Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב פוזה משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשות משפחתי כרגע יש אימפרזה אוט' 06' הצורה הישנה(כאוטו שני), האוטו נראה טוב ועונה על הדרישות אך הפתיחה שלו מאוד איטית למרות כפתור הPOWER בו.

אני כבן 17.5 נוהג רוב הזמן על האוטו, לעיתים רחוקות בשאר השבוע (פעם אחת עד שלוש) אימי לוקחת את האוטו,

בשבתות רוב המשפחה נמצאת ברכב-4 אנשים, ורק באירועים משפחתיים נמצאת כל המשפחה באוטו-5 אנשים(נדיר).

אני צריך המלצה לרכב אוט' עם פוזה, פתיחה טובה ונהיגה יותר ספורטיבית ממה שנמצא כרגע,

שבו זמנית יוכל לשרת את משפחתי כאשר יצטרך ושצריכת הדלק שלו לא תעלה באופן ניכר לעומת עכשיו.

תקציב: 65K +- המחיר של האימפרזה, לא ידוע לי במדוייק.

על מה אתם יכולים להמליץ לי?

תודה מראש.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

והתקציב הוא...?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הונדה סיוויק 2005 לא תאכזב אותך ביכלל לא בביצועים ולא בפוזה..!!8)

תהיה בטוח שזה הרבה יותר טוב מאימפרזה בכל מה שחשוב לך או למשפחתיך

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

בכותרת רשמת "רכב פוזה" ובהודעה כתבת על הדרישה לפתיחה יותר מהירה מאשר של סובארו (עונה לדרישות אחרות).

אם אתה רוצה רכב יותר זריז, משפחתי - פורד פוקוס מנוע 2000 סמ"ק או מאזדה 3 מנוע 2000 סמ"ק

שתיהן יתנו לך זריזות שאין באימפרזה אוטומטית עם מנוע 1600 סמ"ק.

לגבי פוזה - אני לא מומחה, אולי לאחרים יש משהו אחר להציע בתקציב שנתת ושיכלול גם וגם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחת הסיבות שלקחנו את האימפרזה היא אחזקה זולה יחסית, איך אחזקת ההונדה יחסית אליה?

אילו המלצות נוספות יש? (האפשרויות לשיפור חיצוני של ההונדה נמוכות יותר)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

הונדה יקרה משמעותית מהסובארו בהיבט עלויות אחזקה.

גם לא בטוח שלדגם הקודם שלה הייתה פוזה.

מאזדה 3 תיתן פתיחה יותר טובה וגם נראת יותר יפה מסובארו.

פורסם

גם סיויק וגם מאזדה 3 יהיו יקרות יותר לאחזקה מאשר אימפרזה,

רק ביטוח מקיף לנהג חדש\צעיר יקפיץ את ההוצאות בצורה מורגשת.

פורסם

קורולה עד מודל 07 תעשה את העבודה,חזקה ובעלת יציאה טובה מהמקום.

חסכונית בדלק,אמינה שומרת על ערכה.

ניתן גם להנות ממנה.

היא מרגישה איכותית בהשוואה לסובארו ואפילו המאזדה.

פורסם

אלפא 156 V6 2.5 גיר רגיל 6 הילוכים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה.

אכן הרכב היחיד כרגע שהועלה כאן, שנותן פוזה והרבה יותר כח והנאה מנהיגה מאשר כל האופציות האחרות שהועלו.

אני מניח שניתן למצוא גם אחת עם גיר סלספיד, אם ידני לא מתאים.

!AWDSOME

פורסם
הוצאת לי את המילים מהפה.

אכן הרכב היחיד כרגע שהועלה כאן, שנותן פוזה והרבה יותר כח והנאה מנהיגה מאשר כל האופציות האחרות שהועלו.

אני מניח שניתן למצוא גם אחת עם גיר סלספיד, אם ידני לא מתאים.

ניתן לראות כאן :arrow: את הרכב של חבר פורום שהוצע למכירה לפני מספר חודשים.

יש אחת למכירה של בחור מהמרכז שמגיע באופן קבוע למועדון ה5.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל האוטו באמת מדהים,ותודה לכל העוזרים.

לסיכום, האפשרויות הם

אלפא 156 V6 2.5 סלספיד

וחשבתי גם על אימפרזה ניו אייג' 2.0R כי אני אוהב את האימפרזה פרט לזריזות שלה

נראה לכם כי ה2.0 תהיה זריזה יותר?

• תוכן חדש...