Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A8 quattro 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב ייקור לקיחת רכב ליסינג (4K לחודש למעזדה 3)

אני מתעניין ברכב הנ''ל.

אם יש מישהו שמודע למחירי טיפולים, עד כמה יקרים החלפים, אמינות וכו'.

אם יש מחלות אופייניות

דגם V8 4.2 quattro

170K ק''מ 5 הילוכים טיפטרוניק

כמו כן שאלה לדגמי הקוואטרו, האם ברשיון רכב אמור להופעי הנעה 4*4 או 2*4 ?

שאלה נוספת ברשיון רכב כתוב משקל למעלה מ-2 טון, לא מה שמופיע ברשת.

אגב ברשיון רכב הספציפי כתוב הנעה 2*6 :roll:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

איך הגעת ממאזדה 3 ל- A8 :shock2:? ועוד קוואטרו :shock3: ?

לגבי מחירי חלפים אני מציע לשאול את רון (מוסך רון), כך תקבל גם

מידע על מחלות שכדאי לבדוק על הדרך.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

לא הגעתי ממזדה 3, פשוט שקלתי להתחיל לקחת מהעבודה וזה לא שווה לטעמי,

בייחוד אם באותו סדר גודל+קצת אני יכול לקבל פאר ברמות אחרות

מה שאני מנסה לברר זה עד כמה הקצת הזה מתורגם לשקלים

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לדעתי יעלה לך יותר מ- 4000 שקל בחודש, נטו, להחזיק אוטו כזה. תעשה חישובים של דלק, ביטוח ואני מניח - עלות מפלצתית של טיפולים (אתה כמובן יכול לחסוך ולהרוס את האוטו), על זה תוסיף את הירידת ערך אם עדיין רלוונטית (לא יודע מה המחירון). לדעתי עובר את ה- 4000, יכול להיות שאני טועה. בהשוואה - מכונית חדשה של 200K עולה בערך 4000 ש"ח לחודש אם אתה מחזיק בה 4 שנים ולא נוסע יותר מדי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תאמין לי שאני יודע מתמטיקה (על זה משלמים לי), מחיר קנייה זול ככה שירידת ערך זה לא הנושא העיקרי פה.

גם דלק לא ברכבים מהסוג הזה (ברור שכואב כבר קראתי בחו''ל בדיוק מה הצריכה)

מה שאני מנסה לברר זה האם יש מישהו שמכיר פחות או יותר את הרכב ויכול לסבן את האוזן עם עלויות תיקונים/חלפים,

אמינות,מחלות וכו', והשאלה ששאלתי לגבי ההנעה

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אני לא יודע כמה אתה יודע מתמטיקה, אבל לכל רכב שעולה פחות מ 15 אלף שקל יש ירידת ערך.

רכב כזה יעלה לך הרבה יותר מ 4 אלף לחודש מניסיון של אבא של חבר שמחזיק אחת כזאת מ שנת 2001.

הרכב בנוי מאלומיניום, ואין כמעט פחחים שמתעסקים בזה, בנוסף צריכת הדלק עומדת על 1 ל 6 ממוצע.

ביטוח חובה ומקיף מתחיל מ 11 אלף לשנה, וכל טיפול קטן מסתיים בתוכנית חיסכון כדברו, טיימינג שעשה לא מזמן כולל מותחנים ושאר רצועות עלה לו 7 אלף שקל, אתה צריך צמיגים יקרים מאוד לרכב כזה בגלל שזה 4*4 קבוע.

תעשה חישוב...

עדיף לך לקנות רכב משלך ב 70 אלף כמו אותה מאזדה מ 2006.

חפש כאן יותר בפורום היו כאן מספר שרשורים רציניים האם כדאי לקחת רכב ממקום העבודה או לקנות רכב משלך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם אתה בכיוון של לחסוך , אז ביצעת פנית פרסה עם הרכב הנ"ל.

כמו שנכתב לפני הרכבים הללו אינם זולים לאחזקה , וזו התבטאות עדינה בהחלט.

תעמיד תקציב כדי לתת כיוון להמלצה לרכב אשר יתאים לך, גם ב 40K ניתן למצוא רכבים מענינים, השאלה שוב מה התקציב ומה הדרישות שלך מהרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחירי החלפים של מכוניות יקרות/יוקרתיות נשארים גבוהים גם אם מחירו של הרכב הספציפי כבר ירד לגובה מפלס הכנרת המשוער בסוף הקיץ הקרוב.

בדוק מה מחירה של A8 חדשה, ותוכל להסיק מה עלותם המשוערת של החלקים. :idea:

פורסם

אני דווקא רוצה לתת זריקת עידוד. אין לי מושג מה עלות האחזקה, אבל נראה לי שמוסך רון הוא באמת מקום טוב להתחיל לברר בו. אולי גם פליקס, יש שם חבר'ה נחמדים (גם אם השירות יקר יותר, הרי הם "מורשה").

אני מאוד בעד רכישת רכבים "אקזוטים", במקום להוציא 4K לחודש על מזדה 3. אני לא יודע אם דווקא A8 ותיקה היא הפתרון, אבל את התהליך אני מאוד מעודד. לדעתי הרכב ישמח אותך בכל בוקר מחדש. אגב, יש היום שיטות מימון מאוד סימפטיות, אצל כל יבואן. 4K עשויים להספיק לך, למשל, לאוקטביה 1.8T חדשה, עם סאן-רוף, ריפודי עור, מצלמת רוורס, GPS, DVD וכו' וכו' (וזה כולל ביטוח).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קודם כל, תוותר על האוטו מליסינג, בטח ב 4000 ש"ח.

לא ברור אם זה החברה שאתה עובד בה לוקחת הרבה יותר ממה שמשלמים על הליסינג כדי לכסות את עצמה במידה ותבזבז הרבה דלק, או שחברת הליסינג באמת העלתה את המחירים בשיעור גדול כל כך (אפשרות סבירה מאוד בימים אלה).

אני משלם הרבה פחות על רכב מליסינג ועדיין זה לא כלכלי (למה אני ממשיך? כי אני נותן את האוטו לאשתי ואני רוצה שיהיה לה מענה מיידי לתקלות וחוץ מזה הפוקוס החדשה בטיחותית מאוד והיא מסיעה את הילד).

לגבי הכיוון שאתה הולך אליו - הייתי מפחד מהאאודי (בעיקר בגלל זמינות חלפים ומערכות מתוחכמות) והולך על המתחרה הישירה - מרצדס S קלאס.

ככל הידוע לי, אין בעיית חלפים ויש שפע מוסכים (גם של בני דודינו) שיודעים לטפל בה.

פורסם

מוסך רון לא מכיר A8 מהדור הזה ואין לו שום ידע

אם יש למישהו תשובה ל-2 שאלות ששאלתי, או מוסך שאפשר להתייעץ עימו.

האוודי נמכרת בעשרות אלפי שקלים פחות מהדגמים המפוארים המקבילים של S/7

ולכן אני לא מעוניין ללכת על המתחרות

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...