Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אימון דריפט ראשון


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

 

את הפיזיקה אני מבין מצוין, אבל בפועל זה הרבה יותר מסובך, כמובן.

 

רוני

 

רוני, דווקא בתור סטודנט להנדסה אתה צריך לדעת שמה שלומדים בתיאוריה לרוב לא קשור למציאות :wink:

  • תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דריפט זה גם ספורט מוטורי, לא?

 

אתמול הוזמנתי לאימון דריפט ראשון מאז שקניתי את המיאטה. לאחר שעות של אימוני דריפט ב-LFS הגיע הזמן לדבר האמיתי ו...ואו, זה לא פשוט.

 

את הפיזיקה אני מבין מצוין, אבל בפועל זה הרבה יותר מסובך, כמובן. דבר ראשון שלמדתי - צריך להסתמך בעיקר על תחושות. לא שונה ממש מנהיגה ספורטיבית רגילה, אבל כאן מדובר בתגובות לא אינסטינקטיביות בהכרח שצריכות לבוא מהר כמו באינסטינקט - דבר שמפתחים עם הזמן והאימונים.

 

למשל - התחלתי את רוב הדריפטים עם מכת גז חזקה בהילוך ראשון או שני. לעיתים היה צורך במשהו יותר אגרסיבי ולכן המכונית נכנסה בהתחלה לתת היגוי, מה שגרם לי רק להוסיף עוד הגה לתוך הסיבוב וזו טעות. החבר'ה המנוסים יותר שישבו איתי ברכב אמרו כולם שאני צריך ללמוד דווקא להפחית היגוי ולהרגיש שהמכונית עומדת לצאת להחלקה, במקום לחכות שהיא תצא ואז להגיב.

 

בעיה נוספת הייתה לי בשינויי כיוון. זה בעצם החלק הכי קשה בדריפט כי צריך "לתפוס" את הרכב לפני שהוא עושה ספין לכיוון השני. כלומר צריך לעזוב גז, לאפשר לו לתפוס אחיזה בחלק האחורי, ועוד לפני שהוא לחלוטין עושה את זה להפנות את ההגה לכיוון השני ולחזור לגז. הבעיה שלי הייתה שהייתי מפנה את ההגה מאוחר מדי והרכב היה עושה ספין.

 

לאחר שהתאמנתי לבד ולא ממש הצלחתי עם שינויי הכיוון, התבקשנו 3 מיאטות לעלות לדריפט משותף בשביל צלם הוידאו שהצטרף לאימון. כאן הובלתי את השיירה ולא הייתה לי ברירה אלא לבצע את השמיניות היטב - הם הרי נושפים בעורפי :wink: באופן מעניין תחת לחץ זה דווקא הצליח לא רע, ולקראת סוף היום שלטתי באופן סביר גם בשינויי הכיוון.

 

היה אימון מצוין, למדתי המון ותודה לכל המשתתפים - ניב ותום סדובסקי, דן וגיא אמודי, אפרת, אדם ודודי - למדתי מכם הרבה, נתראה בפעם הבאה!

 

לא אשאיר אתכם ללא בונוס. התמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלי לא יצאו משהו, אבל הסרטון הזה מכפר על כך היטב. שימו לב לצחוק המרושע בסיום...

 

JC04KHFbzio דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

 

רוני

 

 

חחח ראיתי את הסרטון - חכיתי ל happy end

איזה אכזבה

:twisted::twisted:

 

בקשר לדריפטינג , גם אני נדבקתי במחלה - זה כיף וזה ממכר ... רק צריך לזכור keep it safe

לא לביצוע בכבישים ציבוריים , או במילים אחרות

kids, dont try this at home

פורסם
רק צריך לזכור keep it safe

לא לביצוע בכבישים ציבוריים , או במילים אחרות

kids, dont try this at home

 

בשביל זה יש מגרשי חניה וכבישים מרוחקים.

(כל עוד לא נבנה מסלול זה נחשב ציבורי).

 

:mm_yeah: של סרטון sronis, בודדים הנהגים שיודעים לנהוג ולנצל את כלי הרכב שלהם ולהפיק מהם את המירב.

תפנקו אותנו בסירטונים תמיד, כי זה ממש נעים לעיניים.

 

8)

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בוקר טוב

 

זה רק אני או שגם אתם חושבים שמשהו קצת לא בטיחותי בסרטון הזה..

 

דריפטים זה נחמד ויופי של אימון לשליטה ברכב, אבל גם כאשר עושים סרטון "לחבר'ה" או סתם ככה ולמרות שמתאמנים "במגרשי חנייה מרוחקים" צריך לשמור על מעט בטיחות .

 

מצטער להיות משבית שמחות אבל אני לא חושב שהיה לנו כל כך נחמד כעת, לכל מי שעוסק בספורט מוטורי, באם חס וחלילה היה קורה משהו בזמן שהמכונית לא בדיוק הייתה מסתובבת סביב צירה...

