Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השירוקו שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא התמלאות כבישי הארץ בשירוקו היא מבורכת, קצת לשבור את השיגרה, ועוד יותר חשוב: עוד שנתיים שלוש הן יהיו במחיר טוב כיד שניה :-D (אבל ראבק, תקנו את הדגם החזק !)

לשבור שגרה זה נחמד כמובן, אבל זה חולף מהר.

כמו שאמרו, גם המאזדה 6 הקודמת הייתה ייחודית וזה חלף מהר מאוד. גם ה6 החדשה ייחודית וכבר אתה רואה איך זה מתחיל לחלוף.

כשאתה תראה 20 שירוקו ביום ממוצע, זה כבר לא יראה לך מיוחד ונראה שלשם אנחנו מתקדמים.

אין מה לעשות, רכב שנראה טוב במחיר יחסית נמוך (שרוב האנשים יכולים להרשות לעצמם) בארץ יצליח, כי אין הרבה מבחר בתחום.

אני מקווה שזה לא יהיה המצב ושגם בעוד שנה כשאני אראה שירוקו על הכביש זה יתפוס לי את העין ואני אגיד למי שלידי "תראה, שירוקו".

אני גם לא אוהב רכבים לבנים, אלא אם כן יהיה אלמנט ייחודי- למשל גג שחור / קרבון.

לדעתי השחור בשירוקו גורם לאיבוד כל הקווים של הרכב מקדימה (או שזו התמונה באיכות ירודה)

במקרה של השירוקו לא הייתי לוקח שחור ולא לבן.

זאת בדיוק הנקודה. שחור מעלים את הקווים המיוחדים, הגימורים\קימורים, כונסי האוויר וכו'.

לי הייתה התלבטות ארוכה לגבי צבע הרכב. תמיד רציתי שחור, אבל אם תקח S3 בשחור ותשים אותה ליד A3 שחורה שתיהן יראו לך זהות. הרכב כמובן יהיה יפה, אבל היחוד שלו (כונסי האוויר והחצאית מקדימה, האגזוז מאחורה וכו') יבלע. לעומת זאת בלבן אתה רואה בדיוק את הצורה של הרכב. במקרה שלי חשבתי שזה הכי יפה. כמובן הייתה גם את האופציה של הכתום המדהים, אבל לא מתאים לי רכב כתום ליום יום... ;)

פורסם

רבותי אפשר ליהיות רגועים .

שירוקו לעולם לא תהיה המונית כמו מאזדה 6 או גולף.

פשוט כי אין אספקה כזאת מהיצרן וזה עדיין רכב נישה שלא מתאים לרוב הקהל הישראלי.

אני מעריך שנראה אותו בערך כ30% יותר מגולף GTI MK5.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לאדון קוברה...

האוטו עולה 187 על הכביש.....לא 160...לא יודע מה הקרצת את זה...אבל נגיד...

אם היה עולה 160...הייתי קונה 2 ....

קודם כל לא לכעוס :p

דבר שני הנה מחירים שראיתי של הרכב באינטרנט, מעבר לכך אני מבין שמדובר בדגם DSG 1.4 אכן עולה 179000 לפני העמסות

http://motocar.co.il/catalog/פולקסוואגן/שירוקו/2008_ומעלה/קופה/cars.aspx

איתך הסליחה :-D

פורסם

חברים, אין כאן שום תחרות - אלא עניין של טעם.

גם אני חושב שהשחורה מאוד מרשימה, אך שמח עם הבחירה שעשיתי בסוף.

שוסטר, בחירה מעולה וסע בזהירות..

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

פיייי איזה ריבים על הצבע, עוד מעט יפתחו פה סקר שחורVSלבן ונתחלק למחנות :-)

הדרך לפתור את זה מאוד פשוטה. גם לקונדסון וגם לשוסטר יש שירוקו 1.4DSG, תיפגשו ברמזור ותראו איזה צבע מוסיף יותר כ"ס לרכב :lol:

פורסם

השחור כבד יותר כיוון שהוא קולט חלק גדול יותר מספקטרום קרן השמש (את רובו למען האמת),

בעוד הלבן קולט חלק קטן מאוד ממנו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה צבע לבן עם קיט ניפוחים, ג'נטים ושאר שיפורים של oettinger

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...