Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40K לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנט ומחפש רכב מ30K ועד 40K כאשר המחיר האחרון כולל כבר ישור קו. האופציות שאני חושב עליהם : פולו 2000-2002 , פז'ו 2000-2003 , איביזה אותם שנתונים ופביה .

השאלה שלי מה הם ההבדלים בין כל הVAG מבחינת טיפולים ואחזקה.

אני כרגע די נעול על הפולו אבל הצעות ישקלו בשמחה !

האוטו ינסה כל יום מנצרת עלית לצמח (42 ק"מ)

חשוב לי שהרכב יהיה ידני ומנוע 1400 ה100 כ"ס

תודה מראש

דן

פורסם

הפולו, האיביזה והפאביה חולקות לא מעט מהמכלולים ולכן עלויות האחזקה שלהם צפויות להיות דומות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין צורך להקפיץ את השרשור שלך בכל שעתיים. קצת סבלנות.

האם לחפש VAG או פיג'ו? עניין של טעם. אני בחרתי בפיג'ו, אחרים בחרו באיביזות ותמצא גם לא מעט חובבי פאביה בפורום הזה.

פורסם

האם מדובר בפזו 206 ? עם כן איזה שנה ודגם ?

עם כן תןכל לשפוך קצת אור לגבי עלות הטיפולים ?

תודה מראש

דן

פורסם

בסך הכל ההבדל בטיפולים השוטפים לא גדול במיוחד. לא המוסכים המורשים של פיג'ו ולא המוסכים המורשים של פולסוואגן-סיאט ידועים כזולים במיוחד, כך שההבדלים לא גדולים במיוחד. כמובן שתמיד אפשר לטפל במוסכים שאינם מורשי יבואן אבל מתמחים ברכבים האלו. יש לא מעט מוסכים כאלו שיהיה זולים ממוסכי היבואן אבל מקצועיים לא פחות.

רוצה בכל זאת מספרים שיכניסו אותך לפרופורציה?

את הרוב אני עושה לבד, אבל מעיון בקבלות של הבעלים הקודמים אני רואה, למשל, שטיפול גדול שכולל טיימינג, ברקסים וכל מיני נלווים ל206 שלי עלה קצת מעל 3K ש"ח. לא ממש זול, אבל אל תחשוב שבמוסך מורשה של פולסוואגן תצא עם חשבון שונה משמעותית. לזכותה של הפיג'ו עומדת העובדה שבחלק מהדגמים נדרש טיפול כל 30K קילומטרים או שנתיים. בVAG כל שנה, עד כמה שאני יודע.

פורסם

כן, XS עם 110 כ"ס, מודל 2001.

אני אישית מאוד מרוצה ממנה, היא מתאימה בצורה די טובה לדרישות שלי.

האמינות עד כה טובה. היו הוצאות אחזקה אבל לדעתי הם לא נוראיות יחסית לשנה ולקילומטראז'.

• תוכן חדש...