Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מישהו יכול להעריך בכמה מדובר? אין לי שמץ של מושג מתי לאחרונה הרצועה הוחלפה ואני מעדיף שלא לקחת סיכונים מיותרים. מדובר במודל 2001 אוטומט.

תודה

פורסם

מהיכן אתה? אולי אוכל להמליץ לך על מוסך טוב.

אני עשיתי טיפול דומה, רק שהלכתי על האקסטרים והחלפתי את כל הרכיבים - ממותחנים ומחזירי שמן ועד למשאבת מים.

הכל מקורי.

פורסם

רק לחזק את קודמי שאתה מחליף את הרצועה תוודא שאתה מחליף גם את המותח{רק מקורי אוSKF לא סיני!}את מחזיר השמן ותבדוק את מה מצב משאבת המים אם היא ישנה כדאי להחליף.

פורסם

אני מפתח תקווה. ואני סקרן בנוגע לעלות כוללת, כולל המותחנים הללו (שאין לי מושג מה זה) אני יודע שמחזיר השמן הוחלף לפני זמן קצר.

אם מישהו יכול לתת הערכה כללית בנוגע לעלות זה יהיה ממש נחמד.

• תוכן חדש...