 

חבר'ה - בואו נשחק בצורה בטוחה .

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מצטער דובי אבל זה רק אתה.

 

אומנם הסרט נראה לא בטיחותי ללא מבינים, אבל אם היית שם היית רואה שלושה דברים:

 

1. המהירות של הדריפט הייתה נמוכה ביותר, בכל שניה שרק היה נראה שמשהו לא תקין - היה ניתן לעצור את הרכב מיידית.

2. תום הוא נהג דריפטים מנוסה - הוא רואה לאן הרכב הולך והוא יידע להזהר באם הוא יחשוב שזה הולך לכיוון לא נכון

3. היה פה מרחק ביטחון כמו שניתן לראות ברוב הזמן של התרגיל - למעשה, אם תסתכל, תראה שתום כועס עלי ומסמן לי להתקרב כל הזמן - אחרי התרגיל הוא העיר לי שהוא הרי מכיר את העניין ושיכולתי להתקרב הרבה יותר.

 

לאחר התרגיל הזה ביקש הצלם שהיה שם שאבצע את אותו התרגיל מסביבו בזמן שהוא מצלם. בפעם הזאת שמרתי הרבה יותר מרחק מתוך זהירות לאדם שפחות מכיר את העסק.

 

בכל אופן - אזהרה לצופים - נא לא לנסות את זה בבית. המצולמים בסרט הינן מקצוענים (אלק) וכו וכו.

 

אריק - בקשר לסוף הטוב שציפית לו - זה היה קורה רק אם תום היה נוהג ואני באמצע לא ;-)

פורסם

מצטער, לא מסכים.

 

מהירות נמוכה/נהג מנוסה זה ממש לא רציני ולו רק מכיוון שאנחנו רוצים לעשות ספורט מוטורי רציני ושלא יראה למשל כמו הכדורגל הישראלי (יש לי עדיין טראומה מהמשחק שהבן שלי לקח אותי אליו בשבת האחרונה...) .

 

להעמיד אדם כלשהו במרכז מעגל טוב לכפילים ופעלולים בסרטים . רוצה לעשות משהו מסודר ? שים קונוס .

מהירות איטית ? שמעתי על תאונות שנגמרו לא טוב גם במצבים כאלה .

נהג מנוסה ? גם מיכאל שומאכר מנוסה ומצא את עצמו בשבוע שעבר בבית חולים בעקבות תאונה.

 

בקיצור, הגישה הבטיחותית שלי אומרת ( ואמרתי את זה גם בראלי ) שבזה אסור לחפף, לעגל פינות ולעשות את זה בצורה חובבנית, בטח לא במצב שבו אנחנו נמצאים כיום כספורטאים.

באם אנחנו רוצים שייתחסו אלינו ברצינות, אנחנו צריכים להיות כך ראשונים.

 

מה יגיד אותו שוטר שנכנס לפורום ורואה את הסרטון הזה ?

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

Drift exhibitions זה חלק בלתי נפרד מהספורט

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=V1b3Ba7NsCU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

 

וזה רק ימחיש לכל אלו שחושבים שתחרות דריפטינג רק במסלול ענק במהיריות גהוהות

זה לא נכון

 

http://www.youtube.com/watch?v=yK_QpXeqdyk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אכן מרכיב השואו בדריפט זה אחד המרכיבים העיקריים - דבר המרומם מאוד את ענף הדריפטים לעומת ענף משעמם יותר כמו ג'ימקנות למשל.

 

אחד הדברים הטובים בדריפט זה שגם במהירות נמוכה, ובמקום מצומצם - ניתן לבצע מופעים מעניינים - שנראים מסוכנים, אבל למעשה בטוחים למדי.

 

קח לדוגמא שני סרטים:

 

הראשון מחו"ל כמובן, תוכל לראות מהי הרמת סיכון שלוקחים בחו"ל (בעיקר החל מדקה 3 וחצי). כמו כן תראה כיצד הבחור באמצע יכול לברוח מהרכב, להתקרב אליו ואפילו להכנס ולצאת באמצע דריפט - זה בעיקר בשל המהירות הנמוכה של דריפט מסביב לבן אדם.

 

http://www.youtube.com/watch?v=MLdRW-UYLRI

 

השני מהארץ - בסיגנון מהיר ועצבני 3 כמובן :-) פשוט מאוד אלגנטי ונראה יפה - למרות שזה תרגיל פשוט, איטי וחסר סיכון.

 

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1427471

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אין ספק שהדריפט הוא ספורט מוטורי שכולל בתוכו הרבה אלמנטים של שואו, זה מה שהקהל מחפש ואחלה.

אני עדיין טוען שלפחות במצב העדין שלנו, יש דברים שכדאי להימנע מהם.

 

עדיין אין לנו תקנות מוסדרות לחוק הספורט המוטורי ואין גם אירועים "חוקיים" , אפילו לא דריפט , ראו את ההודעה האחרונה בנושא זה של "מסלולים" . שלא לדבר על קיום ביטוח לאירוע שכזה או לאחת המכוניות שמשתתפות ולו רק באימון שכזה.

