Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לחברי הפורום.

אני בן 17 וחצי ומוציא רישיון למשא קל (C1 עד 12 טון ), לא היה לי מעולם רישיון לרכב פרטי או אופנוע.

השאלה שלי היא זאת האם אחרי ה- 3 חודשיים של המלווה מותר לי להסיע יותר מ- 2 ? והאם אני יקבל נהג חדש שנתיים ?

שאלה נוספת ע"פ החוק מותר לי לגשת לטסט בגיל 17 וחצי אבל את הרישיון אני מקבל בגיל 18 ובנתיים יהיה לי רק לרכב רגיל על שאני יגיע לגיל 18 השאלה שלי היא האם ברישיון שאני יקבל יהיה רשום B + C1 או רק B ? חבר שלי שהוציא שלושה חודשיים לפני 18 קיבל רישיון חדש שבו רשום לו C1 וגם B האם זה יגיע לי גם ? או שזה איזשוהי טעות ?

נושא אחר, אני עושה עכשיו רישיון לאופנוע 125 סמ"ק בגיל 18 אני ירצה להגדיל את הרישיון ל- 500 סמ"ק השאלה שלי היא האם אני יצטרך לעשות תאוריה נוספת ? לפי מה שהבנתי זה בדיוק אותו תאוריה.

תודה מראש לכל העוזרים לי !!!!

נ.ב

העם יש לי אפשרות לדעת עם נהג מסויים קיבל שלילה ? ? ? או שהוא נמצא בה ?

פורסם

אני יכול לענות לך רק על השאלה של התאוריה לאופנוע . כן אתה תיהיה חייב לעשות שוב פעם תאוריה (אני על אתה סירה , מחר בן 18, ואין כוח לעשות את התאורייהה !!)

שמעתי שמנסים לבטל את זה , אבל בנתים ככה החוק ..

פורסם

שאלה ראשונה התשובה היא לא אלא אם כן יש איתך מישהו שיכול לשמש במלווה ואז תוכל להסיע יותר מ 2 נוסעים במידה ואין וכל עוד אתה נהג חדש ומתחת לגיל 21 אז לא.

השאלה השניה ציטוט מאתר משרד הרישוי:

כאשר המבקש עמד בבחינות ועדיין לא הגיע לגיל 18-יונפק לו רישיון נהיגה מדרגה B, בהגיעו לגיל 18 יקבל את רישיון הנהיגה לדרגה C1

לגבי התאוריה, נכון לעכשיו במעבר מA1 ל A2 תצטרך לעשות תאוריה מחדש אלא אם כן יעשו את התיקון לחוק עד אז,בכל מקרה כנראה עדיף לך לחכות חצי שנה ולעשות את הרשיון A2

פורסם
שאלה ראשונה התשובה היא לא אלא אם כן יש איתך מישהו שיכול לשמש במלווה ואז תוכל להסיע יותר מ 2 נוסעים במידה ואין וכל עוד אתה נהג חדש ומתחת לגיל 21 אז לא.

השאלה השניה ציטוט מאתר משרד הרישוי:

כאשר המבקש עמד בבחינות ועדיין לא הגיע לגיל 18-יונפק לו רישיון נהיגה מדרגה B, בהגיעו לגיל 18 יקבל את רישיון הנהיגה לדרגה C1

לגבי התאוריה, נכון לעכשיו במעבר מA1 ל A2 תצטרך לעשות תאוריה מחדש אלא אם כן יעשו את התיקון לחוק עד אז,בכל מקרה כנראה עדיף לך לחכות חצי שנה ולעשות את הרשיון A2

א. תודה לכל מי שהגיב לי באשכול!

ב. האמת שלא משתלם לי כספית לחכות חצי שנה.. סימכתי עם המורה שלי שאני משלם לו 1000 שקל על 15 שעורים + טסט ראשון.. שאני יגיע לגיל 18 שאני יצרך לעשות רק עוד 5 שעורים שיעלו לי לא יותר מ- 500 שקל כולל טסט ראשון על 500 סמ"ק, רק התאוריה קצת מפריעה נקווה שעד שאני יגיע לגיל 18 יחזירו את החוק הקודם שאני לא יחוייב בתאוריה שוב.

• תוכן חדש...