Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ,רובר אוטומט 99 40000 אלף ק"מ

אז ככה,במשך שנה אני מסתובב עם הרכב כשאני יורד במהירות ל20 קמ"ש ומשייט מטה לאזור ה0 קמ"ש הרכב מקרטע

ונותן קפיצות מעצבנות כאלה, בלחיצה על הגז מרגישים קרטוע קטן והכל כאילו לא היה.

הוחלפו 4 חוטי הצתה חדשים ויקרים מאוד (400 ש"ח) הוחלפו מצתים שאגב לאחר החלפת מצתים הכל נרגע לבערך שבוע בלבד,שמתי מצתים איכותיים ומקוריים של הרכב לפי הספר.הוחלף מכסה מפלג.

הרכב עובר טיפולים בזמן. בכל פעם שאני במוסך המורשה של הרכב ורוצה להראות את זה לבעל המוסך אני לא מצליח לשחזר את הקפיצות,חוק מרפי שכזה. למישהו יש דעה בנושא? אני דיי אובד עצות ומיואש מהמצב,אני משקיע המון ברכב הזה מכל הלב ולא רוצה למכור אותו בגלל שטות כזאת.

עוד משהו הוא שכשאני מעביר לD בפעם הראשונה לאחר ההענה ונותן לרכב לשייט ללא גז המנוע נחנק ורעש תיקתוקים בגלל ההחנקות, ברגע שאני נותן גז בפעם הראשונה זה לא יקרה שוב עד הפעם הבאה שאני יניע.

תודה

פורסם

נשמע דווקא משהו מכיוון המצערת/ייצוב סל"ד הסרק.

בעיות במערכת ההצתה סביר יותר שיבוא לידי ביטוי דווקא בסל"ד גבוה יותר, כיוון שאז נוצר עומס חשמלי גדול יותר על מערכת ההצתה. כמובן שזה לא מחייב אך מאחר והחלפת לא מעט ממערכת ההצתה, ולדברייך בחלפים מקוריים כנראה שזה לא הכיוון. אגב רוטור לא החלפת?

כדאי להתחיל מחיבור למחשב וקריאת תקלות. במידה ומופיע משהו זה יכול לקצר את הדרך.

לאחר מכן לבדוק את מצב המצערת ולא תזיק בדיקה עם גז אנלייזר לאיתור משהו חריג.

הרכב אוכל שמן/מים במקרה? עבר התחממות או משהו חריג אחר?

פורסם

לא הרכב לא עבר התחממות,היה איבוד של מיים שהתגלה מנזילת משאבת מיים שהוחלפה מיידית עם הגילוי,ומאז פסקה הנזילה.

מה שלא ברור לי זה ההשתנקות בהתחלת נסיעה אם אני לא נותן גז ומשייט בפעם הראשונה לאחר ההנעה עם הילוך D הרכב משתנק בלחיצה על גז הרכב "חוזר לעצמו" כנראה שההשתנקות הזו היא חלק לא מבוטל מהתקלה שאני מתאר.

לא הוחלף רוטור. אני מדבר בפרטית עם חיים יוד שיודע לא מעט ונראה שיש לו נסיון עם תקלות מהסוג הזה.

אני פשוט מחר מגיע למוסך ולא רוצה "שידחפו" לי כל מיני חיישנים שאיני צריך או חלפים שלא יעזרו,אני פשוט צריך המלצות, ואגב האם רוטור תקול מסוגל "להפיל ולחנוק את המנוע" בסלד נמוך?

פורסם

הכל אפשרי. רוטור שחוק בהחלט עשוי לגרום לבעיה כזו.

מכל מקום אם כבר אתה מתכתב עם חיים אז קפוץ אליו שיתרשם במקום ואוליי אף יסייע לך.

פורסם

כמו שאמרתי לחיים בפרטית הוא מאזור פ"ת ואני מאזור באר שבע.

הייתי מאוד רוצה להגיע אליו הוא נשמע לי מקצועי ביותר.

לפני כשבוע פתחתי את מכסה המפלג ועל סמך המלצה שייפתי בעדינות עם נייר זכוכית את ראש הרוטור ממתכת. הבעיה לא נעלמה ונראה ביום יומיים האחרונים שהיא החריפה.

פורסם

אהלן חברה.

אלו החדשות (הפעם טובות),הרכב נבדק ע"י מחשב ונמצאה תקלה במנוע צעדים,עם עבודת מנוע הצעדים וללא עבודת מנוע הצעדים הרכב התנהג באותה צורה (לפי מוניטור שהראה המחשב) מה שהעלה את החשד.

רכשתי בעלות של 300 ש"ח מנוע צעדים מקורי מפירוקייה,נכון לעכשיו נסיעה של חצי שעה עם הרבה עצירות יזומות לא שחזרתי את הקפיצות,מקווה שבע"ה יהיה בסדר וככה ישאר.

תודה רבה לכולכם ולחיים יוד שעזר לי וכיוון אותי לבעיה בפרטית.

תודה גם לאביב על העזרה,והייעוץ.

אנשים שכייף לדבר איתם ומקצועיים מאוד.

שבת שלום לכולם

• תוכן חדש...