Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להבין סיטואציה:

אני מגיע לסניף של רשת מזון מהיר, מזמין נגיד 10 ארוחות ונדרש לשלם 400 שח.

מתמהמהה טיפה, בינתיים יצאו כל ההזמנות, מגיש לקופאי את הכל באגורות ,

הוא מתחיל למיין ולספור, בינתיים הארוחות מגיעות.

1. יגישו לי את הארוחות בזמן שהם סופרים ?

2. אני יאלץ לחכות עד תום הספירה, אבל עד שיסיימו לספור למעשה המנות יתקררו ועשרת הסועדים יסרבו לאכול מנה קרה

ואז הרשת תיאלץ להכין עוד 10 מנות ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עסק פרטי לא חייב לקבל כל תשלום .

משרדים ממשלתיים ידעו לעקב אותך פי ארבע, ובכל מקרה לא כבוד השופט שהעניש אותך יספור את הכסף.

במקומות שבהם יש קופות גדולות שצריך לשים בהן הרבה עודף כל בוקר יש משקל , הרי ידוע כמה שוקל כל מטבע, ופשוט מחלקים את המשקל הכולל במשקל המטבע , השגיעה שווה פחות מזמן העבודה.

(כן אתה יכול לדפוק ככה את בית המשפט ב25 אגורות ...).

כאספן מטבעות מצטברים אצלי ערמות של מטבעות שקיבלת כעודף ועוד לא בדקתי , כשאני מתחיל לשלם עם כל נגלה , יוצא לי לשלם על הרבה דברים בעשרות אגורות ומטבעות , אבל הסכומים לא עוברים את העשר עשרים שקל

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

השיטה הזאת, לשלם באגורות, לא מתנקמת באף אחד חוץ מאשר באנשים האומללים שאחריך בתור.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...