Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע שלמגזין אוטו איכות חומרים והרכבה מצויינת זה רק למכוניות יוקרה או לכמה מכוניות ארופאיות,גם המאזדה 3 אמרו עליה שהיא עם איכות הרכבה וחומרים לא טובה.

ועכשיו רוב האנשים שיש להם מאזדה 3 יקפצו ויגידו מה פתאום,אבל עובדה,זה מה שאוטו אמרו.

תבין משהו,בוחני אוטו משוים מכוניות יפניות אוטומטיות ועוד הרבה מכוניות משפחתיות לאיכות הרכבה וחומרים של מכוניות יקרות בהרבה ולכן הם אומרים זאת.

תעזוב עכשיו את אוטו ואת המבחנים שלהם,לך לסוכנות טויוטה ושב בקורולה ,ואחרי זה נדבר.

אני לא משווה אותה עם שום רכב יוקרתי,אני גם לא משווה אותה עם האודי A3 שלי,ברור שהאודי A3 יותר אכותית,אבל פה מדובר באוטו משפחתי שעולה 118000 שקל +- ולא עולה אוטו שעולה כ200000 שקל,ולאוטו משפחתי יש לה איכות מצויינת,נקודה.

אני נהגתי יותר מפעם בקורולה אמרתי לך להסתכל בוידאו כדי להוכיח טענה על רמת האיכות ברכב ולא בהשוואה לשום רכב אחר למעט..מה שסימל פעם הסמל של טויוטה.מציע לך להסתכל בוידאו ואחר כך לדבר!.לגבי שומי לא ברור אם הוא אמיתי או צוחק למרות הסמיילים המושקעים.

פורסם

אני אנסה להכנס לראש של אדון kramerica,

לפי הבנתי, הוא מחפש רכב יפני בטיחותי, אבל במחיר נמוך מ 120 אלף ש"ח

(לכן לנסר, סיויק וקורולה אוטומטית לא באות בחשבון - אחרת הוא לא היה שואל אותנו וכבר רץ להזמין קורולה אוטומטית).

זאת אומרת שהויכוח על איכות של קורולה לא רלוואנטי כאן.

מה נשאר לנו : מאזדה 3 נפסלה

מה לגבי סובארו B3 (יש גם סדן וגם 5 דלתות)?

אולי ניסן טיידה (כמו שמר שמר כבר הציע)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני אנסה להכנס לראש של אדון kramerica,

לפי הבנתי, הוא מחפש רכב יפני בטיחותי, אבל במחיר נמוך מ 120 אלף ש"ח

(לכן לנסר, סיויק וקורולה אוטומטית לא באות בחשבון - אחרת הוא לא היה שואל אותנו וכבר רץ להזמין קורולה אוטומטית).

זאת אומרת שהויכוח על איכות של קורולה לא רלוואנטי כאן.

מה נשאר לנו : מאזדה 3 נפסלה

מה לגבי סובארו B3 (יש גם סדן וגם 5 דלתות)?

אולי ניסן טיידה (כמו שמר שמר כבר הציע)?

תודה רבה... בדיוק הכיוון. המכונית ה"אידיאלית" כביכול בשבילי היא קורולה, ואני מבין שהרבה לא מבינים, אבל כל אחד והעדפותיו הוא. אני פשוט מחפש משהו מעט זול יותר, אם יש כזה.

מה אתם אומרים על הניסן ועל הB3? מבחינת אמינות, מחירי טיפולים, נוחות?

פורסם

תיקון:

כמו שאדון שמר\ אשר מר שמר כבר הציע.

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

B3 עדיפה על הטידה, הבעיה העיקרית שלה זה מנוע חלש יחסית. כל השאר בינוני אבל בסדר . עוד אופצייות סיד וI30 שתיהן ראויות .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ה-B3 כמו שנאמר די חלש , ואיכות הרכבה גם לא משהו ,

אבל מבחינת נוחות ניסעה אין מה לדבר עולה על כל רכב שנהגתי עליו ,

ובפירוט : שקט מאוד , בולמים מצויינים , אחיזת כביש טובה .

