Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ניצב בפני קניית רכב. הלכתי לראות את הרכב (מדובר ברכב ספורטיבי) ששייך לבחור נחמד ומוכר מתחום חיי הלילה (אין לו רשיומים פלילים וכל השטויות האלה, למרות שסביר להניח שהוא מחובר לאנשים קצת פחות נחמדים). בכל אופן, המוכר היה שקוף והציג בפני דו"ח והתכתבות של עשרות עמודים. לפני כ-3 חודשים, רכבו עמד בנתניה , כאשר ירד לאוטו גילה שחבלני המשטרה החליטו לשבור את הבגאז' של הרכב והשאירו הודעה על החלון. הוא טוען שמדובר בטעות בזיהוי של המשטרה, שחיפשה ככל הנראה איש אחר/סמים. הנזק שנגרם תוקן בסך של 18 אלף שקל ואין לו משמעות של שלדה/ירידת ערך. מה שכן, מלחיץ אותי קצת הסיפור. בהתכבות ניתן לראות את התנצלות המשטרה ואת תשלום התיקון על סך 18 אלף שקלים ע"י המשטרה. האם יש מה לחשוש? אולי הבנאדם "מסומן" ע"י המשטרה ואחר כך יתחילו לשגע אותי.? שוב, הוא טוען שהכל בסדר ושזה שטויות.. השאלה אם מישהו שמע על סיפורים דומים שנעשו לאזרחים תמימים.

Lexus CT200H

פורסם

א) אחרי העברת בעלות גם במסוף המשטרתי יופיעו פרטייך, ולכן אין משמעות למי היה שייך הרכב לפניך (מבחינת המשטרה).

אבל, אם המוכר "מסומן" ע"י אנשים אחרים מחיי הלילה, והם לא יודעים שהרכב כבר לא שייך לו, יכולה להיות טעות בזיהוי.

ב) גם במקרים אחרים שרכבי אזרחים נפגעים בגלל פעילות משטרתית (מרדף, לדוגמא), המדינה מפצה את נפגעי רכוש,

אין בזה משהו יוצא דופן.

ג) יש סיכוי סביר שרכב ספורט ימשוך אליו תשומת לב של הקנאים ויהווה מטרה לוונדליזם כזה או אחר, קח את זה בחשבון (אולי יש לך חניה פרטית מגודרת?)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...