Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה vs אאודי a3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן ליקנות אוטו חדש. אני נוהג על יונדי אקסנט 3 דל' והחלטתי להשתדרג.

אני נוסע כל יום 130 קילומטר (ירושלים ת"א + ) ככה שהקילומטרז' בסוף השנה יוצא גבוהה...

יש לי תקציב של 65-70.(גמיש)

אני מחפש רכב שגם יהיה חסכוני יחסית (רק נסיעות בין ערוניות כמעט) וגם יתן את התחושה הנחמדה הזו...

לא מענין אותי שתיסע מהר כמו שחשוב לי שהיא תהיה מישרת סיבובים. לפי מה שקראתי בפורום הסיאט יציבה על הכביש כמו סירה.אבל מהירה.

לאומת האודי שיש רק אם יד ז' או לילומטרז בעננים.

חשוב לי שבלגלל שאני טוחן קילומטרז, יהיה אם קילומטרז נמוך,(אני צודק?) יד 1 יכל להוסיף גם.

והאודי הבנתי יותר אמינה.

ומכאן לשאלתי,לאיזה כיוון ללכת? :idea:

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

מדובר ב2 רכבים מאוד שונים,

באופן כללי - איביזה אולי יהיה קצת יותר קשה למצוא אחת טובה ושמורה כי זה רכב שהרבה פעמים ננהג (או שאפשר לאמר "נשחט") ע"י צעירים.

A4 טובה יהיה יותר קל למצוא כי לרוב ננהגת ע"י אנשים מבוגרים ואולי טיפה יותר אחראים.

איביזה תוכל למצוא משנתון גבוה יותר,ובשביל A4 תצטרך לרדת... A4 לדעתי רכב יותר נעים לנהיגה ונותן תחושה יותר איכותית ויוקרתית.

אגב עם נסועה שנתית של מעל 30 אלף ק"מ אולי כדאי לשקול מנוע דיזל?

V5

פורסם

אין השוואה בכלל, הסיאט איביזה עדיפה יותר וזולה יותר לאחזקה, וגם ביצועים מעולים אה וטורבו! [פשוט דרש..]

והעיקר למצוא אחת שנראית לך שמורה ושהבעלים מתחייב על הבדיקות.

לתחושה הנחמדה הזאת בנסיעות ירושלים-ת"א.. הקסטל וזה.. אני חייב להמליץ על

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1055169

פשוט מציאה לפי דעתי, בלי קשר לחסכון בדלק, ובלי קשר לזה שאתה נוסע 130קילומטר ביום. פשוט מתאים לתקציב, ובשאר תקנה כרטיסיה לאוטובוס 405/480

פורסם

פאדיחה שלי,התכוונתי לרשום A3 ולא A4

איזה דיזל יתן "עבודה" כלומר יהנה בנהיגה בתווך מחירים הזה?

B.M.W.-חוץ מזה שהקילומטרז' גבוהה מואד למה היא כזו זולה?

פורסם

איביזה טורבו איננה חסכונית.

יש איביזה TDI בכמויות קטנות שהיא גם חסכונית יחסית וגם חזקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא חסכונית- במידה והיא משופרת קלות (צ'יפ וכו) אצלי היא אכלה 1:8.5 משולב חצי חצי.

היציבות עולה ככל שהמהירות עולה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איביזה TDI מומלצת בחום ! חזקה יחסית , מהנה לנהיגה ואמינה (גרמנית).

יציבה יחסית (אם אינך נהג ראלי שמחפש לעוף בסיבובים על 170 ) למרות שבדגמים החדשים יותר זה אפשרי ובכיף אפילו.

אין לי מושג איזה שנתון תוכל להרשות לעצמך בתקציב הנ"ל ..:?:

וכמובן יותר זולה מהאודי בתחזוקה .

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

פורסם

A3 לא קיימת בארץ עם מנועי TDI בדגמים של עד 2004.

אבל מגיעה עם מנועי 1.6 ו-1.8 סבירים ולא בזבזניים במיוחד,וגם עם מנועי 1.8T בגרסאות 150 ו180 חסכוניים יחסית ("יחסית" למנועי טורבו אחרים)

באופן כללי A3 משרה תחושה יותר נעימה ויוקרתית מאשר איביזה...אגב A4 דווקא כן מגיעה עם מנוע 1.9TDI,ואם אני לא טועה אז גם עם 2.5TDI

איביזה בשנתונים של 03+ מגיעה גם בגרסת TDI 130 ,ששמעתי עליה בעיקר דברים טובים.

אם אתה בכיוון הכללי של ואג,אז יש עוד אופציה שכדאי לשקול...גולף

זאת בעצם אחותה של הA3,מגיעה עם מגוון מנועים,גם דיזלים (100,110,130),ובמגוון רמות איבזור.גם זולה יותר לקנייה מאשר A3 משנתון מקביל.וגם קיימת בכמויות גדולות יותר מה שמקל על מציאת אקזמפלר שמור.

V5

פורסם

בין הגולף לאיביזה , גרסאות הדיזל. מה רכה יותר חסכוני, ומה יותר מהנה?

פורסם

אגב לפי מה שהבנתי האיביזה כוחנית אך בעלת אחיזה חלשה,והגה מעורפל.

בגרסאת הדיזל שה שונה ?

(יותר קג"מ ,ובסל"ד נמוך יותר)

פורסם

אם אתה מחפש התנהגות אז בוא נצא מנקודת הנחה שהאיביזה לא חזקה בתחום,

אבל מנסיון של כמעט שנתיים אני יכול להגיד שהאיביזה חסכונית מאוד, כוח לא חסר (32 קג"מ)

וחיצונית המראה נחמד לטעמי.

אני מדבר על ה-TDI כמובן :wink:

TDI my ass . . .:evil:

• תוכן חדש...