Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות: CLK, סדרה 3, GTI, WRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתן_כ - בקשר ל-DSG.

היופי בגיר הזה שאתה לא צריך להשתמש במצב ידני.

אתה נשאר על אוטומט.

הוא מעביר הילוכים יותר חלק ממה שאתה יכול להעביר בידני.

וגם יותר מהיר.

הוא חסכוני בדלק.

והוא פשוט מצויין.

אתה שם D ונוסע.

אתה לא מרגיש את הצורך להתערב בעבודה של הגיר, לעומת גירים אוטומטיים אחרים (נניח בפוקוס שחוץ מלשחק בגיק גם קוראים תהילים לטובת זה שהיא תתחיל להאיץ כבר).

ותאמין לי נהגתי ב-DSG במצבי קיצון שהייתי צריך כל כוח סוס שהרכב יכל לתת לי ומעולם לא חשבתי לרגע להתערב בגיר.

בהתחלה שרק קיבלנו רכבים חדשים עם DSG גם אני אוטומטית, שיחקתי אותה אינטילגנט וישר העברתי למצב ידני. מהר מאוד הבנתי (שדרכי היא הנכונה, הורדתי הגורמטים חזרתי לשכונה...הרימו ידיים, סתם לא קשור*) מהר מאוד הבנתי שגם לי וגם לגיר עדיף שהוא על D.

בנוגע לזה שרכב חדש מפסיד הרבה ולכן עדיף משומש - :roll:.

זה כמו שאומרים - "איך שאתה מוציא רכב מהסוכנות, הפסדת 10K" - נכון. אבל אני לא מוציא אותו והולך למכור אותו?

אתה חושב שרכב יד שנייה שתקנה ב-180 יעלה עוד 3 שנים יותר מרכב חדש שתקנה ב-180? לא בטוח.

בנוסף אל תשכח את היתרון של אחריות וכו'.

בייחוד שאני מתרשם שאתה קצת פרנואיד בדברים מסויים.

אתה מפחד מהניקור עיניים של רכב פתוח אבל CLK זה בסדר?

חוצמזה ש-2001 זה כבר ישן.

לבמוו 318 ו118 יש סה"כ מקדם פוזה, ספורטיביות אין.

אז אין טעם לקנות חדשות.

אני חושב שטוב תעשה אם תלך ותעשה נסיעת מבחן על GTI, נראה לי שתחכים רבות.

היא נראית הכי מתאימה לצרכיך.

• תוכן חדש...