Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מניות אצל און או בערוץ 1, אבל אתה "קצת" מגזים. קודם כל - און לא הקובע הבלעדי של תכני התוכנית ויש דברים אחרים שהוא צריך להתחשב בהם, אני משוכנע. זה שהידע שלך ושלי (נניח) גדול מאוד במכוניות והתוכנית לא ממש חידשה לך, לא אומר ש: א. אתה לא יכול ליהנות מהצפייה בה. ב. שהיא לא מחדשת כלום בשביל אף אחד.

רוב צופי הערוץ הראשון אינם חובבי רכב ואני משוכנע שהתוכנית חידשה להם הרבה.

כרגיל אצלך, לא הבנת מאומה ממה שכתבתי.

אם און לא העורך - זה לא מה שהבנתי מהתוכנית וזה מה שהתוכנית יצרה אצלי את הרושם.

הידע שלי קטן מזה של און, שהיה עורך של הגה, ודוקא ביגלל זה הוא יצר אצלי ציפיות.

קליאו ספורט ופיז'ו 207gti יחד יימכרו אולי 10 רכבים בשנה:: אני לא ראיתי בצילומים הבדל. פעם, במגזין אוטו, אפילו בתצלומים סטילס יכולת ליראות בסללום הבדלים בהתנהגויות של המכוניות. [וחוצמזה, על 207 אמר שיש לה הגה חשמלי... ומה יש לרנו??]

מעבר לזה, לא התיחסת לתלונה העקרית שלי לתוכנית, שהיא כמו תוכנית אוכל [זורמת, משעשעת], אבל לא תורמת שיט לאיש הממוצע שתוקע אותי באוטוסטרדה בנתיב השמואלי על מאה.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה יש לי הרגשה שאתה לא מתכוון לעמוד מאחורי המילים שלך?

מי אתה?

למה אתה לא אומר את שמך והניסיון המוטורי שלך?

בקיצור, תן לגיטימציה לביקורת שלך.

מעבר לזה, לא התיחסת לתלונה העקרית שלי לתוכנית, שהיא כמו תוכנית אוכל [זורמת, משעשעת], אבל לא תורמת שיט לאיש הממוצע שתוקע אותי באוטוסטרדה בנתיב השמואלי על מאה.

לעניין עצמו,

התכנית היא תכנית בידור בדומה לשתי התכניות הבריטיות שכולם מהללים.

לבריטים יש מגוון מכוניות ותקציבי עתק שהופכים את ההפקות שלהם למשהו ברמה גבוהה יותר וזאת בהתאם לקהל היעד שלהם שקונה יותר מכוניות אקזוטיות וכו'.

מה תכניות הרכב הבריטיות תורמות לידע של האדם הממוצע?

חוץ מהאקזוטיקה עליהן הם נוהגים והפקות הענק שלהם הן מלמדות משהו?

תתחבר למציאות, אלו תכניות בידור מוטוריות והן לא חייבות לחדש לך משהו.

זאת לא תכנית תחקירים או סדרת דוקו דרמטית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

casper

יפה אמרת,

התוכניות הבריטיות רק נותנות לנו הישראלים חלום, כי המציאות המוטורית שמה לא זהה לשלנו.

אז תפסיקו להשמיץ את התוכנית כי בסך הכול זהו מאמץ לטובתנו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
כרגיל אצלך, לא הבנת מאומה ממה שכתבתי.

אם און לא העורך - זה לא מה שהבנתי מהתוכנית וזה מה שהתוכנית יצרה אצלי את הרושם.

הידע שלי קטן מזה של און, שהיה עורך של הגה, ודוקא ביגלל זה הוא יצר אצלי ציפיות.

קליאו ספורט ופיז'ו 207gti יחד יימכרו אולי 10 רכבים בשנה:: אני לא ראיתי בצילומים הבדל. פעם, במגזין אוטו, אפילו בתצלומים סטילס יכולת ליראות בסללום הבדלים בהתנהגויות של המכוניות. [וחוצמזה, על 207 אמר שיש לה הגה חשמלי... ומה יש לרנו??]

