Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"ביטוח חקלאי" מה דעתכם!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחדש את הביטוח וההצעה שלהם הייתה הזולה ביותר.

למישהו יש ניסיון כלשהו איתם? לטוב ולרע...?

אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת פשוט.

מה דעתכם? שווה לבטח אצלם? :?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אתה חבר קיבוץ או מושבניק - זה הדבר הכי זול שיש (בערך חצי מחיר מכל ביטוח אחר).

אם אתה לא - שכח מזה - הם לא ידברו איתך.

במקור, ביטוח חקלאי היה מיועד כדי לתת פתרון לכלים של החקלאים (אנשי ההתיישבות העובדת). עם הזמן והתקדמות הטכנולוגיה, גם הכלים של החקלאים התקדמו וזה כבר לא רק טרקטורים וקטפות אלא גם ציי רכב 4X4 שמשמשים לקפיצה לחלקות או מיולים שמשמשים את ההשקייה (מתיחת קווים או תחזוקה) או טרקטורונים שמשמשים לדילוגים בשדות וכן - גם אופנועים ופרייבטים שמשמשים גם הם את החקלאים.

שוב - אם אתה לא "חקלאי" (לא, 10 שתילי מריחונענע ועציץ עגבניות שרי זה לא נחשב) - זה לא ממש מיועד לך.

פורסם

לדברי אשתי העובדת בביטוח -

א. פעמים רבות המחיר שהם מפרסמים באתר GOV אינו המחיר בפועל.

ב. הם עושים בעיות רבות כשצריך לקבל זיכויים, תביעות וכו'.

פורסם
אם אתה חבר קיבוץ או מושבניק - זה הדבר הכי זול שיש (בערך חצי מחיר מכל ביטוח אחר).

במקור, ביטוח חקלאי היה מיועד כדי לתת פתרון לכלים של החקלאים (אנשי ההתיישבות העובדת). עם הזמן והתקדמות הטכנולוגיה, גם הכלים של החקלאים התקדמו וזה כבר לא רק טרקטורים וקטפות אלא גם ציי רכב 4X4 שמשמשים לקפיצה לחלקות או מיולים שמשמשים את ההשקייה (מתיחת קווים או תחזוקה) או טרקטורונים שמשמשים לדילוגים בשדות וכן - גם אופנועים ופרייבטים שמשמשים גם הם את החקלאים.

שוב - אם אתה לא "חקלאי" (לא, 10 שתילי מריחונענע ועציץ עגבניות שרי זה לא נחשב) - זה לא ממש מיועד לך.

ממש לא נכון, אם אתה לא יודע אל תענה...

אני מבוטח אצליהם כבר כמה שנים ובנתיים הם הכי זולים בשוק, ובכל פעם שהייתי צריך אותם (אולי פעמיים) תמיד קיבלתי את השירות הכי טוב.

יש לי סוכן צמוד שבמקרה הוא גם חבר משפחה.

בזמנו ביטוח חקלאי היה ביטוח של רכבים חקלאים ויותר מאוחר אוטובוסים והסעות בקיבוצים.

עם הזמן הם יתפתחו ועשו גם ביטוח לפרטי.

כיום הם עובדים עם חברות אוטובוסים של החרדים שמן הסתם מקבלים מכירים הכי זולים.

אז אין שום בעיה לעשות ביטוח אצלהם.

אגב הם עובדים עם זברה שזו חברת שירותי דרך (השתמשתי פעם וזה עלה לי רק 8 ש"ח (למה? קפה בתחנת דלק))

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

איך ביטוח חקלאי לא עושים ביטוחים לפרטיות?!

יש לי חברים שנוסעים כבר שנתיים עם הביטוח הזה... הם לא מושבניקים :|

אז ביטוח חקלאי זה משתלם? כי המחיר די זול...

אני צריך עוד דעות, תודה למי שעזר עד עכשיו :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מבוטח בחברה זו כבר שנה שלישית. אמנם לא מדובר בביטוח פרטי אלא דרךמקום עבודה ע"י מכרז. הם כנראה הציעו את התנאים הטובים ביותר (רכב חלופי, השתתפות עצמית, גרירה+שירותי דרך, שמשות).

מגיע אלינו לעבודה סוכן שלהם 3 פעמים בשבוע, בימים האחרים הוא זמין במשרד.

התביעה הראשונה מהם הייתה כשנגנבה לי הגולף. קיבלתי את כל מה שהגיע לי, כולל שיקלול מחירון על יד ראשונה וקילומטראז נמוך.

בכל התביעות שהיו לי לקחתי שמאי מטעמי, שילמו לי את הוצאותיו ואת כל המגיע לי.

לא יודע איזה תנאים הם מציעים בשוק הפרטי, אבל השירות שלהם הוכיח את עצמו.

פורסם

כמה בולשיט במקום אחד.

יש לי ביטוח צד ג' אצלם כבר שנתיים, ואין לי לא טרקטור, לא מכונה חקלאית, ואפילו לא מיול (אלא אם סיטרואן קסנטיה הוגדרה כטרקטור משא, ואני לא יודע:roll:). ונחש מה - אני בכלל לא קיבוצניק ולא מושבניק, אני עירוני.

איך ביטוח חקלאי לא עושים ביטוחים לפרטיות?!

עושים ועוד איך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה לכולם :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...