Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ויזי יא מצחיק, חצי שירוש מדברים על זה ש"תחנת דלק מסויימת" היא אחת הספונסריות.

אז הלוקיישן הוא בעצם הפרסום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ויזי יא מצחיק, חצי שירוש מדברים על זה ש"תחנת דלק מסויימת" היא אחת הספונסריות.

אז הלוקיישן הוא בעצם הפרסום.

:lol: מצחיק אני יודע אבל אני גם מודה שלא קראתי את כל השרשור או לפחות את החלק שבו זה מופיע.

אבל בכל זאת למה?:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

עזוב אותך מלקרוא את כל השרשור, תנסה לקרוא את ההודעה מעליך.

רמז, התשובה לשאלתך בגוף ההודעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1.באגירה התכוונתי ל BBS PRIME או איך שלא קוראים להם ושמתי לב שרק עכשיו יש להם אתר פרטי.

2.און, מצטער אבל זה ממש נשמע כמו HUNDA בהתחלה.

3.ממש מבאס שאסור לעלות על המנחת.

4.ורק שתדע שאני מתכנת אתרים בסייסי ואני יכול לבנות אתר בשביל התוכנית אבל רק עם כתובת כזו למשל:

www.testrishon.cco.co.il ועם פורום והכל..

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם
1אבל אפילו לטופ גיר אין אתר רשמי, יש להם פינה באתר BBS.!

1.באגירה התכוונתי ל BBS PRIME

זה BBC

british broadcasting company :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי און, קובי, ושאר משתתפי התוכנית.

כחובב מכוניות שצפה (וצופה) בתוכניות רכב מחו"ל, לא ציפיתי לתוכנית ברמה גבוהה, ואני חייב להגיד שהתוכנית הייתה מעבר לכל הציפיות שלי.

בשביל פרקים ראשונים ועונה ראשונה, התוכנית הייתה מהנה לצפיה ובאמת סיפקה חצי שעה של הנאה.

כדי לעזור לכם לגרום לתוכנית להיות טובה יותר, אני אסכם מספר נקודות שדרושות שיפור:

1. צילום - כצלם חובב, אני יודע שיש זוויות ואפקטים רבים שיעבירו תחושות באופן חזק יותר. צילום בזוויות בנאליות מעבירות שעמום. (למרות שאני חייב להודות שבפרק השני רמת הצילום עלתה פלאים בהשוואה לפרק הראשון)

2. טקסטים - יש תחושה של הקראת הטקסטים. אני משער כי הטקסטים שלכם אכן כתובים מראש, אך נסו לקרוא ולהכניס רגש לדיבור. גיא מצליח בכך יותר מאון, אבל זה הכל עניין של ניסיון לפי דעתי.

3. נסו להציג מכוניות יותר ראליות לשוק הישראלי. הכתבה על ה-GLK הייתה סבירה, אך אני לא מאמין שהיא דיברה אל קהל מאוד מצומצם מבין הצופים. כתבות על מכוניות מנהלים (B4, מזדה 6 - השוואה מצויינת), מכוניות ספורט (אימפרזה - איבו ?), או אפילו מכוניות שהעם בארץ הקודש לא שמע עליהם, אבל הן אכן ראליות ומדברות להרבה אנשים מבין הצופים, יצרו יותר עניין.

4. קצת יותר מספרים, קצת יותר עובדות. יש יותר מדיי קטעי נהיגה שלא מעבירים שום אינפורמציה לצופה. נסו בזמן הנהיגה להציג מספרים, סטטיסטיקות, השוואות לגירסאות קודמות או רכבים מתחרים. נסו לבצע מבחן(ים) קבוע(ים) לכל המכוניות המתארחות בתוכנית (לא חובה במבחן מסלול כמו בטופגיר).

המשיכו להשקיע ולעזור לתחום הרכב בארץ להתפתח!

מצפה לפרקים ולעונות הבאים!

