Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות נעלי כבר מוזהבים, גם לרמקולים וגם לחשמל וכל מיני כאלה....

הפכתי את דרום ת"א, בכל החנויות חשמל, רק לאחד היו בכלל נעלי כבל, וגם הם היו מנחושת ומפח..

אבקש את עזרתכם למצוא נעלי כבל איכותיים למערכת שלי.

תודה, אלון.

נ.ב - אל תגידו לי אוטודיפו כי שם מוכרים 4 נעלי כבר ב23 ש"ח.. (בדוק.)

פורסם

תעשה סיבוב לשדרות הר ציון בתל אביב, שם מרוכזות כל חנויות האלקטרוניקה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
תעשה סיבוב לשדרות הר ציון בתל אביב, שם מרוכזות כל חנויות האלקטרוניקה.

תתפלא :!: היתי שם באולי 5 חנויות מהגדולות, ובעוד איזה 10 קטנות וכל מה שמצאתי מבין אלה שכן מכרו נעלי כבל - שגם הם היו מועטים - זה נעלי כבל מפח מעפנים או נעלי כבל מנחושת שזה קצת יותר טוב, אבל מגעיל..!

פורסם

ניסית ללכת לצורף ???

שיעשה לך כבר על הדרך גורמט מזהב עם חיבורי RCA בקצוות :)

פורסם

ובוא נגיד שעכשיו אתה שופט בתחרות SPL...

חלק מהנקודות הולכות על התקנה

איזה ציון יותר טוב הית נותן, לרכב עם חיבורי זהב או רכב עם חיבורים רגילים..?

לא שאני איזה פריק שבונה תכוניות לתחרויות, אלא שאם עושים משהו עושים אותו עד הסוף!

אלון.

פורסם
ניסית ללכת לצורף ???

שיעשה לך כבר על הדרך גורמט מזהב עם חיבורי RCA בקצוות :)

חזק :lol:

בכ"א אם לא מצאת בשום חנות אז אפשר ללכת למתקינים, ורק לידע כללי יש גם ב"אוטו דיפו".

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...