Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

אני פותח את הדיון בשביל אחי. הוא מחפש רכב קטן, יעיל וחסכוני כדי להגיע לעבודה ולימודים. לא משנה איזה גיר. הוא לא רוצה רכב אירופאי או קוריאני. איזה דגמים טובים קיימים בתקציב?

פורסם

אני רוצה להצטרף גם לעזרה ולהוסיף אם אפשר להמליץ גם על רכב עד 40K שמתאים לעגלת תינוק ושהוא מספיק בטיחותי דרך אגב עיקר הנסיעות בתוך העיר. כמו כן רצוי שהוא לא יהיה יקיר המוסך :)

 

תודה מראש

אמיר

 

נ.ב.

קראתי מלא שירשורים אבל לא קראתי תגובה רלוונטית מספיק או מספיק עדכנית בשבילי. זהו הרכב הראשון שאני קונה לבד כך שאני ממש זקוק להכוונה

פורסם

שלום ,

אופציות לדעתי הם :

1 סוזוקי איגינס

2 דהייטסו טריוס

 

רכבים ידועים לטובה וקלים לאחזקה , מרווח פנימי סביר. צורה חיצונית חביבה .

לנסיעות עירוניות נראה לי אופטימלי.

Gn'f'R

פורסם

יש מספיק שרשורים שדנים ברכב בתקציב הזה. אם מספיק תתאמץ, אפילו תראה אחד או שניים בעמוד הזה של הפורום.

אין צורך לפתוח כל יומיים שרשור בבקשת יעוץ לרכב בתקציב שכבר ניתן עבורו יעוץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...