Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0-100

pppp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי במי אתה "מתחרה" :roll: תלוי במצב המנוע, תלוי בסוג הגיר, תלוי בתוואי הדרך, תלוי בנהג, תלוי בלחץ אוויר בצמיגים, תלוי במשקל שיש ברכב וכיוב'...

פורסם

שאלתי בכלליות על הרכב

הוא אמור לעשות תוצאה טובה יותר?

גיר ידני, כביש רגיל ואוטו במצב סביר אין בעיות

פורסם

תוצאה גרועה ביותר... אוסיין בולט עוקף אותך בריצה... הוא עושה את זה ב 9.6 שניות.

http://www.youtube.com/watch?v=zzSpPaCIG0g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

הבעיה שאי אפשר לקנות אוסיין בולט יד שניה ולרכב על הגב שלו....

השאלה עצמה די טיפשית, גם ככה אתה לא הולך להתחרות עם הרכב רבע מייל או משהו, ואני אגיד לך את האמת בירידה לכביש מהיר לוקח לי למעלה מ20 שניות להאיץ ל100, בעיקר בגלל ההשתלבות וכו'...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...