Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר נגמר לי המלווה בשעה טובה, ואני כבר נעול ממזמן שאני קונה אוטו, בן 17 וחצי.

בתור התחלה קבעתי לעצמי שאני יקנה אוטו ליציאות, בצפר, נסיעות בתוך העיר, מחוץ לעיר בסופי שבוע.

אני משתתף ב-20 אלף, ואבא שלי ממן את השאר, ואני כבר יגיד שהוא אף פעם לא מוכן להתפשר על משהו שהוא לא הבחירה המושלמת.

מאחר וההשתתפות של אבא שלי היא עד 40 אלף, אנחנו ישר פנינו רק למקומות שבהם אפשר לרכוש רכב בתשלומים כגון ליסינג ומגרשי מכוניות.

אבא שלי רוצה החזקה זולה, אוטו בעל חלקים לא יקרים ותיקונים זולים, צריכת דלק נמוכה, ושנתון גבוהה.

הסכמתי על כל הדברים האלה, אבל אבא שלי טוען שמכוניות שעונות על הקריטריונים האלה הם רק מכוניות יפניות.

הוא נעול על מכוניות משפחתיות, כמו מיצובישי לאנסר 1.6 2006, סובארו אימפרזה 2007 1.6, מאזדה 3 1.6 2005 ושאר הרכבים שעומדים איתם באותו קו.

אני לעומת זאת לא אוהב את הסגנון של הדגמים האלה, נסעתי על כולם ולא נהנתי מהם, וגם הרגשה שמחזיקים באוטו "פשוט".

ישר הלכתי לחפש מכוניות חלופיות, חיפשתי ביד 2 גולף מסוכנויות רכב בשנתונים גבוהים.

אני אישית מאוד מתחבר לגולף, מה גם שהמחיר לשנתונים 2001-2003 לא גבוהה בכלל, והיא מציעה הרבה יותר מאשר המשפחתיות שהצגתי למעלה.

ניסיתי להגיד לאבא שלי שאולי כדי ללכת על גולף בשנתונים גבוהים וגם לחסוך כסף וגם לקבל תמורה יותר טובה לפי דעתי, הוא ישר אמר שלא קונים גולף, שזה אוטו לא אמין, שזה גרמני, התיקונים שלו גבוהים, הוא ישדוד לי את הכיס מהתיקונים שלו, אני יצטרך לבקר הרבה במוסך, לא יוכל להחזיק את הרכב וכו'.

כניראה בגלל שאיזה "מומחה" רכב מליסינג כלשהוא זרק לו לקנות רק יפניות והוא נשאר עם הראש הזה ולא מוכן להקשיב.

אז מה אתם אומרים? אבא שלי צודק? רק יפניות? או שגולף זה הבחירה הטובה ביותר במקרה הזה?

אם יש הצעות אחרות לרכבים שאפשר לקנות עם מימון, שיש בסוכנויות, מגרשים וכו' במחיר סביר של 55 גג - אני פתוח להצעות.

פורסם

לא נהנת מנהיגה במאזדה 3?

דווקא אוטו מרגיש לא חלש בכלל עם עיצוב יפה מבפנים ואחיזה גבוה כמובןן שפוזה לצעיר לא חסר ל3

לפחות זאת היתה הבחירה שלי מכל מה שאמרת,אבל כל אחד והסיגנון שלו.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
לא נהנת מנהיגה במאזדה 3?

דווקא אוטו מרגיש לא חלש בכלל עם עיצוב יפה מבפנים ואחיזה גבוה כמובןן שפוזה לצעיר לא חסר ל3

לפחות זאת היתה הבחירה שלי מכל מה שאמרת,אבל כל אחד והסיגנון שלו.

עיצוב מגושם מדי לטעמי. ואני מדבר על מנוע 1.6 - יכול להיות נסעת על נפח גבוהה יותר.

פורסם

יש לי גולף וי5 שנת 2001 כבר 7 שנים , וחוץ מטיפולים שוטפים לפני טסט לא היו לי שום בעיות עם הרכב......

ההבדל היחידי בין הגולף "ליפניות" הוא שהטיפולים והחלקי חילוף יקרים קצת יותר...

אבל כל עוד אתה מטפל באוטו ולא מתעלל בו , אז לא משנה אם הוא גרמני או יפני....

ואני במקרה מוכר את האוטו ובתקווה הולך לקנות סיאט איביזה כי אני רוצה רכב חדש יותר...וגם האיביזה שייכת למשפחת הואגים...

אני ממליץ בחום על גולף :-)

פורסם

האחזקה של הגולף תהיה יקרה יותר מהליסינגטומטיות ובגלל שאביך משלם את האחזקה תסתפק במה שתקבל.

כשתוכל לשלם על אחזקת רכב תעבור לגולף, מה גם שמזדה 3 בתור רכב ראשון זה לא רע בכלל.

