Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב לכולם!

צריכת הדלק בפוקוס שלי בעיניי גבוה (1:8.5) הנסיעה היא נסיעה משולבת עם כמה עליות בדרך די רציניות ובלי מזגן.

לאחר שהרכב אצלי כמה חודשים בלבד ולפני הרכב היה לי פולו (1.4 ידני) והצריכה שלי היתה 1:11.5 רציתי להפשר לפחות על צריכה של 1:10 האם יש לי אפשרות לשפר את הצריכה?

הדברים שנבדקו והוספו:

לחץ אוויר תקין

פילטר אוויר תקין

הוסף תוסף דלק K44 לא הועיל במיוחד (שיפור זניח)

אין ריח של נזילת דלק במכסה מנוע

חשבתי אולי אחד החיישנים פגום אבל אמרו לי שאם היה פגום היתה נידלקת לי מנורת המנוע.

לפני שרכשתי את הרכב(3 חודשים) נידלקה מנורת המנוע וגילו שאחד הנשמים היה פגום (נראה לי נשם מנוע) והוא זה שהיה אחראי על התרכובת של הדלק אז החליפו אותו למקורי (הייתי במוסך מורשה ושם חיברו את האוטו לסקנר)

מה אתם יכולים לייעץ לי?

תודה לעונים ויום טוב!

פורסם

צריכת הדלק ברכב זה היא נורמלית לנסיעה משולבת ומה גם כשיש עליות בדרך .

פוקוס הוא רכב כבד סה"כ כ 100 כ"ס וזה התוצאה .

איך לשפר את צריכת הדלק , ולא בטוח שזה יעזור : חפש בפורום יש מדריך שלם בנושא :wink:

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...