Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9855 ונגן IPOD | מס' שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות כרגע נגן IPOD ולחברו דרך המכשיר שלי (ALPINE 9855).

*איזה כבל דרוש בכדי לקבל שליטה מלאה בנגן IPOD?, מהו דגם הקבל,שמתי לב שישנם מס' דגמים בEBAY (משם יוזמן).

*האם דרושים חלקים נוספים כלשהם?.

*האם התמיכה היא בכל נגני הIPOD?, גם החדשים(החל מ Ipod shuffle וכו'?).

אשמח לכל עזרה.

פורסם

אחכה לתשובה של אדי.

שאלה נוספת, מצאתי את הכבל המתאים KC 420I , הקבל עולה 20$ כולל משלוח.

הכבל נראה דיי מוזר ומגיע עם חיבור +\- , האם זה אמור להיות כך, או שמדובר בחיקוי זול של הקבל המקורי?.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270344366720

תודה.

פורסם

על מנת שתוכל לשלוט על האייפוד ולהעביר וליראות שירים דרך הרדיו אתה צריך מתאם אייפוד מיוחד כמו זה ולא כבל AI NET רגיל שמתחבר לAUX.

היה לי בידיוק אחד כזה למכירה אבל הוא נמכר.

חפש יחידה כזו ביד 2 או EBAY.

פורסם

יש גם 433 שצריך לברר באתר של אלפיין לאלו דגמים בדיוק הוא מיועד. בכלל, תמיד כדאי לברר איזה אביזר X מתאים למכשיר Y באתר היצרן ולא באתרי המכירות, יש שם הרבה טעויות.

בכל מקרה, כבל כזה עולה דולרים בודדים באי-ביי. כולל משלוח זה עדיין יוצא יותר זול בעשרות אחוזים מרכישה בארץ :roll:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התשובות.

אכן צריך את המתאם לשליטה מלאה של האיפוד,

הכבל השני משמש ככבל AUX והשליטה מתבצעת דרך האיפוד עצמו.

מה שלא נוח.

שמתי לב שרוב האייפודים החדשים מבוססים זכרון פלאש.

לאומת אייפוד classic ואייפוד mini דור 2 , מבוססים על דיסק קשיח.

מה בעצם ניתן לחיבור , ומה טוב יותר ? (לא צריך יותר מ4-5GB).

שוב תודה,

סטס.

• תוכן חדש...