Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברה צריך עזרה מקצועית בנושא. יש לי מערכת ALPINE iDA-X100 קניתי מעבד דיגיטלי שמתאים בדיוק לדגם הזה

מעבד חברת אלפיין

PXA-H100- IMPRINT Audio Processor

תוספת למעבד דיסק ומיקרופון לכיוון בעזרת לפטופ

KTX-H100 - IMPRINT™ Sound Manager Kit

יש לקומפוננט HERTZ HSK165 מחובר ל JBL 75.4 , לפי חוברת ההדרכה של המעבד ראיתי שיש שתי אופציות לחיבור המעבד, 3WAY וקדימה אחורה, אני רוצה 3WAY , לפי החוברת הקומפוננט מחובר למגבר ישירות ללא קרוס.

השאלה שלי איך עדיף לחבר קומפוננט אם או בלי הקרוס כאשר אני שם את המעבד, אם המגבר וקומפוננט מתאימים לחיבור זה. אם כן איך לחבר בלי לשרוף שום דבר ושינגן כמו שצריך. יש לי סאב IDMAX , למי שמתעניין והמערכת כרגע עובדת עם קרוס , ללא בעיות.

• תוכן חדש...