Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ליפני שבועיים רכב משנת 94 והותקנה בו אזעקה של קוברה כנראה עוד בחברה

הבעלים הקודמים טוען שלרכב מעולם לא היתה הזעקה אבל שפתחתי את מכסה המנוע ראיתי את העזעקה

ובצרור המפתחות שהוא נתן לי ישנו את המפתח

שאני פותח את המפתח היא מתחילה לעבוד אחרי מ"ס שניות אבל אין לי שלט להפעיל או לנטרל אותה

מישהוא יודע איך אני יכול להתאים שלט לאזעקה זו או מה אני יכול לעשות?

תודה מראש לעונים

פורסם
כנס למתקין אזעקות אולי הוא יכול להתאים לך של שלט .

אמר לי איזה מתקין שצריך לשלוח את מספר האזעקה לחברה והם שולחים שלטים וזה עולה בסביבות 600 שקל

ואז הוא אומר לי וב 600 שקל אני מתקין לך הזעקה חדשה עם שלטים אז מה עדיף

האמת שניראה לי שהוא רק רוצה למכור ולהתקין אבל אני כבר מבולבל

פורסם

כנס למתקין אזעקות אחר ותיבדוק מחיר , יש מצב ששלט של קוברה שווה 300 ש"ח X 2 ,אבל גם הרכבת אזעקה אחרת יכולה להיות זולה יותר אבל גם פחות טובה , תלוי בסוג האזעקה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

גש למרכז ההתקנות של קוברה (אני לא זוכר איפה זה, אולי רפי לין כן) הם יפרקו לך את המוח, יוציאו את הקוד וישכפלו שלט.

אם יש לך את הספח של האזעקה (מה שלא סביר לרכב משנת 94), לא יהיה צורך לפרק את המוח (מה שאומר פחות כמה שקלים) כי על הספח יש את הקוד.

אפשרות א' - פירוק של המוח+שכפול שלט, או שניים.

אפשרות ב' - הרכבה של אזעקה אחרת (של קוברה יקרות).

אפשרות ג' - ...

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אם אין לך את השלטים מחד, והאזעקה בת 15 שנים, עדיף להחליפה לאזעקה אחרת, בסיסית, עם גלאי נפח ואחריות לשנה.

אם כך, לצורך פירוק האזעקה הישנה, נקיון החוטים, והתקנת חדשה, פנה למקום רציני ואחראי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...