אור

פורסם

לאון, גיא ושאר הצוות!

קודם כל, את המחמאות הרווחתם בכבוד! אני חושב שיש רמה טובה לתוכנית, ובמגבלות התקציב הצלחתם להפיק תוכנית מעולה.

שנית, אני מדגיש את העניין של הצילום/אורך הפרק/קצת יותר הומור וכו' וכל שאר ההערות של חברי הפורום.

אנחנו נשמח אם תשתפרו בניואנסים הקטנים האלה, ותהפכו את התוכנית לטובה פי כמה.

והערה אחת משלי, (ואם היא כבר קיימת, סליחה מראש) אני ישמח אם "תבנו" מסלול מוגדר במנחת, ועליו תבחנו את המכוניות הרלוונטיות, בסגנון טופגיר. בשביל שתהיה אמת מידה מסוימת למכוניות ספורט בארץ (למרות שאין יותר מידי, לצערנו...).

כמובן שאפשר להוסיף לזה נהג עלום שם ופרצוף, שזה יכול ליצור עניין, אך זה לא חובה.

תמשיכו להשתפר!!

בהצלחה בהמשך...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לא לשכוח היום 20:30 ערוץ הראשון.

המלצה לתוכנית:

למי שיש הוט יוכל לראות את התוכנית של ספורטס אילוסטרייטד עם בר רפאלי ואסתי גינזבורג.

ערוץ 3 hot, שעה 19:50.

בת'לכס דוגמניות עם בגדי ים+תוכנית מוטוריקה=שילוב מנצח.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קודם כל שיהיו המון מזל טוב והצלחה.

אכן תוכנית מהנה ואיכותית, תודה!

תמיד יהיו ביקורת ומקום לשיפורים, אבל באווירה חיובית ועם הרבה הערכה (-:

להבדיל אלפי הבדלות מ"Dor29", אני מסכים איתו רק לגבי נקודה אחת, אבל מאוד חשובה, האייטם של "נהיגת השטח" של ההאמר. - זה סוג של חוסר אחריות לשדר כזה קטע.

צילום מסוג זה מעביר מסר שההאמר, ה"כלי", מצליח ברוב גבורתו ויכולות השטח שלו להתמודד עם "מדרגה" (של חול... :roll:), שהיא לא חלק משביל. לא חסרים לנו בארץ מכשולים שיצטלמו יפה ושהם חלק משבילים מסומנים.

חלק מהאחריות של העורכים היא להבין את האחריות שיש להם בידיים, ואת הקשר ה-י-ש-י-ר שבין שידור של קטע כזה לבין המחזות של נהגי רכבי שטח שהורסים גבעות כורכר, חול והרים בצידי כבישים וברחבי הטבע. מדובר ברמות כאלו ואחרות של נהגים ורכבים, ש"מוכיחים" לעצמם שהם/הרכב שלהם "כלים".

העורכים צריכים להכיר בקיום האספקט של עידוד והתוויית תרבות נהיגה שלילית ולהימנע ממנו.

שוב, בסה"כ אני חושב שהתוכנית היא טובה וחשובה, ויכולה לתרום ולעצב קצת את תרבות הנהיגה בארץ. ולכן, על אחת כמה וכמה, חשוב שהעורכים ישקיעו עוד קצת מחשבה במסר שמעבירים (להימנע מכניעה לאייטמים שמצטלמים יפה אך מעבירים מסר שלילי ומגרים לנהוג בצורה שפוגעת בטבע ובתרבות הנהיגה).

*.בתור מי שנמנה על קהילת נהגי רכבי השטח, אני מרגיש ושומע את הביקורת הציבורית על חוסר התרבות של חלק מהקהילה, בד"כ כתוצאה מהשחתת הטבע ע"י יצירת קוליסים או מעבר מכשולים תוך כדי השחתת שדות חקלאיים.

