Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

אני מחפש לקנות בוכנות לבגאז'(בולמים) , הרכב שרייד שנת 93 .

בחנויות החלפים הרגילות מוכרים ללא התאמה לניוטון - לא רשום על הבולמים שלי כמה ניוטון הם .

פניתי לרדקו בת"א יבואנים של בולמים לבגאז' בין השאר , אך מאחר שלא רשום כמה ניוטון הבולמים , וגם המחברים שהם מציעים לא מתאימים .

האם רשום בספר "היינס" כמה ניוטון הבולמים ? .

בחברה זוג בולמים כ- 1,000 ש"ח כולל מע"מ - מחיר מופקע .

מחפש מקום במרכז הארץ לקניית בולמים מתאימים .

עזרה תתקבל בברכה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לא יודע לגבי כמה ניוטון אבל לפני 3 ימים קניתי ל 205 בולמים תחליפי 220 לזוג כולל מע"מ , עכשיו הדלת נפתחת לבד רק לוחצים על הפתיחה של המנעול ואז היא עולה כך שאני מאמין שיש שם מספיק כוח.

זה בירושלים במרכז אולי אפילו זול יותר.

פורסם

הבעייה עלולה להיות הפוכה. פעם החלפתי בסוויפט בוכנות והן היו כ"כ חזקות שאשתי היתה בקושי סוגרת את הדלת. הפתרון היה להחליף חזרה את אחת הבוכנות.

עריכה: ארגה (?) שים תמונה של הבוכנות + תמדוד את אורכן - אולי שמרתי את הבוכנה. אני אחפש.

:turn-l:
פורסם

לא ממש נראה לי שזה נכון. הבוכנה מבלה 99.99% מהזמן במצב מכווץ, ואז היא לא "יודעת" אם יש לה אחות. הבוכנה החדשה שהתקנתי היתה מספיק חזקה להחזיק את הדלת לבדה, והיא שרדה בכבוד 3 שנים עד שמכרתי את האוטו.

:turn-l:
  • תוכן חדש...