Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה פריוס. החלטתי לשדרג את המערכת המובנית והתקנתי רדיו-דיסק חדש eclipse 7200 ורמקולים: מקדימה קומפוננט Hertz hi energy ומאחור (בדלתות) Hertz רגילים ופשוטים. יש לי מגבר 5 ערוצים פשוט שאני רוצה להחליף וסאב JBL פשוט שאחליף בהמשך.

כרגע איכות השמע מי יודע מה ואני מעוניין להביא מגבר מארה"ב. המליצו לי על audison lrx 5.1 שהוא 5 ערוצים.

אבקש לקבל חוו"ד לגבי המגבר הנ"ל. אשמח לקבל חוו"ד לגבי מגברים אחרים ולגבי חנויות שאפשר לרכוש מוצרים באיזור ניו יורק.

פורסם

הבעייה העיקרית של מגברי ה 5 ערוצים היא שהם פשוט חלשים. ההספקים הממוצעים נעים סביב ה 50-60 RMS שזה נחמד ולא יותר. גם הערוץ החזק המיועד לסאב בד"כ לא מציאה.

הייתי ממליץ לך ללכת בכיוון של מגבר 4 ערוצים חזק ומונובלוק. לא ציינת תקציב, תן אותו ונוכל להמליץ לך על מגברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממליץ לך על המגבר 5 ערוצים הנ"ל של רוקפורד,מדובר במגבר אנדרייטד

בתעודת הלידה שלו נמדדו הספקים RMS כפולים ממה שמוצהר

הוא יגביר לך בלי בעיות שני סטים של הרץ +סאב עד 1000RMS ב-1 אום.!

במחיר שלו אין לו מתחרים באיכות ובעוצמה. אם אתה מזמין מהאתר הנ"ל 3800 שח והוא אצלך בבית.

http://www.sonicelectronix.com/item_9798_Rockford+Fosgate+POWER-1000.html

פורסם

במקרה הספציפי של המגבר הנ"ל איתמר טועה!

וגם קינג אודיו המגבר שהמלצת עליו לא באותה הרמה.

ה LRX5.1 הינו מגבר מצויין שמוציא:

ב4 אום : שני ערוצים של 50 לאחוריים או טוויטר

שני ערוצים של 170 מידוופר + וופר

וערוץ בודד של 750RMS!!! לסאבוופר

כך שהוא בהחלט לא מגבר 5 ערוצים טיפוסי

http://www.audison.eu/index_main.php?Section=LRX51k

שווה בהחלט!

בהצלחה

רוני נ.

נ.ב.

גם אני אוצה כזה מגבר!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

המגבר של רוקפורד הוא מסידרת הפאוור והוא מגבר חזק ומעולה.! ונותן תמורה מלאה למחיר

עם זאת אתה צודק האודיסון יותר טוב.

א-ב-ל המחיר של האודיסון הוא יותר מפי 2 ולהביא אותו לארץ כולל מישלוח ומיסים יעלה 7800 שח

לעומת 3800 שח שיעלה להביא את הרוקפורד.

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=6237

פורסם

בעיקרון יש מגברי 5 ערוצים שיכולים לספק הספק יותר גבוה מ-50 וואט rms אבל הם עולים הרבה מאוד כסף.

בשביל לתת לך המלצה עניינית למגבר מסויים כדאי שתתן לנו קצת מידע לגבי התקציב שאתה מעמיד לרכישת המגבר.

בקשר לבקשתך למקום בסביבת ניו-יורק אני לא יכול להמליץ לך אבל יש היום אתרים אמינים וטובים שעושים משלוחים בתוך ארה"ב ומחוצה לה וזה יכול לפתור לך את בעיית המיקום מכיוון שאתה פשוט יכול להזמין משלוח למקום שתהיה בו בארה"ב.

אני אישית הייתי הולך על תצורה של מגבר 4 ערוצים לרמוקלים עם מגבר מונו,אבל אני רואה שמדובר בטויוטה פריוס אז השאלה היא העם הצרכנים האלו לא מכבידים אל מערכת החשמל ברכב?

פורסם

רוני אתה צודק. לא ידעתי שאלה ההספקים שלו. על פניו ה LRX 5.1 נראה מגבר מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות והעצות.

אני מבין שמדובר במגבר יקר יחסית, יכול להיות שהתקציב יאפשר להביאו (מישהו מביא לי אותו ולא באמצעות קנייה בדואר).

האם יש עוד מגברים של חברות אחרות ברמה דומה ובמחירים דומים או נמוכים יותר?

בנוסף אני מנסה לכוונן את הרדיו דיסק שלי ולא כל כך מבין. לכן השמע לא משהו. (אגב אני די חדש בתחום והתחלתי לקרוא בנושא).

הורדתי מהאינטרנט קובץ של מכשיר ה- Eclipse 7200 שברשותי והעברתי אותו כפי שהוא ללא כל כוונון של הקרוס ושל תזמון הרמקולים והשמע השתפר פלאים. אם יש למישהו מכשיר כזה ויודע מהם הפרמטרים שצריך לכוונן אשמח לעצות.

פורסם

חבל שלא באת למפגש היום הייתי עוזר לך לכוון את המכשיר.

מכשיר מעולה.

ואני כמו שכבר ציינתי מאמין שהLRX הוא אחד המגברים היותר מוצלחים הן באיכות והן בעוצמה!

ואם באפשרותך לרכוש אחד לדעתי זו אופציה בהחלט ראויה.

ועם כל הכבוד לרוקפורד לדעתי האודיסון איכותי בכמה רמות...

וכמו שכבר ציינתי אני מאוד הייתי רוצה אחד כזה.

תבוא למפגשים ואני בטוח שלא אחד יוכל לעזור לך עם כיוונים...

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...