Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב מסחרי

הבנתי שכל תקופה מסויימת המשטרה וכדומה מפרסמות מכוניות למכירה, איך אני יכול לדעת על זה? לאיפה פונים?

יש לכם אולי רעיונות למקומות נוספים כמו משטרה וחברות כאלו שימכרו את המכוניות שלהם?

אחד שאני מכיר סיפר לי שבנביעות מוכרים את המכוניות המסחריות שלהם, הביא לי מספר והם מוכרים טרנספורטר שנת2002 אוטומט ב35 אלף שקל זה מחיר הגיוני? מהו המחירון?

אגב אני מחפש רכב בגודל של טרנספורטר/הייס וכדומה.

תודה

קובי

פורסם

אני מאוד ממליץ לך לא לגעת ברכבים שהיו בבעלות המשטרה, לא משנה באיזה מחיר הם נמכרים - אין לך מושג מה עבר על הרכבים האלה.

קרעו להם את הצורה עד הסוף (אמרתי את זה בעדינות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המכרזים של רכבי המשטרה מפורסמים בעיתונות. חפש בסוף מוסף הכלכלה היומי.

אבל כמו שכבר נכתב, רכבי משטרה לרוב יוצאים החוצה לשוק רק אחרי שגמרו את כל מה שהיה להם לתת. לא מומלץ במיוחד.

מחירון של טרנספורטר אתה יכול לברר בקלות במחירון הרכב של לוי יצחק או אצל יד2.

לא חוכמה לזרוק מחירים באוויר בלי לציין עובדות. אם מדובר בטרנספוטר מודל 2002 עם 50K קילומטרים, ספר טיפולים מלא מהיום הראשון + מושבים של ד"ר גב - כנראה שמדובר במחיר טוב. אם מדובר בטרנספורטר מודל 2002 עם 500K קילומטרים, מנוע גמור וכסאות פלסטיק של כתר - לא מציאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסחריות בדרך כלל לא נקנות ע"י אנשים פרטיים אלא מוסדות וחברות, שמשתמשות בהם לצורכי עבודה ולא צורכי יום יום כמו נוחות והשאר, להעביר את החבילה במהירות האפשרית, זה אומר לנהוג מהר יחסית מי שנוהג ברכב כמובן מתעלל בו כי זה לא הרכב הפרטי וזה כולל טריקת דלתות בחוזקה, משהו התעקם? בעיטה תסדר הכל, ועוד נהיגה לא זהירה ואחראית שגורמת בלאי, ושלא נתחיל לדבר על קילומטרז' גבוה.

ולגבי הטיפולים ברכבים האלה, נעשה המינימום, משתמשים בחלפים זולים ולא מקוריים, המטרה לייצר רווח.

אני מציע לך לחפש בחברה אצל בנאדם עצמאי, שיש לו שניים שלושה מסחריות ולא אלפים, סביר להניח שהרכב ימצא כמושקע יחסית לרכב משטרה בעברו או כל גוף אחר.

פורסם
מסחריות בדרך כלל לא נקנות ע"י אנשים פרטיים אלא מוסדות וחברות, שמשתמשות בהם לצורכי עבודה ולא צורכי יום יום כמו נוחות והשאר, להעביר את החבילה במהירות האפשרית, זה אומר לנהוג מהר יחסית מי שנוהג ברכב כמובן מתעלל בו כי זה לא הרכב הפרטי וזה כולל טריקת דלתות בחוזקה, משהו התעקם? בעיטה תסדר הכל, ועוד נהיגה לא זהירה ואחראית שגורמת בלאי, ושלא נתחיל לדבר על קילומטרז' גבוה.

ולגבי הטיפולים ברכבים האלה, נעשה המינימום, משתמשים בחלפים זולים ולא מקוריים, המטרה לייצר רווח.

אני מציע לך לחפש בחברה אצל בנאדם עצמאי, שיש לו שניים שלושה מסחריות ולא אלפים, סביר להניח שהרכב ימצא כמושקע יחסית לרכב משטרה בעברו או כל גוף אחר.

אתה יודע לאיפה אני צריך לפנות כדיי למצוא רכב בזה? אני פשוט חשבתי על המשטרה כי בדרך הבייתה ראיתי כמה ניידת משטרה חדשות אז הסקתי שהם בטח מוכרות את הישנות אני מחפש בחברות קטנות אבל לא יודע לאיפה לפנות מישהו מכיר?

קובי

פורסם

רכבי משטרה אמנם נקרעים, עומדים שעות בסרק,נלתצים עד האדום , אבל מצד שני מטופלים לפי הספר ומגיעים לחצי מיליון מהר ובלי בעיות. (אוקטביה,B4,פאסאט,לא פוקוס ) אם אתה בוחר אחד בלי תאונות, במחיר שמשאיר לך תקציב למנוע +גיר מייבוא זאת יכול להיות עסקה טובה לנסיעה. לא למכירה חוזרת מהר.קח גם בחשבון שתיסע עם מלא חורים של מכשירים בקבינה. לא סביר להשקיע בתיקונם.

פורסם
תתעניין בחברות קטנות ולא משהו ענקי כמו משטרת ישראל, לא חסר.

כמו?

אגב כמה יכול לעלות מנוע של טיוטה הייס שנת 2002? וכמה גיר?

קובי

פורסם

תעניין במקומות פרטיים ולא גופים ענקיים.

תחפש איזה חברת הובלות קטנה ולא מוכרת שיש לה איזה 2-3 משאיות ודבר איתם על מכירה, מה שבטוח לא חסר.

לגבי ההייס לא ידוע לי.

• תוכן חדש...