כרגיל אצלי, הא? אז כדאי שתבדוק את עצמך, כי בפעם האחרונה שבדקתי יכולת הבנת הנקרא שלי (וההבנה בכלל) לא רעה.

און לא עורך התוכנית, הוא מגיש בתוכנית. בניגוד לתוכניות רבות יש לי תחושה שהוא גם מעורב רבות בתכנים, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא לא מבצע את העריכה בפועל.

אולי יש לך בעיה בהבנת המציאות, כיוון שבלתי אפשרי לרצות את כולם בתוכנית של חצי שעה. לכן לא ניתן להתעמק בהבדלי כיול המתלים ותכנון תיבת ההילוכים של קליאו ספורט נגד 207 GTI, אלא צריך לעשות את התוכנית גם מהנה ו-user friendly לצופים. בדיוק כמו תוכנית אחרת שאתה בטח מכיר. קוראים לה "בהילוך גבוה" והיא מוגשת על ידי אחד, ירמיהו בן קלארק.

קליאו ו-207 - נכון, לא רלוונטיות לקונה המאזדה 3 הרגיל, כן רלוונטיות לאקשן ולחובבי רכב. מה רע? לא ראית בצילומים הבדל ביניהן? אני דווקא כן, אז כדאי שתבדוק את עצמך. און גם מסביר תוך כדי הנהיגה, כך שאפילו לא צריך להתאמץ. בנוגע להגה חשמלי (ובכלל - פרטים). תבין שלא תמיד הכל נכנס לעריכה הסופית. בכל מקרה - על שתיהן נאמר שההגה חשמלי. אז פספסת...

בנוגע לתלונה העיקרית שלך (שבפירוש לא הבהרת אותה בהתחלה) - התוכנית הזו, לדעתי, מוכוונת יותר לחובבי הרכב מאשר לקהל הממוצע. זו שיטה שונה ממה ש"המופע המוטורי" ניסתה לעשות - ליצור הזדהות גדולה יותר אצל הצופה הממוצע ולהגדיל אצלו את האהדה לתחום המוטורי. "המופע המוטורי" נכשלה בזה בגלל שלא הייתה מספיק מעניינת לצופה הממוצע והרחיקה ממנה את חובבי הרכב. טסט ראשון מנסה לפנות יותר לקהלי הנישה במטרה להרחיב אותם, ולא לבצע את הפעולה ההפוכה. כנראה שחלק גדול מזה נובע מהמעבר לערוץ הראשון, שממילא הרייטינג שלו נמוך ביותר והוא לא מנסה לפנות למכנה המשותף הנמוך ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם היו רוצים לסיים את מבחן ה 207-קליאו בקריצה עוקצנית לצרפתיות היו צריכים בסוף להעמיד אותן אחת מול השניה להגיד ששתיהן מכוניות מעולות אבל לא ממש רלונטיות לשוק הישראלי ובאותו רגע שהאיביזה קופרה החדשה תעבור אותם בטיסה נמוכה :wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה שהתכנית תתרום לישראלי הממוצע? לא ראיתי את התכנית עדיין אבל היא נשמעת לי כמו תכנית לחובבי המוטוריקה, מעטים ככל שיהיו. למה ציפית? השוואות במסלול בין פוקוס לקורולה? עדכונים שוטפים על שינויים במחירון לוי יצחק?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
התכנית היא תכנית בידור בדומה לשתי התכניות הבריטיות שכולם מהללים.

לבריטים יש מגוון מכוניות ותקציבי עתק שהופכים את ההפקות שלהם למשהו ברמה גבוהה יותר וזאת בהתאם לקהל היעד שלהם שקונה יותר מכוניות אקזוטיות וכו'.

מה תכניות הרכב הבריטיות תורמות לידע של האדם הממוצע?

