Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני נהג צעיר ולפני תקופה הוצאתי רשיון. מכיוון שיש ריבים ביני לבין הורי על האוטו אז יצאתי לעבוד ואני חושב לקנות אוטו.

חשבתי על 'פיאט פונטו' והתחלתי לחפש באתר 'יד 2' את המכונית . לאחרונה דוד שלי בא אלינו ואמר שלרכבי פיאט יש הרבה בעיות אז החלטתי לבדוק את זה באינטרנט וחשכו עיניי . היו תגובות שזה רכב גרוע ולא טוב ומתחמם מהר ונזילות ובלאגן. ראיתי את זה באתר 'פרש' למי שמכיר.

עכשיו החלטתי, שאולי תעזרו לי כי ראיתי שיש לכם ידע רב בנושא המכוניות.

אז רציתי להגיד לכם מה גובה התקציב ושתחשבו על אוטו קטן וצעיר בשבילי (ואם כדי לחסוך עוד ולקנות משו יותר מכובד אין בעיה).

גובה השקעה שאני מוכן להשקיע זה 15 אלף . ושיהיה 1600 נפח מנוע.

עכשיו אם צריך עוד קצת אין בעיה..

אני ישמח לתגובות ועזרה..אני לא רוצה לקנות זבל

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

ערכתי לך את הכותרת והוספתי סימני פיסוק להודעה שלך שהיתה בלתי קריאה בעליל. להבא אתה מתבקש לכתוב עפ"י כללי הפורום.

ולנושא -

הרבה דיעות רעות על הפונטו לא תמצא בפורום הזה. היו לנו כמה וכמה פונטואים במשפחה, מכל הדורות, ואף אחת מהן לא סבלה מהתחממות או מנזילות או מבלאגן. גם לא שנסענו עם אחת מהן לאילת. בקיץ. עם מזגן. ארבעה נוסעים + מטען.

מצד שני, פונטו 1600 סמ"ק נפוצה קצת פחות ולדעתי גם פחות מומלצת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל להבא תקרא את חוקי הפורום לפני שאתה מפרסם הודעה כי הכותרת שנתת לא תואמת את הכללים.

פיאט פונטו אכן לא שיא האמינות אבל מציעה תמורה טובה מאוד לכסף. אין דבר כזה רכב מושלם ובחיים צריך להתפשר על חלק מהדברים. היתרונות של הפיאט זה שנתון יחסית גבוה, פשטות מכאנית וחלקים זולים.

אם אתה רוצה לפנות לאופציות היפאניות שידועות ברחבי הציבור כאמינות יותר אז תצטרך לרדת בשנתון וכך להתפשר על רכב מיוןש יותר. האופציות שהייתי שוקל הם סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד וטויוטה סטארלט. ממליץ לך לעשות סיבוב על כמה רכבים מכל סוג (כולל הפיאט) כדי להרגיש את ההבדלים האדירים שיש בין כל תוצרת ורק לאחר מכן לחזור אלינו כדי לקבל חוות דעת טיפה יותר מלומדת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
קודם כל להבא תקרא את חוקי הפורום לפני שאתה מפרסם הודעה כי הכותרת שנתת לא תואמת את הכללים.

פיאט פונטו אכן לא שיא האמינות אבל מציעה תמורה טובה מאוד לכסף. אין דבר כזה רכב מושלם ובחיים צריך להתפשר על חלק מהדברים. היתרונות של הפיאט זה שנתון יחסית גבוה, פשטות מכאנית וחלקים זולים.

אם אתה רוצה לפנות לאופציות היפאניות שידועות ברחבי הציבור כאמינות יותר אז תצטרך לרדת בשנתון וכך להתפשר על רכב מיוןש יותר. האופציות שהייתי שוקל הם סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד וטויוטה סטארלט. ממליץ לך לעשות סיבוב על כמה רכבים מכל סוג (כולל הפיאט) כדי להרגיש את ההבדלים האדירים שיש בין כל תוצרת ורק לאחר מכן לחזור אלינו כדי לקבל חוות דעת טיפה יותר מלומדת.

אני לא הכי מבין במכוניות , בגלל זה אני שואל (סליחה על הכותרת השגויה)

עכשיו רציתי לדעת עם אתה בתור אחד שמבין ממליץ על פיאט פונטו?!

פורסם

יש ברשותי פונטו, ואם לדייק אז זה לא 1300 זה 1242 סמ"ק, ממליץ מאוד על הרכב, אצלי הוא אמין להפליא ב 3 שנים שהוא ברשותי, רק טיפולים שוטפים וכמעט בלי תקלות נוספות, לגבי החוסר סחיבה, נסעתי עם הרכב לאילת דרך ערד עם מזגן ולחרמון ועם 4 אנשים והמון מטען ברכב אז קצת כבד לו, מורידים הילוך ונוסעים גם מזדה 3 1600 שנת 2009 קשה לה עם 4 אנשים ומטען, זאת לא סיבה, רק עדיף לחפש את הדגם 75 ולא 60 כי הוא באמת קצת עייף וחלש.

פורסם

אתה לא באמת צריך רכב עם מנוע 1600 סמ"ק בשביל פעם בשנה שאתה יורד לאילת.

כל פונטו מתוחזקת ובמצב מכני סביר תביא אותך לאילת (וחזרה) בלי שום בעיה, גם אם מדובר בדגם עם ה60 כ"ס. בכל מקרה כולם נתקעים בעלייה אחרי משאית ונוסעים 40 קמ"ש, 1600 ו1300 סמ"ק כאחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...