Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו איזה התקנה מקצועית ומדליקה!

ממש מעודד ונותן רעיונות

השאלה כמה זה פרקטי לעשות דבר כזה בארץ.

ובלי עזרה של מתקינים מקצועיים..

מה אתם חושבים?

2006-vegas-showcar016.jpg

פורסם

זה פרקטי כל עוד ואתה לא מחפש מקום לשבת

כל אחד והידיים שלו

יש כאלו שיכולי להכין את זה ב"סדנה" הביתית שלהם לעומת כאלו שיזדדקו לצוות מתקינים מנוסים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשרי ביותר."עם קצת רצון ויכולת..."

למרות שבמקרה הזה גם צריך ידיים טובות וכלים.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני רוצה לראות מישהו עושה עבודה כזו ללא נסיון של כמה מאות רכבים בעבודה אנטנסיבית עם פיבר.:?

אני מאמין שיש פה בארץ אנשים שיכולים להגיע לרמות האילו של בנייה.

בלי קשר זה רכב תצוגה הוא לא נועד כדי שזה יהיה פרקטי הוא נועד כדי להראות את הקישורים של זה שבנה....

ויש לו קישורים!!!

פורסם

עד כמה שזכור לי זה רכב תצוגה של JBL.

סאונדסטרים עשו רכב דומה על סדרת מגברים שלהם שנקראת human reign

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באתר אוטוסאונד אפשר למצוא דברים טובים והיומן ריג'ן האלו חתיכת מגברים תכנון טריפל דרלינגטון וכל טוב יפה שהזכרת אותם, מסוגג הדברים שרציתי שיהיה לי

פורסם

מעבר לתכנון של המגבר עצמו - זו סדרה שנחשבת כפריט אספנות גם - בגלל העיצוב המרהיב של הראש של האיש הצועק בגוף המגבר וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא הבנתי את שאלתך.

ובלי קשר, לדעתי זה נראה רע מאד.

נראה רע? על דברים הרבה פחות יפים ומושקעים אתם מעללים התקנות וזה נראה?

זה אומנות לשמה.

האדם היחיד שאולי ודגש על אולי יככול להגיע לכזו רמה זה הוא סמיון הלא הוא סאונד סטורם.

אני מכיא את הפרויקט והוא אחד המדהימים ואני לא מתאר כמה זמן וחומר ובעיקר סבלנות ואומנות צריך על מנת ליצור כזאת חתיכת אומנות אז להגיד זה נראה רע ועל פלטה עם מגבר מחווטת בצורה יפה באמת לעלל אותה ולהגיד כמה ז ה מושלם לא נראה לי הגיוני, ורכב תצוגה כמו שנאמר לא תפקידו להיות פרקטי, הוא נועד כשמו לתצוגה.

פורסם

אדון משיח היקר:

בהתקנה מסוג זה, פרקטיות איננה פאקטור, משום כך תמהתי ולא הבנתי את השאלה.

אכן כן, לדעתי זה נראה רע, רע מאד, מכוער, מכוער מאד, אפילו דוחה.

אין קשר, ולו הקטן ביותר , בין אמנות לבין יופי.

אמנם מדובר ביצירת אמנות אשר איננה קלה לביצוע, מורכבת מבחינה טכנית ולוקחת -מטבע הדברים- לא מעט זמן ליצירתה, אך לא כל יצירת אמנות יפה בעיניי, או בעיני אחרים.

הנה יצירת אמנות שהאמן הצרפתי הנודע מרסל דושאן הציג במוזיאונים נחשבים:

1518666_152.jpg

כן, זוהי אסלה. יפה? לא יודע. אמנותי? בעצם גם לא יודע.

קח את רוב הציורים של אחד מהציירים - האמנים - הישראלים, דוגמת דליה עשת, זהבה מסר, דליה ברנשטיין וכו', אמנים בינלאומיים בעלי רזומה מפואר בגאלות מושקעות במוזיאונים הנחשבים בעולם, ותגיד לי אם זה יפה, או רק אמנותי [או סתם קשקוש]. למשל זה:

galleryapril.jpg

או זה:

kingchair.jpg

יפה?

אני מהלל [לא מתעלל] התקנות יפות, כי הם יפות. הם נקיות. הם נראות מקוריות בדרך כלל, כך אני מעדיף את זה.

כן, בעיניי פלטה עם מגברים מחווטת כראוי ומותקנת בגימורים מושלמים זה יפה.

וגם זה אמנות.

פורסם

SHORLAKK, שכחת שמדברים על יצירות פרצופיים אומנותיים שקשורים לפיבר

הנה פרצוף מפיבר, שיבא מתקין ויבנה כזה באוטו אז זה באמת יהיה אומנותי:

yom_120108_gimelcc.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...