חוץ מהאקזוטיקה עליהן הם נוהגים והפקות הענק שלהם הן מלמדות משהו?

בזכות טופגיר למדתי ש...

אם ברצונך להגיע מאיטליה לאנגליה - עדיף לקחת בוגאטי ויירון ולא מטוס ססנה פרטי.

אם אתה צריך להגיע לאירוע חגיגי משוויץ ויש לך רק טנק דלק אחד - עדיף שתעשה את זה ביגואר XJ גדולה ובזבזנית.

אם אתה צריך לחצות את לונדון באמצע היום - הכי טוב זה לקחת סירת מירוץ בנהר.

אם אתה צריך לחצות את אירופה - עדיף לעשות את זה בSLR מאשר בתחבורה ציבורית.

אם אתה רוצה להגיע מהאולפנים של הBBC לאתר הסקי בשוויץ, זה יהיה מהיר יותר בפרארי 599 מאשר בשילוב של מטוסים, רכבות ואוטובוסים.

אם אתה נוהג בA8 דיזל אתה יכול לנסוע ה-ר-ב-ה אחרי שמד הדלק טוען שהמיכל ריק ומחשב הדרך מציג "0 ק"מ".

אם אתה רוצה לשייט לאורך הריביירה האיטלקית/צרפתית, זה יהיה מהיר יותר בסירת מירוץ על הים אבל הרבה יותר נוח ומהנה בפרארי מלפני 40 שנה.

אם אתה רוצה לנסוע מאנגליה לגשר הגבוה בעולם (בMilau, דרום צרפת), ואתה פשוט חייב לעשות את זה באחת מ3 Supercars שיש לך בחנייה, והן *במקרה* פורד GT, פרארי F430 ספיידר ופאגאני זונדה -

הכי טוב שתעשה את זה בF430. כי הזונדה נמוכה מידי ואתה סביר להניח תשפשף אותה ברחובות העתיקים בערי צרפת, והGT פשוט בולעת יותר מידי דלק. (אה.. ואל תתפלא אם המשטרה הצרפתית תעצור אותך בדרך)

לסיכום;

בטופגיר מלמדים דברים חשובים ונחוצים. כמעט כמו בטלויזיה החינוכית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כרגיל אצלי, הא? אז כדאי שתבדוק את עצמך, כי בפעם האחרונה שבדקתי יכולת הבנת הנקרא שלי (וההבנה בכלל) לא רעה.

אולי יש לך בעיה בהבנת המציאות, כיוון שבלתי אפשרי לרצות את כולם בתוכנית של חצי שעה. לכן לא ניתן להתעמק בהבדלי כיול המתלים ותכנון תיבת ההילוכים של קליאו ספורט נגד 207 GTI,

כפי שאמרתי, לא הבנת מאומה - והמשפטהמצוטט רק מוכיח.

ולגבי טופגיר וכו':: מה שאתם, בדיוק כמו עורך התוכנית, רחוקים מלהבין, זה שאנחנו [יותר נכון אתם, כי אני לא ממש גר פה רוב השנה], לא בדיוק נמצאים במקום של אנגליה מהבחינה המוטורית. וזה בדיוק הפיספוס של התוכנית הזאתי, שבימקום לקרב אותנו לאנגליה יוצאת מנקודת הנחה שאנחנו כבר שמה.

פורסם

יפה, התעלמת מ-90% ממה שכתבתי. לפחות תודה שטעית.

ואתה טועה - התוכנית בפירוש לא יוצאת מנקודת הנחה שהרמה המוטורית בישראל גבוהה. היא פשוט פונה לקהל יותר מוכוון-מוטוריקה, עם מטרה בראש של לנסות ולגרום גם להדיוט הממוצע ליהנות. למה אתה חושב שהיא לא מצליחה בזה? (לפחות חלקית)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אתם מתווכחים שהתוכנית לא ברמה כביכול של טופ גיר?

