Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דומה לחניה בהונג קונג :arrow:

רק "מעט" גדול יותר, אבל תמיד נעים להתבונן ולשטוף את העיניים ביצירות פאר על גלגלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש מרצדס כזאת לא רחוק מהבית שלי

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הם נהנים ממכירות של הנפט

אחרי שהנפט ייפול, הרכב הספורטיבי שלהם יחזור להיות גמל טורבו GTI

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בואו נכניס דברים לפרופורציה,

על עניין השפע אין עוררין, למרות שאתם מוזמנים לקרוא קצת על המדינה הזו ועל העוני האיום שממנו סובלים אותם אנשים שלא שפר מזלם להיות חלק ממשפחות הנפט או המלוכה.

דבר שני, חלק לא מבוטל מהמכוניות בסרטון קיימות בישראל וניתנות לרכישה כאן ממש.

דבר שלישי, איפה קצת טעם טוב? טיפה אסטטיקה, יש שם כמה יצורים מזעזעים באופן פושע.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מרצדס כמו ב 0:53 יש בזכרון

שחורה אחת היפות!

ואני מכיר את הבן של הבעלים:-)

מה מיוחד כול כך במרצדס הזו?

אני רואה כזאתי כמעט כול יום.

או שאני מתבלבל וזו גירסה אחרת?:oops:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
מרצדס כמו ב 0:53 יש בזכרון

שחורה אחת היפות!

ואני מכיר את הבן של הבעלים:-)

מרצדס כמו שיש ב43:853:5325 :535 יש בערב הסעודית...

תגיד מרצדס CLS וזהו,

ויש כזאת כמו זבל בפיתוח, מה אתה מתלהב יותר מידי ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הוא לא רק מתלהב מהמכונית , הוא גם מכיר את הבן של הבעלים..גבר ! :-)

לא לשכוח שגם אצלהם המכוניות עולות חצי ממה שהן עולות פה ! ככה שזה גם יחסית זול שם.

פורסם

רק שתבינו עד כמה הם עשירים, ועד כמה הם חשובים ליצרני הרכב, כמו כל חברה אקזוטית שמכבדת את עצמה(פורשה, למבו וכל אלה) הם מדי פעם מייצרים מהדורות מוגבלות רק בשביל אותם מלכים! היה איזה פעם שראיתי בfiftgear איזה פורשה לבנה(לא זוכר את הדגם), קצת עתיקה אבל הייתה שייכת לאיזה מלך מדובאי, ופורשה ייצרו רק 12 כאלה. במיוחד למלכי דובאי.

אבל אני חייב להסכים עם כמה מפה, שיש כאלה שיש להם פשוט טעם מזעזע.

"אחרי שהנפט ייפול, הרכב הספורטיבי שלהם יחזור להיות גמל טורבו GTI"

אז זהו, שיקח המון, אבל המון זמן אם בכלל, נפט יפול. עד אז, הם ימשיכו לנסוע על הבנטלי שלהם, ואנחנו על הטויוטות וההונדות למיניהם.

פורסם
רק שתבינו עד כמה הם עשירים, ועד כמה הם חשובים ליצרני הרכב, כמו כל חברה אקזוטית שמכבדת את עצמה(פורשה, למבו וכל אלה) הם מדי פעם מייצרים מהדורות מוגבלות רק בשביל אותם מלכים! היה איזה פעם שראיתי בfiftgear איזה פורשה לבנה(לא זוכר את הדגם), קצת עתיקה אבל הייתה שייכת לאיזה מלך מדובאי, ופורשה ייצרו רק 12 כאלה. במיוחד למלכי דובאי.

אבל אני חייב להסכים עם כמה מפה, שיש כאלה שיש להם פשוט טעם מזעזע.

"אחרי שהנפט ייפול, הרכב הספורטיבי שלהם יחזור להיות גמל טורבו GTI"

אז זהו, שיקח המון, אבל המון זמן אם בכלל, נפט יפול. עד אז, הם ימשיכו לנסוע על הבנטלי שלהם, ואנחנו על הטויוטות וההונדות למיניהם.

אל תסמוך על זה...

אם הם בשנים הקרובות לא יתחילו לחשוב על פתרונות לכלכלה שלהם כאשר הנפט יחלש, הם יתמוטטו.

בינתיים אין להם אף פתרון. :-)

פורסם
אל תסמוך על זה...

אם הם בשנים הקרובות לא יתחילו לחשוב על פתרונות לכלכלה שלהם כאשר הנפט יחלש, הם יתמוטטו.

בינתיים אין להם אף פתרון. :-)

תאמין לי עם כול הכסף שיש להם הם ימצאו פיתרון.

ולא נראה לי שהנפט בשניים הקרובות יחלש.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...