Peugeot 208GTI

פורסם
האחזקה של הגולף תהיה יקרה יותר מהליסינגטומטיות ובגלל שאביך משלם את האחזקה תסתפק במה שתקבל.

כשתוכל לשלם על אחזקת רכב תעבור לגולף, מה גם שמזדה 3 בתור רכב ראשון זה לא רע בכלל.

אם כבר אז הסובארו אימפרזה יותר קורצת לי, מבחינת ביצועים היא עומדת עם המאזדה 3 אותו נפח?

פורסם

מדוע אתה צריך משפחתית?

אם הרכב ישמש רק אותך, לא עדיף איזו סופר מיני?

זה רכב ראשון, ואני מניח שאתה לא הולך להתחתן בשנה שנתיים הקרובות :-)

פורסם
מדוע אתה צריך משפחתית?

אם הרכב ישמש רק אותך, לא עדיף איזו סופר מיני?

זה רכב ראשון, ואני מניח שאתה לא הולך להתחתן בשנה שנתיים הקרובות :-)

זה בידיוק הראש שהלכתי איתו בהתחלה, רכב לא גדול במיוחד, כמה שאפשר חזק עם טיפה פוזה.

אבא שלי הולך בכיוון אחר לגמרי, הוא לא רוצה אוטו "עגלה" כמו שהוא אומר (שנתונים ישנים + הרבה ידיים + קילמוטראז'ים גבוהים), הוא לא רוצה להכניס את האוטו הרבה למוסך כי אחרי הכל התיקונים זה עליו, יש לו ניסיון עם כל המשפחתיות מאחר והוא מקבל מהעבודה רכבי השכרה מליסינג והוא כניראה התנסה איתם והראש שלו כבר מורגל לדגמים האלה (יש לו עכשיו לאנסר 2007 ולפני כן היה אימפרזה).

בכל מקרה הראש שלי הולך בכלל לכיוונים אחרים, משהו ספורטיבי יותר, צעיר יותר - בגלל זה ביקשתי עוד הצעות.

ו-Rover turbo, ביאסת אותי חח, אני אוהב את העיצוב של הסובארו, עם זאת אני לא מוכן להתפשר על ביצועים יירודים.

עזרו לי :-(

פורסם

הצעה ליפנית, צעירה, נראית טוב עם ביצועים לא רעים- יאריס T (מקסימום תבקש מאבא עוד 5K במקרה הצורך) 8)

אם יש לאבא זמן וסבלנות- תושיב אותו לקרוא בפורום זה, אולי הוא ישתכנע לרדת מרעיון המשפחתומטית :lol:

לפי דעתי- לא הייתי הולך לא על משפחתית ולא גולף במקרה זה (אתה לא באמת צריך רכב בכזה גודל)..

יותר בכיוון של 206 XS, קליאו או יאריס T

בהצלחה!

פורסם

אם אביך הוא זה שמחליט והוא לא מוכן להתפשר,

כנראה שאין לך ברירה אחרת אלא להסכים.

עוד משהו שייתן חומר למחשבה:

בגלל שאתה נהג חדש וצעיר, המחירים של הביטוחים יהיו גבוהים, הרבה יותר גבוהים.

ולכן אולי כדאי לרדת מגולף (שבנוסף לחלקי חילוף יותר יקרים, הביטוחים שלו מאוד יקרים לנהגים בני 17),

וגם למאזדה 3 ולמיצובישי לנסר יש את אותו הסיפור.

מבניחה זאת של הביטוחים,מתוך רכבים יפניים נשארת עם סובארו אימפרזה שאתה מחבב וניסן אלמרה פרפקט 1.8- רכב מוצלח, אמין ולא יקר לאחזקה.

(בטח סוזוקי ליאנה לא כדאי להזכיר בגלל העיצוב).

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladcar, הניסאן אלמרה מאוד מאוד מעניינת ונראה שהיא באמת עונה לי על כל הדרישות.

יש לך מושג איך האוטו בשנתוני 2002-2004? ישנם בעיות נפוצות ברכב? חלקים יקרים? ומה בנוגע לדלק?

תודה רבה אתה ממש כיוונת אותי למקום טוב.

פורסם

תנסה להסביר לאביך שאין לך צורך ברכב גדול (משפחתי) ולכן חבל לקנות אוטו גדול כאשר ידוע שאתה כצעיר תעדיף רכב קטן יותר.

האם אתה סגור על מנוע 1.6 אוטומט? או שניתן להציע גם מנועים קטנים יותר או ידני למשל?

במידה והוא מעוניין לקנות רק יפאני, למה לא לחשוב על היאריס או על הסיריון? מנוע קטן יותר ואמינות גדולה!

במידה ואתה מחפש רכב יותר "כיפי" בשבילך, הייתי שוקל בחום את ה206 XS- רכב בעל מראה ספורטיבי (3 דלתות) מנוע 1.6 ידני וזריז מאוד (לדעתי הדבר הכי קרוב לספורטיבי שאביך יסכים לקנות לך).

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...