Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה הגה עובד טוב (מאוד) עם PS2 ו-GT4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לאיזה מחיר?

יש לך את הDFP -DRIVING FORCE PRO, שהוא נחשב להגה המיועד לGT4. יש לך גם את הG25 היותר יקר, אבל הGT4 לא תומך את השיפטר שלו.

JEP.

פורסם

אני הבנתי שה-G25 לא ממש עובד טוב עם GT4.

אני טועה?

כמה סיבובים מנעילה לנעילה ה-DFP שהזכרת? יצא לך (או למישהו) להתנסות אישית עם הדגם הזה ב-GT4?

פורסם

יש הבדל בין הDF PRO ל-DF? או שיש רק דגם אחד?

כמה ניתן להשיג אותו (מחיר טוב)?

אם נעזוב את הבדלי הגימור והשיפט לייט - מה ההבדל בינו לבין ה-G25 מבחינת התחושות?

פורסם

ההבדל בין הDF לPRO הוא בערך כל ההגה + השיפטר:)

הDF הוא צעצוע - בלי שיפטר נפרד ובלי 3 סיבובים מנעילה לנעילה.

הG25 חוץ מגימור ושיפטר 6 הילוכים אמיתי מצוייד בדוושת קלאץ' (שלא קיימת בDFP) ומנוע FF חזק יותר משמעותית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוקיי, תודה.

איך ההילוכים עובדים? יש תמיכה ב-GT5? ואיך הקלאץ' עובד? אני אשמח אם תוכל להרחיב טיפה, תמיד סיקרן אותי. אפשר לתת דאבלים? :lol: (ששש... לא ניתן לאוראל עוד סיבה לקרוא לי ערס... :))

אגב, הבנתי שה-G25 פחות טוב ב-GT4 מה-DFP. זה נכון, או שהם אותו הדבר? אני פשוט מתלבט אם לעשות השקעה לטווח ארוך. אני פשוט לא רוצה לקנות PS3 לפני שאני מסיים את התואר, זה עלול להיות קטלני :lol:

פורסם

נשמע לי מוזר ש-G25 יהיה פחות טוב במשחק כלשהו, בסה"כ מדובר בהגה עדיף בכמעט כל פרמטר. עם זאת, מבחינת עלות/תועלת אין ספק שה-DFP עדיף (בהנחה והוא עדיין עולה פחות מחצי מה-G25). בחנתי את שניהם וה-DFP היה לי בפירוש מספיק טוב ולכן קניתי אותו (לפני הרבה זמן), ואני מרוצה מאוד.

בנוגע ל-G25 - אישית לא נהנתי מהעברת ההילוכים עם הידית - זה החלק הפחות איכותי של ההגה. הקלאץ' חביב, אבל גם הוא מציק לאורך זמן ובשלב מסוים ויתרתי עליו והלכתי על העברה סיקוונסיאלית. ב-DFP יש רק העברה כזו (או אוטומטי מלא, איכס) וזה מספיק טוב בשבילי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...