg

פורסם

איתמר? מה בדיוק פה איכותי?

מה ההבדל בין חיבור ישיר של קבלים לבין שימוש במטריצה שכל הייעוד שלה הוא לשמור על סדר?

מילא היה מדובר על מעגל מודפס בצורה מיוחדת, או על שימוש ברכיבים מיוחדים.

אבל הקרוס הזה של XETEC הוא נראה אומלל וממש רחוק מלהיות איכותי.

כבר קרוסים של לייטנינג אודיו מסדרת הסטרייק בסט של 500 ש"ח יותר איכותיים, בשימוש בכבלים וסלילים של BENIC.:roll:

under construction..

פורסם

לזטק יש הרבה יותר פונקציות, ובעיקר הוא מגיע על לוח PCB בעל חיתוכים של 12DB גם בתחום ה LP של הוופר וה HP של הטוויטר.

הקבל הלבן הוא בעל טולרנס של 5%, הקבלים האלקטרוליטיים של BENNIC הם בעלי טולרנס של 10%, ככה שזה שלא רשום על קבל בניק, וימה או מונדורף לא הופך אותם אוטומטית לזבל. גם עושה רושם שהסלילים בעלי ערכים יותר מדוייקים ומלופפים הרבה יותר יפה ומסודר מהסלילים במורל.

לכן, אם מדובר בהשוואת האיכות גרידא בין שני הקרוסים - הזטק איכותי יותר.

איתמר.

• תוכן חדש...