Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שקיים שרשור בפורום על מפגעי כביש שונים - ואני אף טורח לעדכן אותו בצורה שותפת. (ומקווה שזה יעזור).

אבל היום כשנסעתי על כביש החוף שמתי לב שלמי שמשתלב ממחלף זכרון לכביש החוף צפונה - אין בכלל(!!) נתיב השתלבות. אני לא מדבר אפילו על מצב של נתיב השתלבות קצר ומגוחך (כמו באותו מחלף זכרון לכיוון דרום).

עכשיו אני אשלח מייל למעצ ואשתדל לעדכן. זה מרתיח אותי כי מדובר בקטע חדש שנסלל לאחרונה. איפה המהנדסים במע"צ סיימו את התואר? מכללת חמת-גדר?!

ואוף-טופיק קטן לסיום: היום נאלצתי לנסוע מאשקלון לחיפה במהירות חוקית של 90 קמ"ש. (כרגע לא משנה למה). סיוט.

פורסם

מוכר וידוע, גאונות צרופה עם מחשבה מעמיקה של מתכנני הכביש הזה, שהתעלו על עצמם עם העקומה אשר מובילה לאין נתיב האצה ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם כבר, גם ביציאה מכ' החוף לכיוון זכרון אין שום נתיב האטה, וזה הנתיב העיקרי לצפון!

אגב, אם פספסת את האקסיט אתה ממשיך עד עתלית _בזבוז של חצי שעה.

פורסם

אני עובר במחלף מדי יום - אכן מופת של הנדסה.

אפשר להסתכל על הצד החיובי: מי ששרד את ההשתלבות הזו ולא נמחק על-ידי פול-טריילר שמגיע מת"א, יפגוש אחרי 1000 מ' מארב לייזר של מתנ"א.

טוב לדעת שיש מי ששומר על חיינו.

אם הניידת היתה עומדת לפני המחלף זה היה עוזר להאיט מכוניות ולהקל על ההשתלבות, אבל אין שם מקום טוב להתחבא - אז הם מעדיפים לעמוד אחריו.

נ.ב. תפסיקו להאשים את התשתיות בכל דבר. זה הגורם האנושי.

פורסם
אני עובר במחלף מדי יום - אכן מופת של הנדסה.

אפשר להסתכל על הצד החיובי: מי ששרד את ההשתלבות הזו ולא נמחק על-ידי פול-טריילר שמגיע מת"א, יפגוש אחרי 1000 מ' מארב לייזר של מתנ"א.

טוב לדעת שיש מי ששומר על חיינו.

.

הם רק מנסים לעזור לנו.:evil:

פורסם

מקום נוסף הוא במחלף הצ'קפוסט בחיפה, הנתיב הכי ימני נהפך 3 הנתיבים נהפכים פתאום ל2 ללא שום התראה מוקדמת לנוסעים מהקריות לגשר לחיפה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כמו שכבר נכתב כאן, זה בכלל לא חדש.

כשאני עולה על כביש 2 דרומה במחלף זכרון, אני מוריד לשני, נוסע מספיק לאט (וצריך לנסוע באמת לאט...) כדי שאוכל לראות אם יש מכוניות בנתיב הימני, ואם אין אני פותח מבער אחורי...

הבעיה אינה רק חוסר בנתיב האצה אלא גם בשדה ראיה. כדי לראות את התנועה שבנתיב הימני יש צורך להכנס לישורת. בתוך העקומה אי אפשר לראות דבר.

נראה שהפתרון הוא הרחבת הגשר ימינה (מערבה), או הארכת עקומה העליה צפונה (מה שידרוש הזזת הירידה מצפון צפונה יותר) כדי שיתאפשר קטע האצה נורמלי.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הנה התגובה שקיבלתי ממעצ:

להלן תגובת החברה הלאומית לדרכים:שלום רב, פנייתך התקבלה בברכה במשרדי החברה הלאומית לדרכים. הגשר במקום קצר מדי ואינו מאפשר נתיבי השתלבות רגילים. הגשר נבנה במסגרת סלילת כביש מס' 2 במקום באמצע שנות ה-60 על פי קריטריונים הנדסיים של הימים ההם. החברה הלאומית לדרכים שוקדת עתה על תכנית לשדרוג כביש מס' 2 במקום ובמסגרת זו ישודרג גם המחלף. אנו מודים לך על פנייתך ונשמח להמשיך ולעמוד לשירותך בכל עת 2120*. שירות לקוחות פנייתך לא התפרסמה באתר האינטרנט

• תוכן חדש...