מטרת התוכנית היא לספק מידע לאנשים שמבינים פחות במכוניות, לא לאנשים כמוכם שמבינים הרבה מאוד במכוניות ולא צריכים תוכנית שתגיד להם מהם הביצועים של רנו קליאו וכו'.

ותתנו זמן לתוכנית כולה פרק ראשון!!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
למה אתם מתווכחים שהתוכנית לא ברמה כביכול של טופ גיר?

מטרת התוכנית היא לספק מידע לאנשים שמבינים פחות במכוניות, לא לאנשים כמוכם שמבינים הרבה מאוד במכוניות ולא צריכים תוכנית שתגיד להם מהם הביצועים של רנו קליאו וכו'.

ותתנו זמן לתוכנית כולה פרק ראשון!!!

אתה צודק נשמה .

רבותי , ויכוח סרק .

התוכנית נותנת ידע כללי +- , ולא יותר מזה .

לא צריך להביע דעה שלילית קיצונית על התכנית בגלל

כמה דברים שלא אמרו , שידעת כבר , או שלא סיפקו אותך , אישית .

סה"כ , אחלה תכנית , חשוב שיהיו כמה כאלה בארץ .

כן ירבו .

שבת שלום .

פורסם
בזכות טופגיר למדתי ש...

אם ברצונך להגיע מאיטליה לאנגליה - עדיף לקחת בוגאטי ויירון ולא מטוס ססנה פרטי.

אם אתה צריך להגיע לאירוע חגיגי משוויץ ויש לך רק טנק דלק אחד - עדיף שתעשה את זה ביגואר XJ גדולה ובזבזנית.

אם אתה צריך לחצות את לונדון באמצע היום - הכי טוב זה לקחת סירת מירוץ בנהר.

אם אתה צריך לחצות את אירופה - עדיף לעשות את זה בSLR מאשר בתחבורה ציבורית.

אם אתה רוצה להגיע מהאולפנים של הBBC לאתר הסקי בשוויץ, זה יהיה מהיר יותר בפרארי 599 מאשר בשילוב של מטוסים, רכבות ואוטובוסים.

אם אתה נוהג בA8 דיזל אתה יכול לנסוע ה-ר-ב-ה אחרי שמד הדלק טוען שהמיכל ריק ומחשב הדרך מציג "0 ק"מ".

אם אתה רוצה לשייט לאורך הריביירה האיטלקית/צרפתית, זה יהיה מהיר יותר בסירת מירוץ על הים אבל הרבה יותר נוח ומהנה בפרארי מלפני 40 שנה.

אם אתה רוצה לנסוע מאנגליה לגשר הגבוה בעולם (בMilau, דרום צרפת), ואתה פשוט חייב לעשות את זה באחת מ3 Supercars שיש לך בחנייה, והן *במקרה* פורד GT, פרארי F430 ספיידר ופאגאני זונדה -

הכי טוב שתעשה את זה בF430. כי הזונדה נמוכה מידי ואתה סביר להניח תשפשף אותה ברחובות העתיקים בערי צרפת, והGT פשוט בולעת יותר מידי דלק. (אה.. ואל תתפלא אם המשטרה הצרפתית תעצור אותך בדרך)

לסיכום;

בטופגיר מלמדים דברים חשובים ונחוצים. כמעט כמו בטלויזיה החינוכית.

שכחת שאם אתה רוצה מכונית עם גג נפתח שתרשים בחורות, עדיף לך גור של לברדור ולא אסטון מרטין VOLANTE.

פורסם

טוב, אני לא ממש ידעתי על קיומה של התכנית עד לחצי שעה האחרונה.

צפיתי דרך אתר וואלה בתכנית ואני רוצה להגיד שאני מאוד אוהב את התכנית,

ההגשה, ההומוריסטיות, והפרטים.

צופה ומאחל לתכנית הצלחה גדולה מאוד, ומקווה שהתכנית תופיע על המסך עוד הרבה מאוד זמן.

שלומי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...