עוד חיסרון הוא שאין ESP אבל זה גם לא יהיה לך בקורולה .

לגבי המחיר : אני קניתי לפני 10 חודשים וקיבלתי B3 ידנית + חיישני רוורס + מגנזיום +רדיו דיסק + רישוי ב-107,280 ש"ח

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ה-B3 כמו שנאמר די חלש , ואיכות הרכבה גם לא משהו ,

אבל מבחינת נוחות ניסעה אין מה לדבר עולה על כל רכב שנהגתי עליו ,

ובפירוט : שקט מאוד , בולמים מצויינים , אחיזת כביש טובה .

עוד חיסרון הוא שאין ESP אבל זה גם לא יהיה לך בקורולה .

לגבי המחיר : אני קניתי לפני 10 חודשים וקיבלתי B3 ידנית + חיישני רוורס + מגנזיום +רדיו דיסק + רישוי ב-107,280 ש"ח

אתה צודק וטועה.

אתה צודק שבקורולה אין ESP.

אתה טועה,כי בקורולה יש מערכת בקרת יציבות שעושה את אותה העבודה של הESP אך נקראת VSC :lol:,והיא עולה 120000 ש"ח כולל 7 כריות אויר נקראת GLI PLUS(שה7 כריות אויר,בטוח אין לא בB3 ולא במאזדה3 לא בניסן ולא בהונדה).

אתה מוזמן לבדוק.

פורסם
אתה צודק וטועה.

אתה צודק שבקורולה אין ESP.

אתה טועה,כי בקורולה יש מערכת בקרת יציבות שעושה את אותה העבודה של הESP אך נקראת VSC :lol:,והיא עולה 120000 ש"ח כולל 7 כריות אויר נקראת GLI PLUS(שה7 כריות אויר,בטוח אין לא בB3 ולא במאזדה3 לא בניסן ולא בהונדה).

אתה מוזמן לבדוק.

השאלה היא אם הדברים האלו קיימים בדגם האוטומטי. לא מצאתי מידע על המפרט של הדגם הזה בכלל.

בכל מקרה, מבין האופציות שהוצעו הB3 נראית לא רעה בכלל. אנסה אותה בנסיעת מבחן. מודה לכולם על ההצעות.

פורסם

VSC ו ESP זה אותה מערכת בדיוק, יש לה הרבה שמות.

אין את המערכת הזאת בקורולה אוטומטית רק בGLI PLUS שעולה מלא כסף בגלל שיוניון החליטו לעשות לנו טובה ולהביא דגם כזה לארץ.

במחיר שהGLI PLUS עולה אפשר לקנות פוקוס מאובזרת עד השיניים עם תיבה אוטומטית רגילה

באתר של טויוטה הGLI PLUS מופיע ב 120000 ש"ח +1000 שקל על צבע מטלי אם אתה מעוניין,והיא רובוטית.

אין בכלל התייחסות לרכב האוטומטי באתר שלהם,שלפי מיטב ידיעתי מגיע ברמת גימור GLI

פורסם
השאלה היא אם הדברים האלו קיימים בדגם האוטומטי. לא מצאתי מידע על המפרט של הדגם הזה בכלל.

קורולה אוטומטית מגיעה בלי VCS ועם 4 כריות.

ESP זה לא אלוהים. יכול לעזור? כן. לפסול את הרכב בגלל שאין? לפי דעתי ,בטח ובטח לא!
גם ABS זה לא אלוהים. אבל לפני 15 שנה עשיתי תאונה כי פחדתי ללחוץ עד הסוף בכביש רטוב. בקניית רכב חדש מהסוכנות רצוי שיהיה מצוייד במערכות בטיחות עדכניות.
פורסם

ממליץ לך לבדוק את הקיה סיד יש גרסה מאובזרת ב120000 יפה מאוד ואיכותית, וגם ניסאן טיידה מומלצת היא "היפנית הנבחרת" של מגזין אוטו אזאולי שווה לבדוק למרות המראה החיצוני הלא מחמיא, ותנסה אולי גם את הSX4 של סוזוקי שרואים אותה הרבה בזמן האחרון, שווה לנסות.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...