 

עכשיו נעבור לשאלה - מה יקרה אם...?

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

טוב שיש ביטוח חובה...

 

עכשיו סירטון ברמה שלא נראתה כמוה בארץ - אחד הסירטונים הגדולים של כל הזמנים שמדברים על דריפטים מסביב לבן אדם - להסתכל, להעריץ ולחשוב כמה כפות רגליים נדרסו בדרך למיומנות הזאת :-)

 

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תאונה שקרתה באותו מגרש "מרוחק" אם אני לא טועה, כללה נפגעים אמבולנס ומשטרה... אותה תאונה שהייתה שטות וחוסר אחריות נוראי גרמה לכל העוסקים בספורט צרות לא קטנות, ויש הטוענים שגם גרמה לביטולים של ג'ימקנות ותחרויות דריפטים מסודרות!!!

 

כל מי שכתב בשרשור הזה מודע לתאונה שהייתה ולהשלכותיה! הזיכרון קצר אני רואה, בייחוד שאתם כותבים על שרשרת דריפטים כאשר המוביל מעיד על עצמו כחסר נסיון.

 

בברכה!

 

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אכן הייתה תאונה, מעבר לכך - התאונה נגרמה עקב רשלנות אדירה של מספר משתתפים ואכן דירדרה את ענף הדריפטים מספר שנים לאחור.

 

אבל מה שאני מנסה לומר לך שבניגוד לסיכון של נסיעה של שלושה רכבים, במהירות גבוהה, ליד קהל ענק של צופים שעומדים על המסלול. הסירטון הנ"ל מראה החלקה של בן אדם אחד, במהירות נמוכה כאשר כל השטח מסביב לשני האנשים ריק מאנשים ומכוניות - בבקשה תסמוך עלי שלא הייתי מסכן את אח שלי בשביל סירטון מגניב (ואח שלי זה לא רק סיגנון דיבור במקרה הזה :-) ).

 

משעשע שחברי הראלי, ענף שרואה תאונה לעיתים מזומנות ביותר, מתנגדים כל כך לסירטון על תרגיל ברמת סיכון נמוכה. ועוד - אחרי שפורסם סירטון דוגמה למה שנעשה בעולם מגיעה תגובה של דובי. רק שהתגובה מגיעה 4 דקות אחרי שפורסמה ההודעה הקודמת - ורק הסירטון הראשון ארוך יותר - מה זה אומר? התנגדות עיוורת.

 

נגד זה באמת שאין לי מה להלחם.

 

לסיכום

 

אני מבטיח לכם שאנחנו עושים את מרב האמצעים שלא לפגוע באף אדם ורכב במהלך האימונים.

מבחינתי - סירטונים זה אחד הדרכים להפיץ את הענף ולנסות להעלות את כמות המשתתפים. מאז התחלנו בפעילות בית הספר לדריפט ואליפות הדריפט עולה לאט ובהתמדה כמות המשתתפים, המתעניינים והנהנים מענף הדריפט.

 

מקווה ליום קרוב - בו נוכל לבצע את התרגיל הזה לא רק לעניי מצלמות אלא גם מול קהל נלהב...

פורסם

בהחלט אין התנגדות!

 

להפך, אם היה לי רכב הנעה אחורית זמין הייתי בכיף מצטרף אליכם או מתאמן לבד!!!

 

הבעייה היא שצריך לבחור את מה לפרסם ואיך... כולם רואים מה צילמתם, לא כולם מבינים והפוטנציאל לנזק הוא עצום.

 

נדב

 

נ.ב. אני כותב בשם עצמי בלבד ולא בא להגן על עמדה של אף אחד בשרשור הזה.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
עכשיו נעבור לשאלה - מה יקרה אם...?

דובי

 

דובי קודם כל אף אחד לא משלה את עצמו שספורט מוטורי לא מסוכן ויש לקחת כל אמצעי בטיחות בחשבון

 

אבל אם זאת בוא לא נתמם לנו - כל שבוע נפצעים ואף נהרגים רוכבי אופניים הן בשטח והן בכבישים, נפצעים גולשי סקי בחרמון ותובעים אנשים בחוף הים, מחליקי רולרבליידס וסקייטבורדאיסטים שוברים ראשים וגפיים כל יום, מטיילים מתייבשים ולפעמים מצנח לא כל כך נפתח אפילו לצנחן מנוסה ביותר, ובוא לא נתחיל על ג'ודו קרטה ג'יו ג'יטסו מואי טאי קנפו ג'יטסו ג'יי קיי די שכל מטרתם כספורט זה לפגוע אחד בשני..... כל ספורט מסוכן.נקודה.

 

אצלינו בג'ימקאנה ובדריפט במשך כמה שנים נפצע קל צופה אחד - שלא שמע להוראות הבטיחות

 

קצת פרופורציה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...