אני מקווה שהתוכנית תנסה להשפיע בכיוון חיובי ולא שלילי.

*.ד"א, לגבי הערות בצורך בפחות או יותר כתבות על רכבי חלומיים אל מול רכבים יומיומיים, כמו שכבר ציינו אחרים, התוכנית מנסה לפנות לקהל יעד מגוון יחסית ולכן יהיו תכנים שיהיו מובנים מאליהם לחובבי רכב ויחדשו לאחרים, התמהיל מן הסתם צריך להיות מאוזן אך עם נטייה לרכבים ה"חלומיים" (בדומה לטופ גיר).

*.מאותו נושא לאותו נושא, השפעה על תרבות הנהיגה, יהיה נחמד אם בעונה השנייה תהיה איזו פינה שתצביע על "ההרגלים הרעים" של נהגים ותמחיש לצופה איך זה פוגע במי שנוהג סביבם (סגנון אלו שנתקעים בנתיב השמאלי ומפריעים לתנועה וכו').

אני מקווה (ומבקש...:mm_blush:) שאם יש בקנה עוד אייטמים שעלולים להעביר מסר בעייתי, שידורם יבחן מחדש!

- אמנם רציתי להתלונן גם על כך שהתוכנית קצרה מידי:-), אבל עדיף שתוספת האורך לא תגיע מאייטמים מיותרים:roll:.

שוב, תודה והצלחה לכל צוות התוכנית.:beerchug:

:-D

פורסם
היי און, קובי, ושאר משתתפי התוכנית.

כחובב מכוניות שצפה (וצופה) בתוכניות רכב מחו"ל, לא ציפיתי לתוכנית ברמה גבוהה, ואני חייב להגיד שהתוכנית הייתה מעבר לכל הציפיות שלי.

בשביל פרקים ראשונים ועונה ראשונה, התוכנית הייתה מהנה לצפיה ובאמת סיפקה חצי שעה של הנאה.

כדי לעזור לכם לגרום לתוכנית להיות טובה יותר, אני אסכם מספר נקודות שדרושות שיפור:

1. צילום - כצלם חובב, אני יודע שיש זוויות ואפקטים רבים שיעבירו תחושות באופן חזק יותר. צילום בזוויות בנאליות מעבירות שעמום. (למרות שאני חייב להודות שבפרק השני רמת הצילום עלתה פלאים בהשוואה לפרק הראשון)

2. טקסטים - יש תחושה של הקראת הטקסטים. אני משער כי הטקסטים שלכם אכן כתובים מראש, אך נסו לקרוא ולהכניס רגש לדיבור. גיא מצליח בכך יותר מאון, אבל זה הכל עניין של ניסיון לפי דעתי.

3. נסו להציג מכוניות יותר ראליות לשוק הישראלי. הכתבה על ה-GLK הייתה סבירה, אך אני לא מאמין שהיא דיברה אל קהל מאוד מצומצם מבין הצופים. כתבות על מכוניות מנהלים (B4, מזדה 6 - השוואה מצויינת), מכוניות ספורט (אימפרזה - איבו ?), או אפילו מכוניות שהעם בארץ הקודש לא שמע עליהם, אבל הן אכן ראליות ומדברות להרבה אנשים מבין הצופים, יצרו יותר עניין.

4. קצת יותר מספרים, קצת יותר עובדות. יש יותר מדיי קטעי נהיגה שלא מעבירים שום אינפורמציה לצופה. נסו בזמן הנהיגה להציג מספרים, סטטיסטיקות, השוואות לגירסאות קודמות או רכבים מתחרים. נסו לבצע מבחן(ים) קבוע(ים) לכל המכוניות המתארחות בתוכנית (לא חובה במבחן מסלול כמו בטופגיר).

המשיכו להשקיע ולעזור לתחום הרכב בארץ להתפתח!

מצפה לפרקים ולעונות הבאים!

אור

כל מילה בסלע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...